Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
CrossDresser
Pontátlag: 4
Kategóriája: Gruppen
Megtekintve: 5889
Szavazatok: 13
Feltöltve: 2010. december 10.

Hogyan lettem BISZEX 1.

Ehhez a történethez elõször bizony az idõben néhány évtizedet vissza kell utaznunk.
Ma ott tartok, szeretem a nõi ruhákat magamon érezni, jól érzem magam így.
Bizony a negyedik X után már sok tapasztalatot összegyûjt az ember. Végül úgy döntöttem leírom a történetemet, nem okulás, se nem elrettentés -képpen egyszerûen azért mert így történt.
Az alsóbb iskolában végig a kortársaim között kicsiny termetû gyenge kis fiúcska voltam.Különösen zavart, hogy az átlagnál kisebb fütyivel áldott meg a teremtõ.Ez miatt erõs gátlásaim voltak, és kamasz korban érve a lányokhoz szinte szólni sem mertem. Ha egy lány nagyon tetszett akkor benne valami felsõbbrendû mennyei angyalt láttam. Nem is igazán tudtam elképzelni hogy egy szép lány
olyan\"mocsok dolgokra\" is képes lenne ami nekem a fantáziámban ugyan állandóan ott lebegett,de csak mélyre rejtett titokban \"Bûnös gondolatok\".Ebbõl természetes következmény, hogy az elsõ orgazmusom maszturbálással jött létre. (gondolom mint sok másnak is) 14 éves voltam amikor elõször sikerült  önmagamat kielégíteni, és bizony a középiskolát végig maszturbáltam. A furcsaság benne az, hogy a maszturbáció nyújt ugyan valamiféle testi kielégülést,de minél többet maszturbáltam annál kielégületlenebb voltam.
Ez oly mértéket tudott ölteni,hogy néha már a szenvedés határát súrolta a vágyakozásom egy nõ iránt. Sokszor ábrándoztam már azon, hogy bármilyen és bárki legyen csak NÕ legyen, aki megszabadít az õrjítõ feszültségtõl. Az idõ tájt még nem volt hazánkban ilyen nyitott világ, a prostitúcióról nem is hittem el hogy létezik.
Tehát ott tartottunk, hogy az érettségi környékén már minden évfolyamtársamnak szinte voltak kapcsolatai, ilyen olyan én pedig ott álltam közöttük szûzen. Ez továbbra is növelte a gátlásosságomat, amiig a fiatalok buliztak, szórakoztak addig én inkább magamba, zárkóztam, olvastam, TV-ztem. A szüleim mondogatták is többször, hogy fiatal vagy miért nem jársz néha moziba, vagy valahova. De jött a felvételi is és bizony abban az évben, a tanulásban is jelentõsen össze kellett kapni magam,(végre ebbõl született is, egy kis siker élmény ugyan is
az érettségin az osztályfõnököm kijött a folyosóra és még eredmények nélkül a többieknek elmondta” ez igen erre nem számított, hogy nálam ilyen mértékû elõremenetel lesz)
Azon a nyáron Bp.-en nyaraltam rokonoknál és volt egy hajókirándulás Esztergomba.
Gyönyörû nyári nap volt a sétahajó a Dunán gyönyörködve a panorámában a fedélzeten észre vettem hogy egy szép barna hajú lány szemez velem. Mondanom sem kell azt a végtelen boldog izgalmat, amit átéreztem természetesen egyre jobban, és félreérthetetlenebbül viszonoztam a szemjátékot. Az izgalom pedig egyre fokozódott bennem. Valahogy kezdeményezni kellene de hogyan? Õ egy idõsebb úr és egy kislány társaságában utazott.
A hajón képtelen voltam annyi bátorságot összeszedni, hogy megszólítsam.
A hajó Esztergomi kikötése után városnézõ séta következett de én a kedves rokonaimra ügyet sem vetve a kislányt és a kis csoportot követtem minden felé. Végül a Bazilika sírkamrájának a megtekintésekor talán az ottani erõterek hatására valahogy szóba elegyedtünk a leánnyal.
Innentõl kezdve sok mesélni valónk volt egymásnak, és visszafelé már együtt utaztunk, és nagyon sokat beszélgettünk. Õ is rokonoknál volt Pesten és egy távoli Déltunántúli városban folytatta a középiskolai tanulmányait. Megbeszéltük a randit és másnap találkoztunk.
Olyan boldog voltam, hogy csak kívánni tudom mindenkinek, hogy életében legalább egyszer tapasztalja meg ezt az érzelmi szintet. A nyár rohant minden nap randi séták, Margitsziget, csókolózások és végtelen szerelem. Annyira istennõnek éreztem Ildit, hogy én, mint halandó közelíteni sem mertem a valós szex oldaláról. Igen most itt leírom létezik szex nélkül is szerelem. Szerelem, ami fontosabb mindennél. Ha akkor megkérdezték volna tõlem, hogy egy éjszakát szerelmeskedhetek Ildivel, de ennek az az ára, hogy másnap meghalok, gondolkodás nélkül bele mentem volna, hiszen többet úgy sem kaphatok az élettõl, mint Ilditõl.
Annyira gyönyörû leányzó volt, hogy 3 évszázadonként születik egy ilyen. Amiig élek soha nem fogom elfelejteni, de még lesz róla szó.

