Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Eros
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 3896
Szavazatok: 16
Feltöltve: 2011. augusztus 08.

Beteljesült vágyak

Ismerõsi körömben volt egy hölgy, aki megragadta a fantáziámat. Biztos mások is éreztek már így: a külseje nem feltétlenül elõnyös, viszont van benne valami, ami azonnal magával ragad, és arra vágyok, hogy magamévá tegyem. Picit teltebb az alakja az átlagosnál, amit õ nem nagyon szeret, de szerintem borzasztóan kívánatos. Festett vörös haja ráomlott vállára és nyakára, amin a bõr kissé érdes volt, s ez izgatóan hatott. Barna szempárja pedig igazi vadmacskává varázsolta õt.

Az elsõ adandó alkalommal megmondtam neki, hogy kívánom. De én ne kapkodtam el soha semmit. Elsõ alkalommal csak masszázst kapott tõlem, aztán volt olyan is, hogy együtt fürödtünk, méghozzá egy üveg pezsgõvel. Végigöntötte a hátamon, majd macskához hasonlatos, érdes nyelvlvel lenyalta a gerincemrõl. A farkam olyan kemény lett, hogy egy dinnyét is kettévitt volna, de mégsem történt még ekkor sem semmi, csak pettingeltünk: õ egy szál tangában mászott rám és dorombolt nekem, majd hagytam, hogy az én kis vadmacskám kézzel segítsen rajtam. A farkam nekidörgölõzött a bugyijának, és benyomta kissé azt puncijába. Mégsem kaptam aznap bebocsátást, s ez így volt rendjén. Csak húztuk egymás agyát. Vettem neki egy szexi vörös babydollt, tangával, de akkor még nem került felavatásra - habár aznap már sikerült megujjaznom, és el is ment tõle. Azonban még mindig csak húztuk egymás agyát.

Hónapokig nem találkoztunk, aztán úgy adódott, hogy egy baráti társasággal egy helyen szórakoztunk. Úgy éreztem, hogy úgy kívánom, mint még soha. Kellemesen elvoltunk, majd meginvitált a lakására. Én közöltem vele, hogy kefélni akarok vele, mert nem tudom tovább tûrtõztetni magam. Szerencsére õ is hasonlóan érzett. A lakása felé menet a villamoson fényes nappal úgy viselkedtünk, mint valami szerelmespár, csak sokkal durvábban. Szemérmetlenül simogattam, ott, ahol értem, õ pedig szorosan hozzám simult. Mikor felértünk a lakásra, már teljesen be voltam indulva. Õ besötétített, majd kiment a másik szobába. Nem sokkal késõbb visszajött. A babydollt viselte, de tanga nélkül, és néhány illatos gyertyát is hozott magával. Levette az ingemet és a nadrágomat, majd ledöntött az ágyra. Rajtam csak egy feszülõs fekete alsó volt, ami alatt a farkam úgy meredezett, mint egy zászlórúd. Õ rámült, és kezelésbe vett: csókolgatni kezdett és sóhajtozott. Láttam, ahogy a puncinedv lassan átüt az alsómra, és nyomot hagy rajta, ahogy simára borotvált punciját a benne lévõ szerszámhoz dörgöli.

Majd közölte, hogy az alsómra már nincs szükség, és az is lekerült rólam. Ekkor vadmacskám megfogta a szerszámomat, és szájával vette kezelésbe. Mivel nyelve is olyan érdes volt, mint a macskáké, iszonyatosan felizgultam. Az egész farkam simára van borotválva, így a golyóim is kaptak a kényeztetésbõl, amit én azzal háláltam meg, hogy a lábai közé tettem a fejem, és nekiláttunk egy édes 69-esnek. Õ sóhajtozott és szopott, miközben én nyaltam, s közben én is felnyögtem, mert soha ilyen kéjt nem éreztem még szopáskor. Kicsit késõbb lekerült a babydoll, s megfordultunk. Õ került lentre, én fentre, de nem adta magát könnyen. Percekig csak hemperegtünk egymáson, mert közölte, hogy el kell kapnom õt. Ajkak az ajkakon, körmök és macskakarmok a háton, egymáshoz feszülõ izzadt testek és lüktetõ nemi szervek csatáztak egymással. Majd egyszerre forró nedv érzése csapta meg farkamat: bebocsátást nyertem hát. Puncija szinte felfalt: misszionáriusban kezdtük, majd hátulról csináltam meg, igaz, nem fenékbe, de talán ez így még jobb volt. Lovagolni nem szeretett, így hát hátulról keféltem, miközben két kézzel markolásztam nagy melleit. Mindenétõl tûzbe jöttem: az arcáról leolvasható élvezettõl éppúgy, mint a nyaklánctól, ami az egyetlen ruhadarabja volt, s ritmikus mozgása felingerelt.

Feljuttattam a csúcsra, s puncija megszorította farkamat, aztán még egyszer s még egyszer, mintha a méhe elégítene ki orálisan engem. De nem élveztem bele, mert leparancsolt magáról, majd ezüstgyûrûs ujjaival megragadta farkamat, és elkezdte kiverni. Az ékszer hideg érintése rátett egy lapáttal mindenre, s én bõségeset élveztem rá. Majd kimerülten egymásra roskadtunk, s így múlattuk az idõt egy darabig.

A vágyak, ha sokára is, de beteljesültek. De az ember egy menettel sosem éri be...

Nézd meg Eros többi szexi történetét is!