Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Horn Tibor
Pontátlag: 3
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 1599
Szavazatok: 10
Feltöltve: 2008. augusztus 25.

VÁLASZ....NIKOL (26) Próba szerencse.... a fantáziára...meg amit érzel...

Jársz kelsz, adod le magadról a jeleket a világba, néha Titanicnak érzed magad, de nem jönnek megmenteni...nem hallják, nem látják, nem ér el oda....aztán te is túl vagy rajta, kievickélsz magadtól, de a parton már összeesel. Sokszor azt hiszed, ez mindig így lesz...hajózni kell, mondták a föníciaiak, s újra vízre szállsz !
Néha beéred kis kikötõkkel, majd hirtelen menekülsz, mert maradni nem tudsz, hiába ringatózik a víz, hûs a hullám
De nem adod fel, hisz génjeidben ott van, hogy te is tartozol valakihez....mész, visszafordulsz, mész , visszafordulsz....talán indulnál visszafelé, amikor csak megállsz, s jönnek....nem látod, nem hallod, csak azt érzed ott van. Hirtelen kikapcsolsz, elfeledkezel,valami elõjön, ami addig csak néha, valami kicsi fény világít, pislákol, talán egy gyertya ??
Már vigyázol arra a pici gyertyalángra is, hisz sok gyertyafény már egy napsütéssel is felér..télen.....rutinos vagy, tapasztalt, de most nem áll rá a lelked, hogy furfangos legyél.....egyszer kétszer megpróbáltad, láttad nem megy, akkor meg minek...viszont a mondatok már melengetnek....nem, ez nem perzselõ nap....EGYSZER-KÉTSZER MÁR VOLT ERDÕTÛZ.... egy kandalló melege árad feléd ! Már ott van a fejedben, nem tudod kiverni...persze hogy nem, hisz õ keresi folyamatosan, hogyan legyen jelen az életedben, nem hagyja ki, hogy meg ne ragadjon.....de nem úgy, ahogy, hanem messzirõl, ott is van meg nincs is.....nem akar még zavarni ott létével, de már õ sem tud elmenni a gondolat mellett, hogy beszélhetne veled....hisz amikor abbahagytátok, volt valami jó érzés, hazafelé...
Nem nem, õ nem akarja elrontani....vigyázz, hogy kiegyensúlyozott legyen, mert akkor minden megy...szinte magától...nem volt ez mindig, de most meg van az egyensúly, ...nem ezt már nem engedi el !! Nem !!!
Nem, nem számít a szexualitás..MOST NEM..játszol önfeledten, de a fejedben már ott van a férfi, ott van a nõ...tudod, azért találkozol vele, hogy meg legyen az esélyed, hogy övé legyél...esélyt adsz magadnak, neki....de az idõ megállt, most semmit nem tudsz..nem is kell, amikor szükséged van rá, megérzed...õ se rohan....minek ?? Nem a kielégületlenség hajtja, hanem a vonzásod...abban az ütemben, ahogy te õt vonzod....õ ezt érzi, hagyja....persze õ más, te még ezt nem tudod....persze, mindenki ezt mondja ! Nem, neki nem fontos bizonyítania ezt, amikkor ott az idõ, megtudod, megérzed...õ már látja, robbanni fog, mekkorát, nem tudni !! A feltörõ nevetések, az érzelmi rezgések mutatják, ezt már csak elrontani lehet, talán megakadályozni nem....nem mered kimondani, magadnak sem, nem is kell...majd õ elmondja, õ a férfi...de neki nem a nõ kell, neki a társ kell, s ezt érzed, csak talán még nem hiszed.. csak azt tudod, neked kell a társ, viszont vigyázol, nehogy ezért sebezhetõvé válj.....nem, õ nem fog bántani, õ már túl sok vért látott, neki már a zsigereiben vannak a hidak, hozzád, másokhoz....Mindent lehet róla mondani, de a mélybe az lát, akinek a szíve is lát....s te már nézel....:-))

:-)))

Nézd meg Horn Tibor többi szexi történetét is!