Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 3222
Szavazatok: 30
Feltöltve: 2010. július 11.

Kocsiban

Ültem a parkolóba hûvös sarkában és vártam, hogy megérkezzen. Még nem találkoztunk, csak e-mail-en tartottuk a kapcsolatot. Pontosan érkezett és nem messze az én kocsimtól parkolt le. Kiszállt és könnyed léptekkel indult el felém..
A szám is tátva maradt. Testét egy szinte teljesen átlátszó nyári ruha vette körül engedve látni éhes férfi szememnek fátyol vékony áttetszõ fehérnemûjébe „rejtett” fantasztikus bájait.
Szép nagy mellei voltak és nõiesen telt idomokkal vonult felém.
Melltartóján átsötétlettek a nagy mellbimbók. Észbontó látvány volt.
Odaért és én kinyitottam az ajtót. A látványba úgy belemerültem, hogy még köszönni is csak késõbb jutott eszembe.
Könnyedén ült be mellém és én nem voltam képes levenni a szemem hatalmas melleirõl, melyeken látszott, hogy már nem állnak feszes keményen, de még így is gyönyörûek voltak.
- Tetszenek? Kérdezte, és kezét a térdemre tette
- Igen, gyönyörûek! Mondtam és tétova mozdulatot tettem, hogy megsimogassam.
Kezemet megfogta és mellére tette, mely teljesen kitöltötte a kezemet. Tenyeremben éreztem, hogy bimbója kezd megkeményedni. Ujjammal finoman simogattam körbe a bimbót amitõl az finoman kiemelkedett a környezetébõl és még keményebb lett.
Finoman a ruha dekoltázsába nyúltam, mely nem volt nehéz mivel olyan keresztbehajtós pántos nyári ruha volt. Így simogattam tovább, amitõl õ hátrahajtotta a fejét a támlára és úgy élvezte ténykedésemet. Próbáltam a melltartó alá férkõzni, amin úgy segített, hogy elõl a melltartó kapcsát kioldotta, így elémtárult két hatalmas melle. Bimbói keményen emelkedtek ki és arra csábítottak, hogy megcsókoljam õket.
Nem is maradtam tétlen. Odahajoltam és lágyan nyalogatni kezdtem az egyik bimbót, míg a másik kezemmel a szabad mellét fogtam marokra és simogattam. Egyre mélyebb sóhajok hagyták el ajkait és én egyre mélyebben próbáltam beszívni a bimbót és nyalogattam. Teste lassan megfeszült a kezem alatt.
Úgy éreztem, hogy eljött az idõ és kezemmel a ruhaalsó szegélye alá nyúltam. Finoman simogatni kezdtem a combját, mely az szinte azonnal megnyílt a kezem elõtt. Lágy bársonyos bõrén finoman futottak végig ujjaim egész az öléig.
Forró melegséget és egy nedves bugyit találtam. Finoman simogattam a szeméremdombot, aminek hatására csípõjét elõrébb tolta, jelezve ezzel, hogy tetszik amit teszek.
Finoman a bugyi alá csúsztattam a kezem és bársonyos szõrrel borított dombot találtam. Ujjammal finoman haladtam egyre elõrébb és meg is találtam a keményen kidudorodó csiklót, mely arra várt, hogy símogassam. Nem várattam.
Ujjammal összecsippentve simogattam. Egyre mélyebb levegõt vett és kezdett feszülni a teste a kezem alatt. Ujjammal a kisajkak közé simultam úgy hogy a csikló a tenyeremben legyen miközben ujjam a hüvely bejáratát simogatja. Lágyan egyre mélyebbre hatoltam, ahogy õ egyre inkább vonaglott a kezem alatt.
Hirtelen összeszorította a combjait, így kényszerítve arra, hogy kicsit várjak, de én annál lelkesebben szoptam a mellbimbóját..
Nem is maradt el az eredmény, több nagy rángás futott végig a testén és mély nyögések hagyták el ajkát. Nagyon zihált.
Miután kicsit normalizálódott a lélegzet nagyjából rendbeszedte magát és megcsókolt. A rendezkedést nem vitte túlzásba, mert mellei továbbra is elõttem voltak szabadon. Továbbra is gyönyörködtem bennük és simogattam.
Õ átnyúlt és megsimogatta a combomat. Lassan simogatva haladt az ölem felé. Hamar rátalált vágyam kézzel fogható bizonyítékára. Gyors mozdulattal lehúzta a zippzáramat és lágyan elõvette igencsak felajzott vesszõmet. A vágy hatására már teljesen nedves volt a vége. Finoman, lassan lehúzta a bõrt róla, amitõl újabb csepp csurrant elõ. Ujjával finoman szétkente a makkon és vesszõm marokra fogva finoman húzogatta. Minden húzás után újabb csepp jelent meg, melyet gondosan szétkent. Egyre feszesebb gerinccel ültem és egyre szaporábban vettem a levegõt, ekkor odahajolt és finoman körbenyalta a makkom. Kezével tovább simogatta miközben nyalogatta. Egyre nehezebben viseltem és ezt õ is érezte. Bevette ajkai közé a makkot és szájával húzogatta a bõrt rajta. Egyre mélyebben és mélyebben engedte szájába a vesszõm, míg végül már semmi se maradt ki belõle. Makkomon éreztem a torka szorítását. Lassan szinte teljesen kiengedte a szájából a vesszõm, éppen csak a makk vége maradt ajkai között és megállt.
Kezével az ülés és a derekam közé nyúlt így ölelve át a derekamat.
Azt hittem ennyi elég volt, de a következõ pillanatban, száját jól rászorítva ismét tövig bekapta és így állt meg.. Ezt olyan gyönyört okozott, hogy éreztem, hogy mindjárt végem. Õ is tisztában volt ezzel és elkezdte fejét ritmusosan mozgatni.
Nem bírtam tovább! Gerincem megfeszült és vissza nem tartható erõvel tört ki belõlem hosszan, több hullámban a gyönyör nedve. Õ nem engedett és még egy ideig a szájával fejte vesszõmbõl a cseppeket! Utána finoman tisztára nyalogatta a makkom és megtörölte.
Mikor felegyenesedett megcsókoltam hálám jeléül és a melleit se hagytam ki ebbõl.
Mikor lecsillapodtunk rendbeszedte ruházatát, könnyed mosoly mellett, megköszöntük egymásnak az elmúlt perceket, megcsókolt és elindult a kocsijához.
Még sokáig néztem utána és már a következõ találkozóra vágytam.

Nézd meg zafír 11 többi szexi történetét is!