Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 4422
Szavazatok: 24
Feltöltve: 2013. április 12.

Leküzdhetetlen vágy

Már több éve éltünk egymás mellett, mégsem történt sokáig semmi. Volt köztünk egy kis bizsergés ugyan, de valahogy egyikünk sem mert kezdeményezni. Elfojtott vágyaink felszínre bukkantak néha-néha. Mindketten éreztük a másik civódását, nehéz volt leküzdenünk az egymás iránti vonzalmat. Nem mertünk beszélni egymással róla, de mindketten biztosak voltunk abban, hogy ez a leküzdhetetlen vágy kölcsönös közöttünk. Voltak apró megnyilvánulások, elkapott vágyakozó pislantások. Gyakran úgy mentünk el egymás mellett, hogy megérinthessük a másikat. Egyetlen rövid, szûk folyosó választotta el a szobánkat. A szobám ajtaja mellett egy hatalmas tükör volt, amiben gyakran nézegette magát. Sokszor mentem el mellette, és minden egyes alkalommal próbáltam megérinteni valamelyik testrészét, leginkább a popsiját. Ha sikerült megérintenem õt ránéztem az arcára és próbáltam elkapni a tekintetét. A reakciói reménykedésre adtak okot, mindig csak mosolygott, és nem szólt semmit. Ritkán adódott alkalom arra, hogy kettesben maradhassunk, mivel mindig volt otthon valaki. Gyakran töltöttem az idõt a szobájában, de nagyon kevésszer lehettünk kettesben, hiszen a testvérem barátnõje volt. Ezért sem mert egyikünk sem cselekedni. Sokat vigyáztam a gyerekekre, sokat játszottam velük. Õk is hátráltattak természetesen abban, hogy bepróbálkozzam nála. Ráadásul mégiscsak a testvérem élettársáról volt szó.
Gyakran idõztem a szobájukban, így sokszor ültem le a francia ágyra tévénézés közben. Néha egymás mellé kerülve nem tudtuk leplezni az érzéseinket. Hiába súgta az eszünk, hogy nem szabad, testünknek még sem tudtunk parancsolni. Mindig úgy helyezkedtünk, hogy testünk egymáshoz érjen. Ha a többiek kimentek a szobából egyre bátrabbak lettünk, simogatni kezdtük a másikat. Mindig hagyta, hogy megérintsem.
Úgy tettünk mindig, mintha csak véletlenül érnénk egymáshoz, de mindketten tudtuk, hogy a másik is érezni szeretné a másikat.
Ha porszívózott és lehajolt, igyekeztem úgy helyezkedni, hogy megérinthessem a hátsóját. Ha a konyhában tevékenykedett, utána mentem és próbáltam tudatni vele, hogy ott vagyok, és csak õrá vágyom. Néha percekig bíbelõdtem egy-egy szendvics elkészítésével, csakhogy ott legyek mellette.
Gyakran már nem bírtunk magunkkal és nem tudtuk leplezni a vonzalmunkat. Ha kettesben maradtunk, pillanatok alatt megmerevedett a péniszem, ami a nadrágon keresztül is jól kivehetõ volt. Nem mertem ránézni, de mindig éreztem magamon, vagyis azon a testrészemen a tekintetét. Néha már õ sem bírta ezt, és a lába közé tette a kezét, simogatta magát a farmernadrágján keresztül. Sajnos tovább nem juthattunk, hiszen mindig megzavart minket valaki. Persze ezt a játékot senki sem vette észre rajtunk kívül.
Késõbb már egymásnak vetkõztünk az üvegajtón keresztül, sõt egyszer a nyitott ajtaja elõtt öltözött át. Amikor megpillantottam gyönyörû testét teljesen felizgultam, de nem mertem semmit sem tenni. Amíg õ lement a közeli boltba, addig én kielégítettem magam. Persze nyitott ajtó mellett. Reménykedtem abban, hogy elõbb felér a lakásba, és megpillantja, ahogy az ágaskodó hímtagommal játszadozom. Sajnos nem ért fel idõben, és elélveztem.
