Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Bernadett
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 4207
Szavazatok: 24
Feltöltve: 2008. július 08.

Házibuli

Egy társaságban üldögéltünk, szolid házibuli hangulatban. Pohár a kézben, szól valami zene amit mindenki próbált túlkiabálni társalgás címszóval.
Éreztem, hogy valaki néz, körülnézve találkozott a pillantásunk, váltottunk egy mosolyt.
Tovább iszogattunk, emelkedett a hangulat, egyre többször néztem Rád, amit Te viszonoztál.
Mindenki el volt foglalva...ki a partnerével akivel épp beszélt, ki újabb ital töltésével. Amikor látod mint a mosdó felé indulok vissza nézve rád a vállam fölött.
Neked sem kellet több, gyorsan utánam indultál.. mikor épp az ajtót akartam becsukni mikor oda érsz...nem engeded, befurakodsz az ajtó résén, majd bezárod azt.
Neki tolsz a falnak, és vadul csókolni kezdesz, egybõl vissza csókolok, éreztem Te is úgy kívánsz ahogy én Téged.
Kibontakozva a csókból térdre ereszkedsz, és a szoknyám alá bújva csókolod az ölem, félre húzva a bugyimat. Érezted, ahogy egyre csatakosabbá válok...már a combomon folyik a nyáladdal keveredett nedvem.
Ekkor felállva letépve a bugyim belém hatolsz, a falnak támasztva, lábaim felhúzva a derekad köré. Kéjesen nyögdécseltünk mind a ketten.
Már nem bírod tovább, kicsusszanva belõlem, megkérsz : \"fordulj meg\". Lehajolva a falnak támasztottad a kezeid, és hátulról kezdesz el óvatosan ügyködni...
Kezeid a csípõmet markolták és ütemesen mozgatod azt. Majdnem elsülsz, de úgy érezed korai lenne, ráhajolva hátamra a kezeid a melleim kényeztetik, és a nyakam harapdálod finoman.
Nem bírod tovább, kihúzod csatakos szerszámod, és óvatosan a popsiba tolod... majdnem egybõl elmész...de érzed, hogy már Nekem sem kell sok, olyan szûk, hogy néhány lökés után bele fröcskölsz, pont akkor amikor én is elélvezek.
Kihúzod és a falnak dõlsz...
Felemelsz, magadhoz húzol és finoman csókolózva kerültünk újra nyugalmi állapotba.
Gyorsan összeszedtük magunk, a letépett bugyid a zsebedbe tûröd, és vissza tértünk a társaságba.
Senki nem vett észre rajtunk semmit, pedig az arcunkon ott ült a kielégülés, és Te éreztem magamon a puncim édes illatát.
Helyet foglaltunk az elõzõ helyünkön, most már cinkos pillantásokat váltva, fõleg hogy tudom, hogy a bugyim a zsebedben lapul.
Láttam ahogy a férfiasságod újra ágaskodni kezd...
A buli folytatódott, de én már nem találtad a helyed, és próbáltál a közelembe kerülni újra, de csak néhány lopott csókot, érintést sikerül begyûjtened. Jobb híján a poharadba feledkeztél.
Lassan szállingózni kezdtek hazafelé a vendégek, alig vártad, hogy én is induljak...
Egyszer csak látod készülõdni kezdek. Gyorsan Te is összeszeded magad, mintha neked is most lett volna eleged a buliból.
Elköszöntünk a maradék társaságtól, és becsuktuk magunk mögött az ajtót.
Amint egyedül maradtunk elhagyta a számat a kérdés: hozzád vagy hozzám?
Menjünk hozzám jött a válasz, örültem hogy Te is folytatni akarod.
A hálószobádba lépve ledõltünk az ágyadra, és lassan ölelkezve megszabadítottuk egymást a ruháinktól.
Amilyen vadul estünk egymásnak a bulin, most pont az ellenkezõjét mûveltük, mintha nem is ugyan az a két ember lett volna.
Amíg a bulin keféltünk, most inkább szeretkeztünk, puhán, finoman, gyengéden.
Fáradtak voltunk mindketten, az orgazmusunk után álomba öleltük egymást.
Néhány óra múlva félálomban érzed, hogy a kezed egy popsit simogat, és is érzem a fenekemnél, hogy valami újra ágaskodik....
Közelebb húzódtam és puha csókokkal borítottam a nyakad, közben kezem rátalált a szerszámodra és duzzadni kezdett benne...finoman csókolózva kényeztettük egymást.
Ahogy közeledtünk a csúcshoz, úgy váltak csókjaink egyre keményebbé, követelõdzõbbé.
Elért a vég a hasamra élveztél, én pedig kis finom sikolyokkal honoráltam ujjaid ténykedését... tovább csókolództunk, amíg újra álomba nem szenderültünk ölelkezve...

Nézd meg Bernadett többi szexi történetét is!