Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Családi
Megtekintve: 30632
Szavazatok: 60
Feltöltve: 2010. július 25.

A hugom szerzõdése

Fél éve történt meg velem az eset ami felett a mai napig nem jutok napirendre. Kamionsofõrként dolgozom, amiért is gyakran hetekre távol vagyok otthonról. Gyakorlatilag senki nem tudja elõre mikor indulok, mikor érkezem, és hogy épp merre járok. Gyermekkori jó barátom, társam minden bajban, szerzett be erre a melóhelyre. Aki történetesen a húgom férje, lassan már két éve. Nemrégiben történt, hogy épp egy 2 hetes fuvarból hazatérve (még az édesanyám házában lakom) fura dolgot tapasztaltam. A hugom, visszaköltözött hozzánk, arra az idõre amíg a férje fuvarban van (hasonló feltételekkel dolgozik, mint jómagam). Ezt még nem is furcsálltam volna, ugyan is õ a 3. hónapban lévõ kismama, és biztosan könnyebb így az élete az anyánk mellett.
Pár napja lehettem otthon mikor megfeledkezve a helyzetrõl benyitottam a szobájába, (mindenesnek használtuk mióta kiköltözött) láttam a hugom nagy igyekezettel takarít, illetve csak úgy látszott, hogy takarít. Nem vett észre, visszaléptem és becsuktam az ajtót, gondoltam illene kopognom, és úgy belépnem. De ekkor lassan leesett mit is láttam. A kulcs lyuk elé térdelve belestem, a hugom az ágy elõtt térdelve (amit én takarításnak néztem) a fenekét dörzsölgette az ágy lábához. Nem volt meztelen, egy hálóingszerû ruha volt rajt, de a cicije, és a feneke kilátszott. Letaglózott a látvány, most már nem volt kétséges, hogy a kéjnek valami fura módjának hódol. Nem tudom meddig leshettem, teljesen elragadott a látvány, és amit furcsálltam, hogy a saját hugom kis magánszámára, úgy áll a farkam, mintha lenne bármi esélye is a bevetésre.
Egyszer csak egyik kezével a cicijébe markolt, és élvezni kezdett, fenekét egyre jobban az ágy lábához nyomta. Elélvezett.
Gyönyörû volt, látni ahogy vonaglott a teste, lassan eltávolodott az ágytól, és végre megláttam, mi is tette olyan vonzóvá az ócska bútorlapot.
Az ágyból egy jó arasznyi nagyságú mûbroki ágaskodott merõlegesen kifelé, sejtésem sincs milyen módszerrel odaerõsítve. A hugom felállt gyorsan rendbeszedte magát, és az ajtófelé indult. Rendesen beparáztam, gyorsan felálltam és úgy tettem mintha az ajtó melletti könyvespolcon keresgélnék valamit. Nyílt az ajtó, õ kilépett, fal fehér lett, én láng vörös, a farkam persze még mindig állt. Nem szólt semmit, csak bement a fürdõbe, és percekig nem került elõ. Én kotródtam onnét, nem lett volna kedvem magyarázkodni, és azt sem szerettem volna, ha õ teszi.
Egész nap kerültük egymást, nem kicsit volt feszült a légkör.
Este mikor a tus alatt álltam hallottam hogy bejön a fürdõbe, tudtam, hogy õ az, nem volt más otthon. Halkan dadogva szólalt meg,

-Ugye mindent láttál?

Nem válaszoltam, de rágondoltam mit is láttam, már meg is mozdult a farkam.

-Tudod, mióta terhes vagyok, jobban kívánom a szexet, mit jobban, naponta többször. Krisztián (a férje az én jó barátom) ha itthon is van, nem mer hozzámnyúlni, mert félti a gyereket. Így egyedül kell megszereznem amire vágyok.

Még mindig hallgattam, de a farkam már keményen állt, kimásztam volna mert kezdet hidegvizet nyomni a jó öreg bojlerünk. De álló farokkal nem mertem. Ági oldotta meg a problémát. Elhúzta az ajtót, ott állt egy szál semmiben. A szemem majd kiesett. Kicsit gömbölyödött pocakja, duzzadó cicije nagyon izgató volt.

- Bocs, de Te már láttál meztelenül, ennyivel lógsz! Plusz titokban kell tartanod!!! Krisztiánnak nem mondhatod el, nagyon ki lenne akadva, szerinte még nagyobb levegõt sem vehetek, nehogy baja legyen a babának.

Végre összeszedtem magam és megszólaltam.

- Ebben mondjuk igaza van, mi lesz ha árt neki az a vacak?

-Akkor mégsem láttál mindent?! Az a \"vacak\" a fenekemben volt, és amúgy is nagyon óvatos vagyok. Viszont nagyon fontos nekem, ha már egyszer láttad, ne mond el senkinek.

- Ezt megígérem!

-Tudom, hogy milyen a viszonyotok Krisztiánnal, a legjobb haverok vagytok 1000 éve, nem bízhatok benned. Zálogot követelek.

- Nem igen értelek.

-Kell valami biztosíték nekem, hogy soha nem hozod elõ a témát elõtte.

- De hát megígértem nem!?

- Az nekem kevés. Ezzel megragadta a már csak félkemény farkamat, és masszírozni kezdte.

-Mi a francot csinálsz Ági? A bátyád vagyok.

-Mondjuk úgy üzletet kötök, bebiztosítom magam, hogy soha ne beszélhess róla senkinek.

-Mi lesz ha én nem megyek bele?

- :-) Reggel elmesélem anyunak, hogy kukkoltál a szoba ajtón keresztül, emlékszel mi járt ezért mikor 15 voltál?

Hogyne emlékeztem volna, jópár hónapig számkivetett voltam, senki nem szólt hozzám, csak lézengtem a lakásban.

-Aljas egy perszóna vagy.

-Ühhm. Ezt már csak úgy a farkammal a szájában mondta. Kezdtem megérteni nekem mi lesz benne az üzlet.
Elösször nem néztem le, mintha nem akarnám tudni, hogy a saját hugom szopja épp a farkamat. Lassan kihúzott a zuhanyfülkébõl, és a falhoz támasztott, valami elemi erõvel szívta a farkam, nemigen éreztem ilyet ezelõtt. Feszélyeztem kicsit magam, máskor ilyen intenzív szopástól már rég elszálltam volna.
Az egyik kezével a golyóimat, meg a segglyukamat csiklandozta, éreztem nincs visszaút, szóltam neki, hogy vigyázzon mert nem bírom visszatartani, válaszként a torkáig engedte a farkam, hogy oda engedjem a sajátos szerzõdésünk pecsétjét.
A hugom szájába élveztem, aki látszólag élvezte is ezt.
Felállt, nyelt egy nagyot, és hozzátette.

-Kedves bátyám, legközelebb leszel szíves kopogni mielõtt benyitsz! Mert ha nem, akkor kénytelen leszek, komolyabb feltételekkel megújítani a mi kis szerzõdésünket.

Ez felhívás volt keringõre, nagyon jól tudtam, és azt is hogy, még aznap éjjel várta, hogy rányissak. De nem tettem, álló farokkal virrasztottam át az éjszakát, a hugom ágyának halk falhoz csapódásait hallgatva.



Nézd meg Kontiki többi szexi történetét is!