Egyszer a konyhában mosogatott, törölgette a konyhabútort. Bementem inni egy pohár vizet. Eresztettem vizet a pohárba, megfordultam és arra lettem figyelmes, hogy mélyen behajol, a kezemnek nyomja a popsiját, és a kidomborodó puncijához ér az ujjam. Elkezdtem simogatni, mire teljesen benedvesedett, de sajnos most is megzavartak. Megszólalt a csengõ. Szerencsére be volt zárva a bejárati ajtó. Odasietett az ajtóhoz. Megkérdezte ki az, és kinyitotta az ajtót.
Sajnos sokáig nem maradtunk újra kettesben. Kicsit el is szégyelltük magunkat, és nem mertünk semmit sem tenni. Próbáltuk elfelejteni a történteket. De valahogy a sors nem engedte azt. A testvérem számítógépén találtam képeket róla, mármint olyan képeket, amiken meztelenül pózol, sõt a puncijáról is találtam néhányat. Elmentettem magamnak a képeket, és ha tehettem megnéztem õket. Egyre jobban kívántam õt. Minden egyes pillanatban õrá gondoltam. Ábrándoztam róla, álmodoztam arról, hogy egyszer az enyém lesz. De még mindig ott volt a testvérem. Nem akartam õt megbántani, ezért inkább elköltöztem otthonról. Sokáig még feléjük sem néztem.
De egy nap felhívott (mármint telefonon), hogy levelet kaptam valahonnan, és hogy menjek fel hozzájuk. Egyedül volt otthon. A gyerekek iskolában, a testvérem a munkahelyén, a szüleim pedig rokonlátogatásban.
Õ épp a fürdõbõl jött ki, amikor ajtót nyitott. Nagyon szexi volt, egy szál törölközõbe tekerve. Kicsit meglepõdve, de azért beengedett. Kérte, hogy várjam meg, amíg átöltözik.
Felöltözve még szexibbnek tûnt számomra. Nem tudtam levenni róla a tekintetem. Ezt észre is vette és elpirult. Behívott a szobájába és elõkereste a leveleket. Amíg elolvastam õket, kiment a konyhába és készített néhány szendvicset. Beszélgettünk. Elmesélte, hogy mi történt otthon, amióta elköltöztem. Majd felhívta az egyik munkatársa telefonon, hogy lent van a lépcsõház elõtt, és menjen le elé, mert hozott valamit neki.
Amíg a barátnõjével csevegett lent, bekapcsoltam a számítógépet. Interneteztem vagy fél órát, megnéztem a képeket is, hátha vannak újak. Engem is hívott valaki mobilon, próbáltam lerázni, mivel már hallottam a lépteit a lépcsõház felöl…
De még valamiért visszament a munkatársához, és csak késõbb jött be az ajtón. Addig én elmentem az illemhelyiségbe. Mire visszaértem, õ már a szobában volt és a számítógépen felejtett mobiltelefonomat nézegette.
- Ez te vagy? – kérdezte. Kissé elmosolyodott és elpirult.
Csak ekkor kaptam észbe, hogy miért is nézett rám úgy. A telefonomban volt néhány kép rólam, vagyis inkább az altestemrõl.
- Nincs mit szégyellni, nagyon szexi. – nevetett.
Nekem ez tetszik a legjobban. – mutatta felém a mobilt.
- Szívesen kézbe venném. Gondolom most is áll. Mindig áll, ha kettesben vagyunk. –kacsintott, és odajött hozzám.
- Jól sejtettem. Ez mindig áll, ha a közelemben vagy. – mondta és megérintette a nadrágomat.
Rám nézett. Megpuszilt, és tovább simogatta a nadrágomból kidudorodó testrészem.
- Na mire vársz? Már régóta vártuk ezt a pillanatot, vagy te nem? Nem akarod? – simult hozzám még jobban.
- Nagyon kívánlak, de...
- Ne foglalkozz semmivel. Felejtsd el a testvéredet, és csak rám koncentrálj.
