Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Backman és Peachgirl
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 5584
Szavazatok: 18
Feltöltve: 2011. július 22.

Egy csodaszép hippilány

Év végén történt, azóta nem találkoztunk, de azt a reggelt nem fogom egyhamar elfelejteni. Õ egy fiatalos negyvenes, rendkívül erõs szexuális kisugárzással, derékig érõ hollófekete hajjal, illatos fehér bõrrel és nagy formás cicikkel. Itt találtuk egymásra, és néhány levélváltás után kiderült, hogy mindkettõnknek konkrét elképzelése van, tehát a bevezetõ randizgatásokon túllépve egybõl lefoglaltam egy szobát. A dolog érdekessége, hogy - elfoglalt emberek lévén - egyetlen idõpont jöhetett szóba, hétköznap reggel 6 óra...
Az utcán találkoztunk. Kicsit izgatott volt, mivel párkapcsolatban élt és ilyet még nem csinált azelõtt. Láttam a szemében, hogy alig tud mit kezdeni magával, annyira fel van izgulva. Gondoljatok csak bele, egy vadidegen pasi nemsokára minden vágyát kielégíti. Egy pasi, akivel minden eddig titkolt, vagy szégyellt vágyát kiélheti.
Egy szûk liftbe szálltunk, hallottam, ahogy szaporán szedi a levegõt, aztán megszólalt, hogy még be sem mutatkoztunk. Mosolyogtam zavarodottságán, aztán amikor odahajoltam egy puszit adni, bedugta a nyelvét a számba.
A szoba tágas volt, hatalmas vetett ággyal. Õ eltûnt a fürdõszobában, és kevésre rá meztelenül jelent meg, megfogta a kezem és az ágyhoz vezetett. Érzékien csókolóztunk, felajzott illatos fehér teste, és nedvesedõ puncija. Ledobáltam felsõruháimat, Õ pedig kigombolta a nadrágom, lehúzta és meleg szájába vette addigra kõkemény farkam. Hangosan szopta, én pedig a csiklóját simogattam. Aztán széttártam a combjait, és belefúrtam a nyelvem az illatos, nedves puncijába. Hangosan élvezte, amit mûveltem. Oh Te, Oh, igen!!! Csináld meg a puncim!
Istenem, de izgató volt hallani.
Aztán megfordítottam, és hátulról beledugtam a farkam. Nagyon szerette, ha hátulról csinálják. Aztán a puncija nedvével sikamlóssá tettem a fenekét és lassan belehatoltam. A nevemet sikította, én pedig ki-be húzogattam abban a szûk, forró lukban, miközben a nyelvem beledugtam a fülébe, és belesuttogtam, hogy \"tele akarom spriccelni a segged\". Erre õ alig érthetõen: \"gyere...gyere...belém...\" Ekkor megfeszültem, és egy erõteljes sugárt lövelltem, és amikor ezt megérezte, Õ is hangosan elélvezett....
10 perc múlva 69 helyzetben találtuk magunkat. Rányomta forró punciját a számra, Õ pedig éhesen szopta a farkam. Hú, de rá volt kattanva, emlékszem. Otthon náluk nem volt napirenden, úgyhogy kiélhette a farkamon rég szunnyadó vágyait. Aztán megfordult, és belémült.
Egy olyan nõt képzeljetek el, aki otthon, munkahelyén csendesen teszi a dolgát, és az égvilágon senki mégcsak nem is sejti, mennyire forr benne a szemérmetlen vágy fûtötte vér. És ha egyszer felszínre tör.....
Mozgott a farkamon, számra tapasztotta a száját, szopta a nyelvem, aztán a számba vettem a mellét, kicsit felemelkedett, én pedig alulról döfködtem a punciját. Egyre hangosabb lett, végül, amikor teljesen begyorsultam, a nevemet ordítva élvezett el.
tartottam a tempót, mert én is közeledtem, és amikor látta, hogy kezdek megfeszülni, leszállt rólam, és a fülembe lihegte: \"gyere a számba\". Még néhányat húzott rajta, amikor lüktetve spricceltem a szájába. Aztán a felénél kivette, és ami utána jött, az arcán és haján landolt. Nevetve mondta, hogy nem fért már a szájába.
Nevetve megcsókoltam meleg száját, amin még érzõdött ondóm fanyar íze.
Mire észhez tértünk, rég elkéstünk a munkahelyünkrõl. Sietve kapkodtuk magunkra a ruhát, Õ hamarjában lemosta az arcáról, hajáról az épp száradni készülõ nedvemet, és rövid, érzelmes csókolózással elváltunk.
Még a villamoson voltam, amikor kaptam egy sms-t Tõle. Ez állt benne: \"Rossz helyen mostam le a hajam. Majd azt mondom bezseléztem. Isteni voltál, IMÁDLAK! :)\"

Nézd meg Backman és Peachgirl többi szexi történetét is!