Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Gébriel
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 3121
Szavazatok: 18
Feltöltve: 2010. június 10.

Szex elsõ látásra

Összeakadt a tekintetünk. Hosszasan. Szikrázott a szeme, mint egy tüzijáték, s szinte elvesztem. Egy másodpercre kiszálltam a testembõl, és odamentem hozzá. Finoman beletúrtam a hajába, megfogtam a nyakát, a másik kezemmel pedig csodásan sima bõrét cirógattam végig a nyakától a derekáig, majd érzékien, de határozottan magamhoz szorítottam és megcsókoltam.

JUJJ!!!

Visszaszálltam a testembe, és próbáltam feldolgozni az élményt: csak a szemébe néztem, és szinte minden receptorommal érezni véltem a testét. Szép teste volt, igazán szexi, formás, és épp elég méretes keblekkel megáldva. Nem manöken alkat volt, nagyjából 60 kiló, de az a lehetõ legbujább alakzatban állt össze. Hivogató puhaság, szemet gyönyörködtetõ formák, egy szempillantás alatt elvarázsoltak. Mert ugye az elsõ osztály mindig párnázott. Sietnem kellett. Tudtam, hogy még találkozunk.
Néhány nap múlva újra láttam, egy nagy forgatagban szinte megéreztem jelenlétét, és egy-egy századmásodpercre látni véltem szikrázó szemeit, melírozott, göndör tincseit. Közelítettem, s már láttam kaján mosolyát, ahogy keresi tekintetem. Õ már hamarabb kiszúrt. Mikor odaléptem hozzá, éreztem a testének forróságát, s ehhez társult csodálatos illata, egész izgalomba jöttem. Beszélgetni próbáltam, de biztos nagyon vicces lehetett, hiszen a vér a fejembõl délre távozott. Elõször õ is természetesen próbált viselkedni, de látszott rajta, hogy forróság költözött az õ combjai közé is.
Fél óra múlva már a kocsimban voltunk, és ott beszélgettünk a világ nagy dolgairól, mikoris hirtelen felkerült a szex témaköre, tiszta véletlenül kapcsolódott valamihez... :) Tudtam, hogy már csak azt várja, hogy végre megcsókoljam, és beletúrjak göndör loboncába, de én még fûztem egy kicsit, s egyúttal izgattam magam is. Buja dolgokról beszéltünk, szinte már csak suttogva, arca egyre közeledett, mire én finoman beletúrtam a hajába, megfogtam a nyakát, a másik kezemmel pedig csodásan sima bõrét cirógattam végig a nyakától a derekáig, majd érzékien, de határozottan magamhoz szorítottam és megcsókoltam.
Finomkodásról szó sem volt, már az elsõ pillanattól kezdve vad, nyelves, nyálas csók volt, rengeteg érzéssel. Felállt a hátamon a szõr, pedig nem is szõrös a hátam. Finom teste szinte kíabálta, hogy gyengéd, érzéki mozdulatokkal kényeztessem mindenét. Elõször csak a karjait, és a hátát masszírozgattam, és roppant kívánatos csípõjébe markoltam bele néha, nem akartam már a kocsiban komoly dolgokba bonyólódni. Persze ezzel csak én voltam így. Finom csípõmozgással belemozgatta ringatózó popsiját tenyerembe, egyre határozottabb markolászásomat egyre hangosabb nyöszörgéssel köszönte meg, ettõl a nadrágom egyre szûkebb, a légtérben lévõ oxigén-molekulák száma pedig egyre kevesebb lett. Õ mindkét kezével arcomat, nyakamat, hajamat simogatta, szorított magához, hogy kéjesen csapkodó nyelvétõl egy másodpercre se legyek távol. Egyszercsak oldalamon végigsimított, s belemarkolt a jobb combom belsõ felébe, egész közel a tûzhöz. Vadabb csókkal háláltam meg, és próbáltam én is belemarkolni, de nem sikerült tökéletesen. Erre õ feltérdelt, fejemet a nyakához szorította, és hangosan sóhajtozott.