- Ne félj, tõlem nem tudja meg senki. – súgta a fülembe.
Több sem kellett nekem. Elkaptam a fejét, és megcsókoltam. Simogattam a haját, átöleltem a derekát, megfogtam a seggét és tovább simogattam.
Átölelt, simogatott. Az egyik kezével lehúzta a cipzáram és elõhalászta a nadrágomból a péniszem. Letérdelt elém és lehúzta a nadrágom az alsómmal együtt. Kezébe vette a szerszámom és csókolgatni kezdte. A nyelvével alulról haladt felfelé. Bekapta a makkját, majd apró csókokkal hintette végig azt. Rám nézett és elmosolyodott. Felállt és egy hatalmas csókot adott a számra. Megfogta a kezem és az ágaskodó mellbimbóira irányította. Lecsupaszította a felsõ testét és a melleire tette a kezem. Simogattam egy darabig, majd odahajoltam és bekaptam az egyik bimbóját. Nyaldostam, szopogattam, szívogattam, amíg hangok nem jöttek a torkából.
- Látod mennyire felizgattál? – és továbbvitte a kezem a lába közé.
- Teljesen benedvesedtem tõled. Amikor az ajtón beléptél, már akkor rád vetettem volna magam.
Remegõ kezemmel végig simogattam a lába közét. A vágytól izzó puncija már teljesen eláztatta. Megfogta a kezem és bedugta a nadrágjába, ahol sokáig elidõztem volna, de kihúzta a kezem, megszorította azt, és elcibált az ágyig. Lassan letérdeltem elé és kigomboltam a nadrágját. Arcomat odatoltam a bugyijához és beleszagoltam.
- Egy Istennõnek sem lehet vágykeltõbb illata. – gondoltam
Puszilgattam, csókolgattam. Idõközben lekerült róla a bugyi is. Majd szép lassan ledõlt az ágyra. Szétterpesztette combjait. Rám nézett, és én belevettettem magam a paradicsomba. Lágy csókokkal illettem szeméremdobját, simogattam csalogató szeméremajkait. Érdes nyelvemmel belenyaltam kéjbarlangjába, majd lassan betoltam az egyik ujjamat. A másik kezemmel kitapintottam a csiklóját, és el kezdtem izgatni.
Sokáig nyaltam, szívtam, ingereltem a nyelvemmel, majd a második ujjamat is betoltam a puncijába. Addig nyaltam és ujjaztam, amíg el nem öntötte lüktetõ kéjbarlangját a fokhagymaillatú forró fehér láva. Ekkor felkeltem, rámásztam és beléhatoltam. Sokáig mozogtam rajta, amíg újra el nem élvezett. Letolt magáról, elfordított és belém ült. Úgy lovagolt, hogy a legjobb zsoké is megirigyelhette volna a tudását. Belenéztünk egymás szemébe, elmosolyodtunk, és mindketten tudtuk, hogy ettõl a perctõl kezdve nem ez lesz az egyetlen alkalom, amikor átadjuk magunkat a mámornak. Mindkét mellét szorítottam miközben vonaglott rajtam. Nyögött, sóhajtozott, amíg át nem adta magát újra és újra a gyönyörnek…
Lüktetõ izmaival simogatta elélvezésre váró péniszem. Megszorította a két kezem és gyorsabbra fogta a vágtát. Zihált, nyüszített, ereje fogytán volt, de akkor sem hagyta abba. Mindenáron szeretett volna eljuttatni a csúcsra, ami rövid idõn belül sikerült is neki, ráadásul õ is elélvezett újra. Nem szállt ki belõlem, míg forró testünk le nem hûlt. Rajtam feküdt, közben simogatott és csókolt. Kis idõ múlva kicsúszott belõlem és felkelt. Fél óra múlva kopogtattak az ajtón. Gyorsan magunkra kaptuk a ruháinkat és megnéztük, hogy ki az. Szerencsére csak a szomszéd volt. Megbeszéltük, hogy újra találkozunk. De legközelebb már egy semleges helyen, hiszen nem akartunk lebukni…