Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 5574
Szavazatok: 39
Feltöltve: 2011. október 26.

A szende, lehet csak álca ...

Egy régi történetet osztok most meg veletek. Az eset megváltoztatta az életem és megtanított arra, hogy az emberi test nagyon sok mindenre képes ...
Repüljünk vissza az idõben ... stop! 1999 jó helyen járunk. Szép tavasz volt abban az évben és a sokadik pofára esett randi után kerekeztem hazafelé (imádok bringázni). Ekkor pillantottam meg Õt és egybõl megtetszett. Hát nem voltam a betoji nyulak klubjában felvéve, ezért gyors esetfelmérést követõen arra jutottam meg kell ismernem. Valószínû különben soha nem láthatom újra ... Randik lettek belõle. A na bajban is voltam, mert izzott a levegõ, de csak félre esõ helyeken hagyta magát megcsókolni ... ÁÁÁ gondoltam ettõl az én agyam széjjel fog menni, hogy lehet ezt kibírni. Majd egyik randi megbeszélésekor arra kért olyan helyet válasszak ahová neki nem kell sokat sétálni busztól. Hmm miért is? Hát mert rosszul lépett és kifordult a bokája. Mondom a beteget látogatni szokás. :) Hát akkor tegyem meg ha azt szeretném. Oké akkor nálad. (Én ráértem éppen a technikus vizsga szóbeli elõtti szabad napjait töltöttem otthon, míg õ a vizsgaidõszakot.) Felkerekedtem és kimentem a kertbe szedtem egy kis doboz epret és indulás, mert üres kézzel mégsem illik menni.

Na itt kezdõdött a csavar. Eddig senki nem gondolta mi fog ebbõl kikerekedni.
Oda értem hozzá. Meglátta a kezemben a dobozt: - Honnét tudtad, hogy nagyon szeretem, sõt inkább a kedvencem. Nem tudtam, csak gondoltam az emberek 85% szereti csak nem lövök mellé. Itt végre nem volt a bujkálás a csók elõtt és sokkal intenzívebb is volt. Leültem vele szembe a fotelbe míg õ az ágyra vissza a könyvei közé. Szigorlatra készülök holnap reggelre. Mondom akkor biztos nem érsz rá. Hát tanulnom kellene, mert eddig nem tettem. Oké akkor megyek. Nee, ne menjek. Maradjak egy kicsit beszélgetünk ... Nem ülhet a könyv felett egész nap. És ekkor indulta el a lavina egy kis rövid nadrág volt rajta és egy topp ami alatt nem viselt melltartót. Izgi volt, de nem hozott lázba, mert az elõzmények révén eszembe sem jutott esélye lenne egy szexnek, vagy bármi hasonlónak. TÉVEDTEM mint ki is fog derülni.
Fészkelõdni kezdett és török ülés félében végzõdött velem szemben az eredmény az ágyon. Persze figyeltem mit is csinál és ekkor a mozdulat végén ... a kis naci szinte totál ketté vágta a kis fincsi barackját. Igen egy része két oldalt ki is látszott. mosolygott ... na mondanom sem kell ekkor elfüstölt a biztosíték és igen azonnal kívántam, akartam.