Ahogy megnyíltak a combjai, a vékony nyári nadrág nem tudott ellenállni, és szabadjára engedte a nõi vágyakozás illatát. Eddig is roppant kicsinek bizonyult a nadrágom, mostmár szinte fájdalmasan szorított. És akkor még meg sem markoltam a combikák intimebb felét. Mikor végre hozzáért tenyerem, õ egy határozot guggoló mozdulattal rávezetett arra, hogy a tövénél kezdjem, és lehetõség szerint maradjak is ott. Nem lacafacázunk. Szerencsére ügyesen kezelem kezecském, finom körözõ mozdulatokkal próbáltam hangosabb sóhajokat kicsalni. Felemásan sikerült, hiszen a tizedik másodpercben görcsösen magához szorított, és sóhajok helyett sikolyok hagyták el garatját. Nem telt el másik tíz másodperc, mikor szorítása már-már megroppantotta a csigolyáim, fogait sem bírta összeszorítani sikolyai elõtt, csípõje vadul táncolni kezdett, majd bugyiján csepegni kezdett a nõi kéj leve.
Pár másodpercig még a foglya voltam, nem engedett, majd mikor újra észhez tért, határozottan rámarkolt a farkamra, és nadrágon keresztül simogatni kezdte. Csoda, hogy bírta a varrás, mint egy kilövésre készülõ ûrrakétában, annyi volt ott a feszültség.
Hirtelen eltolt magától, majd hosszú percek szótlansága után annyit mondott:
- Gyere!
Ahogy ezt kimondta, nyúlt a kilincsért, és szállt át a hátsó ülésre. Nem ellenkeztem. Kinyitottam az ajtót, de még vagy fél percig kapkodtam a levegõ után. Ez a fél perc pont elég volt arra, hogy ledobja magáról a nadrágot, és mikor kinyitottam az ajtót, épp a bugyiját tolta le.
- Le kellett vegyem, annyira átázott. - mondta kéjes nevetéssel. - Nekem ilyen puncikám van, ha nagyon jó nekem, nagyon-nagyon nedves leszek. Ugye nem zavar?
- Már miért zavarna?
- Mert néha kicsit spriccel is, bár már rég nem élveztem akkorát...
- Mert 5 perce rég volt? - mondtam, és szavak helyett inkább újra csókolni kezdtem. Benyúltam a combjai közé, és akkor elõször megérintettem csupasz, csatakos punciját. Rettentõ izgalomba jöttem, azaz már eddig is abban voltam, nem is tudom, hogyan lehet fokozni, de lehet. Esküszöm, legalább egy áfányival nagyobb voltam, a keménységem pedig a köbös bór-nitrid és a gyémánt közé volt helyezhetõ. Közben próbáltam arra koncentrálni, hogy cicusának mely része a legjobb neki, de akárhol és akárhogyan is értem hozzá, csak egyre hangosodó nyöszörgéssel, és egyre hevesebb csipõmozgással jelezte élvezetét. Kezdett nagyon melegem lenni, le szerettem volna venni legalább a polómat, de amint el akartam húzni a kezem, kérte:
- Ne hagyd abba!
Nem hagyom! Tovább izgattam csiklóját, sikongatásaiból rátaláltam az igazi helyre, közben a másik kezemmel legyûrtem a hátáról a bõrt, úgy szorítottam, és simogattam. Csókja abba-abba maradt, nyelvjátéka helyett szapora sóhajok, szikrázó szemek helyett fátyolos tekintet, és megint elment a gyöngyöm. Bõséges nedvességét éreztem végigfolyni csuklómon, ez különösen izgalmassá tette. Mire felocsúdtam, már bontotta is az övemet, szinte idegbõl akarta letépni, inkább segítettem neki. Még szinte ki sem bontottam teljesen az övemet, õ már a gombbal is végzett, és már tolta is lefelé boxerestül. Amint kõkemény farkam kiszabadult, szinte kipattant, õ rögtön hagyta a ruhát, ahol van, és határozottan, de érzéssel megmarkolta.
