Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Péter
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 6141
Szavazatok: 11
Feltöltve: 2012. október 28.

Balatoni kaland 2 rész

Miután visszaértünk a szállodához egyáltalán nem akarodzott, hogy elbúcsuzzunk egymástól, hiszen mindkettõnkben tombolt a vágy és a kéj, amelyet a fél órával ezelötti szeretkezés váltott ki belõlünk, amit tulajdonképpen be sem tudtunk fejezni a hirtelen megjelenõ embertömeg miatt. A két szálloda között (mert nem ugyanabban volt a szállásunk) volt egy nagy parkos terület játszotérrel és itt kötöttünk ki végülis. Egy pingpong asztalnak dölve csókolóztunk hevesen és újfent felfedeztük egymás testét. Elkezdtem simogatni formás kis melleit a topján keresztül, egy fél perc sem telt bele és a kis bimbói ismét hegyesek voltak, szinte átszúrva a felsõjét. Õ nem tétovázott, egy gyors mozdulattal lekapta a pólom és sercegtek a körmei a mellkasomon. Aztán a finom nyelvével játszott a mellbimbóimon és közben a hasamat simogatta.
Miközben a mellkasommal foglalatoskodott lekaptam a toppját, megmarkoltam a formás kis melleit és simogatni kezdet körkörösen. Aztán az újjaim közé vettem a hegyes kis bimbóit és finoman dörzsölgetni kezdem. Mélyen kezdte venni a levegõt. Kissé hátradölt az asztalon, megtámaszkodva a kezein, ettõl mellei megfeszültek és tálcán kínálta fel nekem õket. Nem is kellett kétszer mondani, egybõl rájuk cuppantam, megfogva kis hátát nyalogatni kezdtem a melleit, majd bekapva a kemény kis bimbokat felváltva szopogattam õket, körötem a bimbóudvarokon.
Aztán megint õ vette át az irányítást, kigombolta a nadrágomat, amely rögtön a földre esett és pillanatokon belül a boxerem is követte. Ez viszonylag nyugisabb hely volt és vilvel már kb hajnali 2 óra lehetett nem volt mozgás, de igazából ott és akkor nem is érdekelt ha meg is látna valaki. Meztelenül álltam elötte. Kezébe vette már meredezõ farkam, amely pár kézmozdulat után már kõkeményen állt, mint a cövek. Jól megmarkolta és határozott, körkörös mozdulatokkal huzogatta.
Ezután megint én vettem át az irányítást. Felhuztam a kis szoknyáját, a bugyiját meg le, majd az összes levetett ruhát az asztalra dobáltam és felültettem rá. Széthuztam a lábait és az asztal szélére támasztottam õket, majd csókolni kezdem a hasát, a köldökét egyre lejebb haladva. Már éreztem a puncija csodálatos illatát, ajkai fénylettek a nedvességtõl. Megfogtam a combjait kivülrõl belül pedig csókolgatni kezdtem egyre beljebb haladva. Aztán végighúztam nyelvel a résén, ettél teste megremegett. A harmadik nyalásnál már szétnyíltak a az ajkai és nyelvem beleszántott a forró, nedves puncijába. Már éppen kezdtem volna hevesen nyalni, amikor felhúzta a fejem és azt mondta: „A farkadat akarom érezni, tedd belém most!” Én meg úriember vagyok, nem kell semmit sem kétszer mondani. Megmarkoltam a fenekét, az asztal szélére huztam, õ pedig beterpesztett és felhúzta a lábait. A puncijához nyomtam a kemény farkam és a makkom rögtön beszippantotta. Szép lassan tövig hatoltam benne és amikor teljesen kitöltöttem a szûk kis punciját mélyen felsóhajtott. Lassan mozogni kezdtem benne, kihuztam a farkam úgy hogy csak a makkom maradt benne, majd visszanyomtam tövig. Kéjessen nyögdécselt minden egyes lökésnél és hol engem nézett, hol pedig a farkam ahogy kicsúszik, majd elmerül a puncijában. Kicsit gyorsítottunk a tempón és kicsit határozottabban és erõsebben hatoltam belé.
Aztán pózt váltottunk, õ felállt, egyik lábát az asztalra tette én pedig kicsit megsüllyedve alulról hatoltam belé. Markoltam a selymes kis fenekét és tövig toltam a kemény farkam a szûk kis puncijában. Közben a nyakát csókolgattam, harapdáltam finoman, õ pedig a hátam és a vállam simogatta, karcolgatta a körmeivel. Megint örökkévalóságnak tünt az együtt töltött idõ és fél 3 lehetett már mikor tényleg elváltunk. Habár én nem élveztem el egyszer sem csodálatos élmény volt számomra. De itt nem is ez volt a lényeg. Hanem a szenvedélyes, érzéki és lassú szeretkezés, amely akár reggelig is eltarthatott volna. Soha nem fogom elfelejteni, még akkor sem ha csak egy éjszakás kaland volt.

Nézd meg Péter többi szexi történetét is!