Elõször csak oda léptem és megcsókoltam, de persze kicsit megsimogattam a combját is. Nem ellenkezett és kicsit azt éreztem megborzongott. Ezen felbuzdulva mindig kicsit közelebb és közelebb férkõztem hozzá. Oda ültem ... Majd pár perc múlva már szinte a bugyijába nyúltam. Ekkor felugrott és mondta együnk az eperbõl. Irány a konyha. leült velem szemben a székre és terpesz, majd rám nézett és incselkedve most már az ölembe rakta a lábát. Kicsit bejutva pont annyira ült, hogy ha megsimogatom végig a lábát éppen elérhessem a lényeget, de trükközni ne tudjak. Persze beszélgetésünkben is itt ott szó terelõdött a szexre nyomokban. Majd némi eper elfogyasztása után és kicsit megsimogatva a vénuszdombját abban a forró naciban vissza indult a könyveihez. Hát ekkor már nem a teljesen tisztességes úriember lakott bennem. És finoman céloztam is rá szívesen ellazítom vagy ilyesmi. Hát nem tudja incselkedett. Maradt a simogatás, melynek már érezhetõ hatása is volt sõt néha egy-egy árulkodó sóhajtás is amit persze próbált rejteni. Aztán addig, míg láttam nem bírja és finoman megszabadítottam kis rábeszéléssel a nadrágtól. Nem bírtam tovább és az ágy elé térdelve a puncijához hajoltam és megnyaltam bugyin keresztül, felsóhajtott félre húztam és bele nyaltam. Méz édes volt. Ekkor azt mondta ne számíts semmire, de engem kényeztethetsz. Mondom miért ne? Csak. Hát gondoltam elélvez akkor úgyis kívánni fogja. De a kis gonosz mindig csak élvezkedett. Így vagy úgy de nem élvezett el. Vagy finoman elhúzódót, hogy ne sikerüljön nekem ... Na frankó én meg egyre jobban kívántam. Végül azért sikerült irtóra felhúzni, de még mindig nem hagyta magát elreptetni. Tényleg nem kaphatok semmit? Kérdeztem kb. 3/4 óra kényeztetés után? Hát, nem de ez jól esik ... ment a miért nem .. és egyéb. Majd rákérdezett készültem-e? Mondom nem erre készültem. Hát akkor gondolom óvszer sincs nálad? Hát nincs. /Átkoztam magam amiért kiraktam, arra gondolva vele úgysem fog kelleni./ Na akkor azért és vigyorgott kajánul. De neked biztosan van mondom én. Van, de nem adok. Miért? Csak. ... És nem árulta el hol tartja és nevetett. De engem kényeztethetsz azért. Majd legközelebb készülsz. Hát ekkor villant agyamba amit elõtte olvastam valahol. Ki kell kötözni és úgy játszani rajta. Akkor majd én nevetek. És fel is tettem a kérdéseimet:
- Akkor ma nekem nem terem babér? Sehogyan sem?
- Nem
- Ok. Szívesen folytatom így is, ha bele mész egy játékba az én szabályaimmal. Nem fogok vissza élni semmivel, de ki szeretnélek kötözni és úgy folytatni a dolgot. van egy selyemsálad, kendõd?
- Van a fogason.
És elkezdtük a játék folytatását. Két kezét kikötöttem a radiátorhoz az ágy végében. Ügyeltem ne legyen túl szoros, de ki se tudjon szabadulni és a csomók ha erõlködik ne lazuljanak, hanem megfeszüljenek jobban. És elkezdtem. megcsókoltam forrón, megsimogattam a mellét. A fülcimpája irányába indultam. Oda érve finom puha csókokkal, majd gyengéd nyelvcsapásokkal kezdtem kényeztetni. A kezeim sem voltak tétlenek. Mindig cirógatták finoman. Jobbára az erogén zónáinak a határán pont, ezzel is feszítve a húrt még jobban. Majd feltoltam a toppját egészen a csuklójáig, mert lehúzni a köteléke miatt nem lehetett. És elkezdtem a felsõ testét cm-rõl cm-re felfedezni, apró puszikkal. Egyes helyeken meg is próbáltam elnyalogatni. Mind jobban elérve célomat, hogy irtóra elinduljon benne a vágy. Mikor láttam rajta, már teljesen elöntötte a vágyakozás és minden érintésem jól esik, akkor elkezdtem az érzékenyebb pontokkal is foglalkozni. Már nem csak a melle alatt nyaltam meg, hanem a bimbójára is szemet vetettem és egyre szûkülõ körökben nagyon lassan közelítettem meg, majd mintha célt tévesztettem volna az utolsó pillanatban másfelé vettem az irányt. És a másikkal kezdtem hasonló játékba. Aztán egy hirtelen mozdulat és gyengéden ajkaim közé vettem és nyelvemmel finoman nyalogattam, míg meg-meg szívtam. A térdem a két lába közt a vénuszdombjának volt feszítve, hogy amikor dobálja magát, ficánkol ez is izgassa. Nem kellett félteni, tudta ezt jól. A játék egyre jobban elragadott minket. És én eljutottam kicsiny nadrágjához. Nem vettem le egybõl. Inkább több oldalról is megpróbáltam alá jutni finoman, alá-alá nyaldosva a nyelvemmel. Szabályosan nyüszített és nyögött mikor olyan pontok környékére értem. Nem erõlködtem. De Õ?
Már régen nem a valóság határán járt és egyre jobban próbált úgy helyezkedni minél jobban a csúcs felé tereljem az érintéseimmel. Persze nem adtam meg neki azt a kegyet, hogy gyorsan feljusson oda. Küzdenie kellett minden pillanatért, vagy így vagy úgy. Majd lehúztam róla a nacit és a játék még jobban fokozódott. Majd mikor már láttam finom nedve kis patakszerûen folydogál hol itt hol ott engem is kicsit elkapott a hév. bele nyaltam a kehely közepébe finoman de határozottan, majd újra de még mélyebbre. Felnyögött sõt inkább felüvöltött szinte. Éreztem a következõnél felrobban és vége. HÁT NEM! Finoman oda bújtam és megcsókoltam, majd megkérdeztem:
- Engem is akarsz?
- Igen, vagyis neked nem lehet. Fejezd be! /parancsolta/
- Majd! Megkívántam egy kis epret.
Ezzel a hûtõ felé indultam, majd a konyhába vezetett utam. Kiabált szidott, ... Nem lehetsz ekkora szemé ... itt hagysz ...így? ... Érj hozzám, kicsit! ...De nem tettem és úgy idõztem mire visszaérek már csak valahol az elõbbi 20%-a körül legyen az állapota. Már nem volt erõszakos, és higgadtan mondta a nemet a kérdésre: Én?

