Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Gruppen
Megtekintve: 9829
Szavazatok: 79
Feltöltve: 2010. július 27.

Meglepetésekkel teli swinger buli

A következõ történet velem és korábbi barátnõmmel történt meg. Több, mint 3 éve jártunk együtt, mikor már szinte mindent kipróbáltunk a szexben. Eljött hát az idõ, hogy ellátogassunk egy swinger buliba…
Kezdjük talán az elejérõl: egyik este észrevettem, hogy barátnõm a számítógépemen éppen swinger bulis fotókat nézeget az interneten. Egy általam korábban nézegetett oldalra bukkant. Mindketten zavarba jöttünk. Hogy oldjam a feszültséget, rögtön rákérdeztem: lenne kedved elmenni egy swinger buliba?
- Még nem gondolkodtam rajta. – mondta barátnõm. Láttam, hogy a képek nézegetése közben punciját símogatta, így biztos voltam benne, hogy érdemes a témát tovább feszegetni.
- Semmi veszteni valónk nincs. Elmegyünk egy buliba, megiszunk egy-két italt. Aztán ha senki sem szimpatikus, eljövünk. Ennyi.
Párom hamar belement, nem kellett sokáig gyõzködni.
Eljött a nagy nap. Barátnõm nagyon készült a bulira: elõtte szolárium, kozmetikus, fodrász. Felvette a kedvenc ruhadarabjait: piros bugyi és melltartó, kivágott blúz, rövid szoknya, combfix és magassarkú. Nagyon szexi volt.
Miután megérkeztünk a helyszínre, kedvesen fogadtak, beinvitáltak, majd néhány perc leforgása alatt egy sarki asztalnál ültünk, ahonnan mindent és mindenkit láttunk. Kb. 7-8 pár volt és 3-4 pasi. Én egybõl kinéztem a konyhai pultnál lévõ bögyös 40-est, aki egy fiatal sráccal iszogatott. Az elsõ Baccardi után oldódott a helyzet.
- Hogy tetszik a pultnál lévõ pár? – kérdeztem.
- Szimpatikusak. Bár a srác legalább egy tizessel fiatalabb, mint a nõ. – állapította meg párom.
- A srác épp a mi korosztályunk. Meghívjam õket az asztalunkhoz?
- De hiszen neked már most áll a farkad – mondta párom.
- Ez igaz. Viszont az a két srác a bárpultnál bizonyára hasonló cipõben jár, mert nagyon néznek téged. – ami persze nekem is tetszett.
- De hülye vagy!
Elmentem a második kör itókáért, közben meghívtam az asztalunkhoz a párt.
- Látom, most vagytok itt elõször. – kezdte Bögyöske. – Nekünk ez a hatodik alkalom.
Közben a srác végignézte páromat, majd kicsivel késõbb már azt vettem észre, hogy párom combját simogatja és néha-néha elkalandozik a punci irányába is. Nekem se kellett több és elkezdtem bögyöskét simogatni.
Nem sokkal késõbb már a szobában voltunk. Mi bögyöskével elmentünk tusolni, addig páromat a srác szórakoztatta. A zuhanyzóban nekem esett a kemény, méretes mellekkel megáldott csaj és hevesen elkezdte szopni ágaskodó farkamat. Istenien szopott, alig bírtam ki, hogy ne élvezzek szájába. Nem is kellett sokáig visszatartanom, és kemény dudáira élveztem. Megfürdettük egymást, majd irány a szoba. Ekkor a srác éppen párom punciját izgatta. Bögyöskét egybõl mellé fektettem, és elkezdem nyalni-falni a csodás pinát.
- Kívánom a farkad. Szeretném, ha megmártanád bennem. – mondta hevesen bögyöske. Nekem se kellett több, elõ a gumit, bevág, majd uccu neki, hadd szóljon. Döngettem rendesen. Párom is sikítva élvezett. Eszméletlen jó érzés volt látni a két csodálatos nõi testet, amint egymás mellett fekszenek, mi dugjuk õket, õk pedig egymást simogatják, meg csókolgatják. Mindketten a mellek közé élveztünk. Elég fáradt voltam, úgyhogy a második aktus után be is aludtam. Arra ébredetem, hogy bögyöske a pasijával viháncol.
- Párom, merre?
- Kiment a konyhába egy kis „üdítõért” – mondta bögyöske. Utána mentem, és épp a két sráccal beszélgetett.
- Tetszik nektek a csajom? – kérdeztem.
- Naná. Nagyon jó csaj. Az a baj, hogy a köntöstõl nem látni semmit.
Odamentem páromhoz, széthúztam a köntösét.
- Gyere, fogd csak meg ezeket a formás melleket.
Nem kellett kétszer mondani, a srác már ott is termett és elkezdte simogatni, gyúrni párom melleit. Eközben a másik srác párom punciját kezdte simogatni. Párom meg ott állt a konyhaasztal mellett két farokkal a kezében. Én elõvettem a hûtõbõl egy doboz tejszínhabot, befújtam mindhármunk farkát, majd párom egyenként leszopta a három faszt. Fergeteges buli volt, ahol mindketten jól éreztük magunkat. Ezt követõen még néhány alkalommal elmentünk. Ha érdekelnek további történetek, szaftosabb részletek, pontozzátok ezt a sztorit. Ha sok pontot kapok, leírom nektek a többi buli történéseit is… kicsit részletesebben és szaftosabban.

Nézd meg ChrisBurnham többi szexi történetét is!