Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Tibor
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 1990
Szavazatok: 23
Feltöltve: 2011. január 20.

Statisztika

Bevezetésként: nem vagyok a Szexrandi intézménye ellen. Sõt! Nem hiszem, hogy a honlap rosszul teszi a dolgát. A legtöbb ingyenes társához képest kellemes, moderált és felhasználóbarát. Valami még se úgy mûködik ahogy kellene. Úgy hiszem hogy a saját kulturáltságunkon és hozzáállásunkon még van mit javítani. Ne vegye ezt senki sértésnek, kioktatásnak, sokkal inkább kérés, könyörgés részemrõl.

Jó ideje vagyok ezen a honlapon tag, idõnként – ha a vágyaim úgy diktálják – elõfizetõ. De a rendszert vajmi kevés sikerrel használom. Szomorú statisztika az enyém, írásom kiváltója, hogy több tucatnyi üzenet küldése után is postaládám kong az ürességtõl. Ez nem esik túl jól, de mégis mi az oka, teszem fel a kérdést?

Sokan vannak itt akik 30+ centis péniszükkel reklámozzák magukat, kimunkált testük fényképét csatolják levelük mellé. Ez az egyetlen erény vajon amivel célba lehet érni? Itt már csak húsbolt vagyunk, nem több? Csodálkoznék. A szexualitás - a fizikai síkon túl - erõteljes érzelmi kaland. Számomra legalábbis általában az. Egy ember bizalmába fogad, igyekezettel és odafigyeléssel a kedvére teszek és õ is ezt teszi velem.

Az is eszembe jutott, hogy talán olyan meggyõzõ leveleket írnak, amik leveszik a lábukról a nõket? Én valóban nem szoktam beköszönésként mást írni, mint hogy a hölgy felkeltette az érdeklõdésemet. Arra kérem, válaszoljon, ha még partnert keres és van kedve jobban megismerni. Lehet, hogy ez elhibázott stratégia? Elképzelem, hogy az internet félhomályában milyen daliás és bátor belépõket írnak egyesek, nem tétováznak, elsõ levelükben tanúbizonyságot tesznek szexuális rátermettségüknek. De vajon valósak-e ezek a képek?

Nehéz internetes társkeresõként a dolgunk. Különösen, ha titkolt vagy szégyellt vágyaink kiélésére keresünk alkalmat. Mi van ha ismerõssel akadok össze? Vagy ha nem tetszem neki? Vagy nem vagyok elég neki? Ezernyi kétely és mégis újra és újra megpróbálom. Leveleimre viszont választ jellemzõen nem kapok.

Hogy valami értelmeset írjak is a végére. Két dolgot kérek. Nem baj, ha nem tetszem valakinek. Túl öreg, túl fiatal, túl magas, túl alacsony, túl valami vagyok. Arra kérem tisztelettel, válaszoljon! Legalább annyit írjon, hogy „bocsánat, de nem”. A másik, ha valaki nem gondolja azt, hogy egyszercsak hús-vér valójában be kell váltania az ígéreteit amit interneten tesz, az inkább legyen õszinte magával és embertársaival és ne regisztráljon ilyen oldalakra.

Tisztelettel...

Nézd meg Tibor többi szexi történetét is!