Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Tóth Mercédesz
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 15337
Szavazatok: 50
Feltöltve: 2011. február 11.

Mostoha apámmal

Már 5 éve hogy anyám új pasija nálunk lakott én akkor még csak 17 éves voltam õ pedig 49!
Eléggé kifejlett lány voltam ezért sokan többnek hittek mint amennyi voltam és testileg is fejlett voltam!
Az anyám bejelentette az egyik nap hogy üzleti útra kell mennie egy két hónapra!
Másnap el is utazott nagyon unatkoztam otthon így hát szex oldalakat nézegettem az interneten nagyon megkívántam a szexet így kipróbáltam a maszturbálást!
Elég jól sikerült a dolog és persze tettszett is így elsõre!
Aznap éjjel furcsa hangokra ébredtem a mostoha apám a szobában verte a farkát még jó hogy üveges ajtójuk van így mindent láttam és megértettem anyám miért van ilyen ronda hapsival!!!
Hisz csúnya volt de óriási farka lógott a gatyában!!!!!!!!!!
Nagyon tetszett amit láttam és gyorsan simogatni kezdtem magam a szobámban és akkor egyszer csak kinyilt az ajtóm és belépett a mostoha apám!
Én úgy tettem mint aki alszik de csak egy bugyi volt rajtam és a toppom!Éreztem ahogy óvatosan leemeli a takarót rólam és a nedves farkával cirógatja a lábam combom majd nagy erõvel széttette a lábam és a pinámhoz dörgölte én úgy tettem minta aludnék még mindíg de remegtem is az izgalomba hogy belém döfi a faszát!
De csak dörzsölgette hozzám és húzogatta a pinámon föl és le éreztem már nedves vagyok de nem mozdultam és egyszer csak valami forrót éreztem magamon sötét volt így a szemem kinyitottam kicsit és akkor láttam meg hogy rám verte a gecijét és most a farkával kenegeti rajtam szét!!!!!!!!!
Ez elég izgatóan hatott rám de nem csináltam semmit így kiment a mostohaapám a szobámból!
Másnap reggel nem szóltam hozzá õ kérdezte hogy aludtam mondtam hogy jól kérdezte semmi furcsa nem történt mondtam neki hogy nem!
Elmentem suliba!
Este már az ágyba voltam mikor jött haza és vártam az újabb alkalmat!
Nem kellett sokat várnom és nyílt az ajtó szólítgatott halkan de nem feleltem úgy tetettem mint aki alszik erre odajött az ágyamhoz levette a takarót és levette a bugyimat elkezdte a pinámhoz dörzsölni a farkát de valahogy erõsebben mint a múlt éjjel csinálta éreztem hogy remeg mindene és egyszer csak megemelt a lábaimat és belém tette lüktetõ faszát persze úgy tetem mint aki akkor ébred de õ már javában verte belém méretes totemoszlopát ránéztem síkítottam erre õ befogta a szám és iszonyú tempóba lökdöste belém a farkát mit ne mondjak nagyon jó érzés volt élveztem nagyon már nem sikítottam csak nyögtem ahogy tolta belém a lõcsött ki be járatta bennem hogy gyorsabb tempóba hol lassabba pózt cseréltünk hátulról hatolt sajgó pinámba és most teljesen tövig belém verte farkát mire én elélveztem de õ csak verte belém éreztem hogy megfeszül és belém élvezett egy óriásit mikor megcsörrent a mobilja!
Rohant felvette csak annyit hallottam az ajtó nyitva gyere megtalálsz minket!Nem telt el 5 perc és újra kefélni akart velem nem áltam ellen hogy is tehettem volna hisz jól esett de most le kellett szopnom majd lovagolnom mikor felállított és mondta hogy kicsit fájni fog de hajoljak be elé így is tettem és akkor éreztem mit is akar elõsször óvatosan vezette a hatalmas falloszt a seggem felé óvatosan ki és be rakta amikor is õrülten elkezdett seggbe baszni!
Még fel sem eszméltem mi történik velem láttam hogy valaki a szobámba lép megijedtem hogy ki lehet az de a mostohaapám már mutatta is be nekem a fõnöke volt nem kérdezett csak belém fúrta öreg rücskös faszát!Ledobtak az ágyra és az egyik seggbe baszott a másik pinámba verte faszát nem szóltak semmit csak tették a dolgukat nyomták belém az anyagukat óriási volt fõleg az amikor mind a ketten a pinámba akarták tenni elõsször fájt de aztán rááltam a dologra így két fasz volt kicsiny már nem szûz pinámba ahogy nyomták belém faszukat úgy fröcsögött ki belõlem a forró kéj nedve de õket ez nem érdekelta csak csinálták még rengeteg pózt kipróbáltam velük amig elnem kezdett világosodni a lábaim már remegtek és tiszta geci voltam de még a fõnök úr farkát ápoltam míg mostohám verte hátulról!Reggel 5 órakkor abba hagyták nem basztak tovább mindenki elaludt iskolába nem mentem hanem otthon vártam az újabb estét!!!!!!!!!!!
Folytatás .......................

Nézd meg Tóth Mercédesz többi szexi történetét is!