Hamar vége lett a nyárnak életem legszebb nyarának, Ildi hazautazott kezdõdött a suli én is haza utaztam az ország másik felére , és mivel elõfelvételis voltam még akkor novemberben bevittek katonának. A seregben igen kemény kiképzés volt minden erõt ki vett az emberbõl.
Szolgálatot láttam el amit vasárnap délelõtt adtam át , és a 24 órás szolgálat után fáradtan mentem a körletem felé a pihenõmet eltölteni, az udvaron áthaladóban találkoztam egy ismerõssel aki mellesleg a stúdiót kezelte épp a büfébõl jött és kérdezte, hogy nem megyek fel hozzá egy kicsit. Miért ne legalább ott nem zaklat senki úgy is elég fáradt vagyok szabadidõm pedig van bõven. A stúdiós megkínált a süteményekkel amit hozott a büfébõl , volt neki TV videó letettünk két matracot és néztük a TV-t beszélgettünk hiszen felületesen már rég óta ismertük egymást. Közben én elaludtam. Valamikor arra ébredtem, hogy mintha a nadrágomon a sliccemnél lenne valami. A stúdiós ott feküdt mellettem és Õ is aludt.Annyira gyengén éreztem az érintést hogy nem is voltam biztos benne hogy valóság, vagy képzelem. Hogy megtudjam mi van , továbbra is úgy tettem mint aki alszik és vártam, hogy mi fog történni. Néha még vissza is aludtam de elég hosszú idõ után már nem csak érintést éreztem, hanem mintha nadrágon keresztül megfognák a farkam. Be kell vallanom hogy a farkam közben megkeményedett, és egyszer csak nagyon finoman éreztem hogy gombolja a nadrágom. Hamarosan benyúlt a nadrágomba és megfogta az akkor már kõkemény farkam.
Mivel eddig életemben még senki nem fogta a farkam bizony nagyon felizgatott.Ekkor úgy tettem mint aki álmodva mozdul és aludva fordul úgy hogy a derékszíjamat ki tudja csatolni, és szabaddá vált az út elõtte. Most már nem finomkodott megfordult 69 be és szájába vette a szerszámomat. Nekem csak az járt az eszembe te jó ég még nem is tusoltam, de a stúdióst ez nem zavarta egyre hevesebben szopott. Közben az én számba is be akarta tenni a farkát. Nekem ehhez nem volt gusztusom borzalmasan éreztem magam de Õ mindig a számba akart hatolni én viszont mindig elfordítottam a fejem. Pár percig ment ez a játék és vadul kezdett lövellni belõlem a sperma. Mondanom se kell hogy Õ meg rásegített és szívta vad erõvel.Mivel idáig még csak önkielégítést végeztem , nem ismertem ezt az érzést, amikor az izmok pumpálásán kívül folyamatosan jön,de úgy éreztem hogy az egész gerincem kifolyik a fütyimen, akaratlanul is már nem volt semmi kontroll, valami õrjöngõ ordítás szerû hörgés jött ki belõlem. A stúdiós nagyon rossz néven vette hogy én nem voltam hajlandó szopni. Késõbb Õ lett a parancsnokom hát mit mondjak volt lehetõségem megbánni hogy akkor nem szoptam.
Folytatása következik.