Ekkor a magammal hozott doboz eperbõl kivéve azzal kezdtem cirógatni, majd szétkenni rajta és onnét lenyalogatni ... Ismételtem az elõzõ kört kicsit keményebben és vetkõztetés nélkül.
Mikor már szinte újra ott járt, én is nagyon kívántam. De azt akartam kimondja õ is, kérje és nem csak felfokozva, hanem higgadt állapotban is. Kérlelt könyörgött nyújtózott a nyelvem után, mintha gumiból volna. Nem engedtem neki, de már forraltam a következõ kört ...
De támadt egy gondolatom és mivel engem is feszített már rendesen az izgalom, hát megtettem. Elõ vettem csak úgy sliccbõl és befeküdtem a lába közé megcsókoltam, majd kicsit oda nyomtam. Közelebb nyomult kicsit felé. Ekkor megfogtam egyik kézzel és a tõle kicsit feltámaszkodva a csiklójának dörzsöltem farkam hegyét. Felnyögött, de most nagyon. Újra megtettem, de most elhúztam már az ajkak között is. Ismét felnyögött de sokkal intenzívebben és kérte tegyem be. Mondom neki azt mondtad nem lehet... De tedd. Nem tettem felhúztam a sliccem és kimentem keresni valami hideg innivaló. Ismét tombolt. Oda hajoltam és mondtam neki: Én kibírom és te? Csak kérned kell, mikor tiszta a fejed és azt kapod, amit kértél. Ismét nem tette.

Hát jött a harmadik kör. Még inkább húztam, feszítettem. Majd most már a makkom be is dugtam finoman a hüvelyének elejébe 2-3 cm-t és ki majd újra. Szemfüles volt és ekkor akkorát nyújtózott, ha nem vagyok éber teljesen felcsúszik rám. Így csak félig ha sikerült neki. Kivettem és azt mondtam én is szeretném, de csak ha te is. És tudod mit dönts ahogyan akarsz, ezzel leszálltam az ágyról és oda hajolva kikötöttem a két kezét. Elõtte persze vissza húztam a sliccemet.

Hát ezt meg kellett volna jobban gondolnom. A nadrágom olyan hévvel kezdte leszedni rólam, hogy a szíjam csatját tönkre tette. A benne lévõ közép részt szabályosan eltörte.
És szájába vette a farkam.

Nos a folytatásról annyit:
Ez a játék kb. 2 órát zajlott és kb. du 5 kor kezdõdött. A következõ rész úgy 50 percet mikor mind a ketten ordítva jutottunk végre oda ;)
Reggel 8-ig mindössze 2-3 órát ha hagyott aludni ezek után.

Hasonló élményeket nektek is;)

Nézd meg Gábor többi szexi történetét is!