Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Gruppen
Megtekintve: 14601
Szavazatok: 29
Feltöltve: 2011. augusztus 02.

Nejem elsõ többes élménye.Az õ írása 2.rész

Tehát:Másnap este már mintha évek óta ismernénk egymást:úgy találkoztunk és beszélgettünk.A medencében mindegyik srác nyúlkált a lábaim közé,félrehúzva a fürdõruhát be is nyúltak a pinámba és a seggembe is.Péter és Gábor 20 centise ki is buggyant a gatyóbol:)Természetesen a víz alatt vertem is nekik:)Este fent a szobában a tegnapihoz hasonló dolgok következtek.Persze már simán bement 2 farok mindenhová.
Harmadnap este viszont Gábor és Péter szobájába mentünk./Ne legyen már annyira feltûnõ:)/.
Elkezdõdött a /már szokásos/ simogatás,nyúlkálás...stb.Péter farkába ültem és Gábor benyomta mellé az övét.Ütemesen toltak mindketten.Közben férjem és Zsolt farkát szoptam felváltva.Hirtelen valami mást is éreztem és egyre jobban feszült a punim.Péter átnyúlt a combom melett és benyomta a farkuk mellé még 1-2 majd 3 ujját is.
Eszméletlenül jó érzés volt,ahogyan feszített.Még erõsebben kedtem el lovagolni....ezt persze észrevette Péter és benyomta a 4.ujját is.Ebben a pillanatban elélveztem.Gábor kihúzta a farkát és átrakta a seggembe.Péter a kezét most elõlrõl a tenyerével felfelé a a farkához rakta és benyomta 4 uját a farka mellé.Így lovagoltam rajta tovább,miközben Gábor egyre erõsebben dogta a seggemet.
-Gábor szállj ki.-Mondta Péter.
Ahogy Gábor kihúzta a farkát belõlem:Péter a bal kezével a combom tövéhez nyúlt és megemeltannyira.hogy a pinám az arca elõtt volt.A bal lábamat felrakta a kanapéra.A jobb lábam pedig kinyújtva.Azon álltam.El sem tudtam képzelni,hogy mit akar.Ekkor a bal kezével felülröl átkarolta a kanapén lévõ lábamat a combomnál és a jobb kezét pedig elkezdte benyomni a pinámba.Gábor hátulról átölelve a csiklómat kedte el maszírozni.Péter egyre erõsebben és ütemesebben nyomkodta a kezét,mikor éreztem,hogy bent van már mind az 5 ujja,de a kézfeje még túl széles ahoz,hogy bemenjen.
-Nem fog bemenni,ha azt akarod.-mondtam.
Olyan nincs!-mondta és olyan erõvel tolta meg a kezét,hogy azt hittem szétrepedek.Majd enyhült és rádöbbentem,hogy bent van az egész ökle.Bent tartotta és úgy ritmusosan dugott a kezével.Ismét teljesen felizgultam.A gondolat,hogy egy egész kéz van bennem....leírni sem tudom:).
Elkezte kihúzni a kezét...ez megint erõsen feszítõ érzés volt,de nem fájt már.Majd hirtelen és erõs mozdulattal kirántotta és újra benyomta.
-Ez fájt....-mondtam,de közben egyre gyorsabban csinálta....
Csak élveztem és élveztem.
Zsolt mögém állt és cserélt Gáborral.
-Most a seggedbe nyomom-mondta.
Simán bement,pedig arra gondoltam,hogy nem fog menni....
Ezt a pzitúrát több állásban is csináltuk.A legjobb akkor volt,amikor négykézláb álltam,a férjem ökle volt bennem és Péter farka a seggemben.
-Most a feneked jön.-monta péter.
-Csak elnevettem magamat.....-az biztosan nem fog összejönni.-mondtam
Péter valami zselés kenõccsel bekente a fenekemet és elkezdte ujjazni.
Férjem kihúzta az öklét a pinámból és széthúzta a fenekemet.
-Már 4 ujja bent van.-mondta.
Persze,hogy bent van-gondoltam-Péter és Gábor farka eggyüttesen olyan vastagok,mint 4 ujj és simán bent volt mindkettõ egyszerre.
Mire a gondolat végére jutottam:éreztem,hogy ugyanúgy feszíti a seggemet-mint a punimat mielõtt bement az egész keze.Viszont ez most komolyan fájt.Odanyúlta,de Gábor lefogta a kezemet.Zsolt pedig egy hatalmasat vágott a fenekemre.
Azt már nem is éreztem,amikor Péter benyomta az egész öklét.
-Ez volt az elterelés-Mondta Zsolt....
Ilyet még nem éreztem...egyszerre volt émelyítõ,izgató és fájdalmas.
Nem hagytak elmélkedni,mert nekem estek mindannyian.A hátamra fektettek,a lábaimat Zsolt tartotta a fejemnél és közben a farkát a számba nyomta.Péter ütemesen öklözte a seggemet.Gábor a melleimet gyúrta és a bal kezemmel a farkát verette.Férjem a pinámat nyalta és közben ujjazta is.Néha egy-egy ujjával megpróbált benyúlni Péter keze mellé.Volt,hogy sikerült neki....
-Teljesen kitágítunk-mondta Péter.
-Addig,amíg minimum 1 kéz és egy farok nem megy be egyszerre.-mondta Gábor.
Majd fölém emelkedett és a farkát benyomta a pinámba.
Férjem így abbahagyta a nyalást és ujjait egyre erõsebben és egyre többet nyomott be Gábor farka mellé.
Annyira jó érzés volt,hogy megint elélveztem.
Aznap éjjel mindenki ökle járt minden nyílásomban.A végére férjem keze mellé már befért Zsolt farka is.Megint Hajnalban hagytuk abba.A seggembõl és a pinámból is folyt a sok sperma...Mikor elmentem zuhanyozni,meglepõdtem,hogy simán felnyúlok magamnak még a seggembe is...-Ezek tényleg jól kitágítottak-gondoltam...

Nézd meg subi többi szexi történetét is!