Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 3076
Szavazatok: 3
Feltöltve: 2011. június 08.

Csak neked...Vágyak ébredése 2.

A gõzölgõ, fahéj illatot árasztó teával tértem vissza hozzád. Melléd ültem és lassan, ízlelve kortyolgattuk a teát. Nem szóltunk egymáshoz, csak tekintetünk és mosolyunk fonódott össze.
Testemet újra átjárta a kellemes meleg.
-Pihenj le kérlek!-kértem, miközben a mézes csuporért nyúltam.
A zene még mindig a tenger hullámzását idézte, s én ennek ritmusára hullámokat kezdtem rajzolni a mézbõl mellkasodra, hasadra, ágyékodra.
Majd föléd hajoltam, és nyelvemmel rajzoltam át mindezt, apró csókokat lehelve nyakadra, mellkasodra, hasad, ágyékod vonalára. Ujjam begyével végigsimítottam tested vonalát egész le a combod tövéig. Itt egy kicsit elidõztem, és tenyeremet futtattam végig combod belsõ vonalán. Meghozta a várt hatást, férfiasságod meredezni kezdett.
Melléd kuporodtam, és levettem nyakamból a gyöngysoromat.
-Bízz bennem!- suttogtam. Azzal a gyöngysort rátekertem ágaskodó szerszámodra és apró tenyerembe vettem. Ide nem csorgattam mézet, érezni szerettem volna az ízedet.
Nyelvemmel megérintettem makkod hegyét. Finom íze volt. Belenyaltam. Végigpáztáztam nyelvemmel makkod vonalán. Elmosolyodtam, ahogy minden érintésnél megmoccant.
A tenyerem is mozgásba lendült, a gyöngysor vonalán körbesodortam. Fel-le, fel le.
Szinte átforrósodtak a gyöngyszemek.
-Kívánlak!-leheltem, s lassú mozdulatokkal letekertem a láncot, és makkod a számba vettem. Beleszívtam. Tenyerem újra sodró játékba kezdett. Még mindig csak a makkod kényeztettem.
-Vedd a szádba kérlek!-lihegted.
Még nem!-válaszoltam, és finoman harapdálni kezdtelek. Aztán újra sodrásra váltottam, de most már kicsit mélyebben engedtelek a számba, és simogatni kezdtem golyóidat. Ezt nagyon szeretem. Játékosan harapdálni, szívogatni kezdtem õket, pillanatra sem állva meg tenyeremmel. Most már hallottam jelzésedet, tetszik, amit csinálok.
Cirógatásba kezdtem, körmeimmel karmolásztam végig falloszod.
-Érezni akarom az ízed!- mondtam, és teljesen bekaptam lüktetõ szerszámod. Most már nem engedtem, szívtam, amilyen mélyre csak tudtam, kicsit rásegítve a kezemmel is, szorosan körbe fontam rajta ujjaimat, s a szívás ütemére szorítottam rajta picit.
Nem kellett sokáig várnom, tested megfeszült, és sugárban pumpálta édeskés nedvedet a számba.
Köszönöm!- leheltem csókot rá.
-Bújj ide mellém!- suttogtad - az estének nincs még vége.
Melléd bújtam, éreztem forró tested, s én egyre õrjítõbben kívántalak, és tudtam, hogy ez még csak a kezdet…

Nézd meg kicsi gesztenye többi szexi történetét is!

4.14
4.04
2.85
4.28