- Jó kemény farkad van.
- Miattad ilyen kem... - ki sem bírtam mondani, és õ már el is kapta a másik kezével a nyakamat, és egy határozott mozdulattal fölémtérdelt, és egy pillanat alatt forró puncijába irányította farkamat. Õrült vonaglásba kezdett, vadul csapkodta ágyékát az enyémhez, fejemet a melleihez nyomta. Több se kellett, letéptem róla a felsõt, és a cicifixet, majd szenvedélyes csókokkal borítottam be kebleit. Kezdtem én is felvenni a ritmusát, és még erõsebben, még mélyebbre hatoltam belé. Mire igazán lendületbe jöttem volna, õt megint vad villámok csapdosták össze-vissza, izmai meg-megfeszültek, és egyre hangosabb sikolyokat hallatott. Szinte véresre tépte a hátamon a bõröm, valóban fájt, de közben õrülten izgatott, hogy folyt végig a leve mindenemen.
Nem szóltam semmit, átkaroltam, a hátára fektettem, és vadul elkezdtem dugni mámorítóan lucskos puncusát. Közben csókoltam. Csókkal ennél több szenvedélyt átadni lehetetlen, elbûvölt, és a csodálatosnál is többet hozott ki belõlem. Már meg sem lepõdtem, amikor rövid idõn belül újra hangoskodni kezdett, lábait átkulcsolta mögöttem, és szinte megsarkantyúzott, gyorsabban, gyorsabban! Hangos nyögéseitõl már nagy küzdelem volt bírni még, de nem akartam semmiképp sem elõtte végezni. Brezsnyev szemöldökére gondolva sikerült elodázni, de olyan jól, hogy a megfelelõ pillanatban még nem voltam a megfelelõ felkészültségi fokon. Persze nem sok kellett volna, fõleg, lefetyelõ csókja közt feltörõ nyögdécselései hallatán, ahogy testén negyedszer is villámok cikáztak át, görcsös rángatózásai már-már félelmet keltettek bennem, de az mind élvezet volt, hamisítatlanul.
Szusszanni akartam, de õ nem, még nem, négy orgazmus után sem. Csípõjét fel-fel mozgatva tövig rámcuppant, majd a legvégéig kiengedett magából. Finoman, érzékien tette, és a látvány, ahogy mindenünk csillog, és tapad egymáshoz a bõrünk, hát kezdte kiverni a biztosítékot. A rengeteg nedve pedig olyan bódító illatfelhõt borított tudatomra, hogy szinte elájultam. Egyre mélyebbeket sóhajtottam, és õ is velem hangosodott. Egyre gyorsabban tolta rám a csípõjét, és egyre erõsebben, majdnem lelökött magáról vonaglásával. Szinte egyszerre értünk a csúcsra, bár én már nem is tudom mi történt.
Mire feleszméltem, már rajta feküdtem, finom melleit puszilgatva hajtottam nyugalomra a fejem. Csípõje még finoman mozgott, én is mozogtam vele szép lassan. Csókolni kezdtem, mindkettõnk arcán földöntúli mosoly, mély sóhajok. Popsija megrángott néha, mintha a hideg rázta volna, és kezdett picit gyorsabb lenni, hiszen még én is épp eléggé kemény maradtam. De rettentõen csatakos volt minden, extra mennyiségû kéjnedv egy jó nagy adag spermával...a hátsó ülésemen. Mire szóra nyitottam a számat, õ annyit mondott:
- Szeretlek!
Kicsit elhamarkodottnak éreztem a kijelentést, de megmagyarázta: már régóta kiszemelt magának, leinformált, miegymás... Neszeneked! Pedig dagadt a mellem, hogy egy ilyen szexi, érzéki teremtést elcsábítottam. Francokat, Don Juan! Õ csábított el engem! :)
Felajánlottam, hogy hazaviszem, rendbe szedjük magunkat, összedobok egy vacsorát, és \"beszélgetünk\". A sorrendben a vacsoráig sem jutottunk, és közbejött valami, de ez egy másik kellemes történet...

Nézd meg Gébriel többi szexi történetét is!

3.88
3.75
4.12
4.15