Szexrandi - Szabad társkeresés mindenkinek
A Szexrandi szolgáltatást csak 18 életévüket betöltött látogatók
használhatják.

Nyilatkozom, hogy elmúltam 18 éves.
Szexpartnert keresel?
Eleged van a fizetősökből?
Regisztrálj
a Szexrandi szexpartner kereső oldalára!

Belépés
e-mail cím:

jelszó:

regisztracio

NYERJ EGY 7 NAPOS
AJÁNDÉK ELŐFIZETÉST!

április 20-27. között
Találj meg 5 húsvéti szextojást és megajándékozunk egy 7 napos Standard előfizetéssel!

Ha már előfizetőnk vagy, akkor se keseredj el, mert az ajándék csomagot jelenlegi előfizetésed lejárta után automatikusan jóváírjuk számodra.
Standard előfizetéssel bárkivel levelezhetsz, láthatsz minden képet, és megnézheted, hogy ki látott és kinek tetszel.
Irány a keresés! Nézelődj a többiek adatlapján, és
nemcsak a tojásokat, hanem kedvenc szexpartneredet
is megtalálhatod!


Megkeresem
Keresés

Ti küldtétek
Szexi történetek
Amatőr fotók


A királylány és a lovászfiú
Írta:
Kategória:
Feltöltés dátuma:
2010-04-30
Megtekintve:
700
Szavazatok száma:
19
Összpontszám
141

A királylány és a lovászfiú
Esti mese felnőtteknek

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy király, aki házasodni készült. Mivel már jócskán benne járt a korban és gondolnia kellett az utódokra is, feleségül vette a szomszéd király meseszép fiatal lányát. Őt nem zavarta a köztük lévő 30 év korkülönbség, de a lányt igen. Kérlelte is az apját, hogy ne adja őt férjhez ehhez az öregemberhez, de az apja hajthatatlan maradt. Meg is tartották a lakodalmat annak rendje és módja szerint, majd csodák-csodája a lány teherbe esett és kilenc hónapra rá gyönyörű kislánynak adott életet. A kisbaba olyan szép volt, hogy hetedhét határból csodájára jártak az emberek. Azonban nem sokkal később a Király súlyosan megbetegedett és még legjobb orvosok is csak nagy nehezen tudták megmenteni az életét. A felépülése után viszont már nem volt a régi, a betegségből visszamaradt szövődmény következtében már nem tudta teljesíteni férfiúi kötelességeit, a fiatal felesége nagy bánatára. Azonban a Királynét sem kellett félteni, forróvérű teremtés lévén, először a szolgálófiúkkal, majd az udvarhoz látogatóba érkező jóképű lovagokkal oltatta el a lába között lobogó tüzet. Ilyen idilli körülmények között nevelgették a kislányukat, aki egyre jobban hasonlított a szép édesanyjára.
Ahogy a lány cseperedett, a Királyné számára egyre világosabbá vált, hogy a lánya nagyon különleges lesz. Gyakran fésülgette hosszú sötétbarna haját és csodálta a gyönyörű kék szemeit, amelyekben sokszor a huncutság apró szikráit látta fellobbanni.
Huszadik születésnapjára egy csodaszép paripát kapott az apjától, és órákon keresztül képes volt a karámra hajolva nézni, ahogy a kedvenc lova fel- alá futkos a karámban, csipkelődve játszik a többi lóval. Azonban a ló nemsokára elérte az ivarérett kort és a Királylány szemei előtt, annak legnagyobb megdöbbenésére feltette mellső lábait a tüzelő kanca hátára, majd egy gyors mozdulattal bevezette hatalmas hímtagját a nősténybe. Pár másodperccel később, hangos nyerítés közepette belepumpálta irdatlan sok magját a kanca vaginájába, majd lejött annak hátáról és ondótól csöpögő hímtaggal, a győztesek büszke mozgásával elvonult az istállóba.
A Királylány percekig mozdulatlanul állt a karámra támaszkodva, s a testét elárasztó eddig ismeretlen érzéseken gondolkozott. Majd megfordult, hogy visszamenjen a palotába, de hirtelen szembe találta magát a jóképű lovászfiúval, aki a Királylány formás fenekét bámulta, míg az a karámra volt támaszkodva. A formás tompor látványa úgy felizgatta a fiút, hogyha még akarta volna sem tudta volna eltitkolni meredező vágyát, amely jókora duzzanatot eredményezett a nadrágján. A nadrágban feszülő dudor végképp zavarba hozta a lány, aki se szó se beszéd berohant a palotába egyenesen az anyjához, aki mosolyogva hallgatta leánya történetét és magában megállapította, hogy a kislányából nagylány lett. Elhatározta magában, hogy a lányt felkészíti az élet ezen oldalára is, majd mesélni kezdett. Elmondta, hogy a nők hogyan tudják elcsábítani a férfiakat, hogyan tudják kihasználni legjobban a természetes adottságaikat. A lány, csillogó szemmel és kipirult orcával hallgatta az anyja elbeszélését, s amikor a Királyné részletesen ecsetelte, hogyan tudja majd legjobban és legélvezetesebben használni a lába között megbúvó forró barlangot, alig várta, hogy belefekhessen egy nagy kád forró vízbe, ahol rögvest ki is próbálta magán, amit az anyjától hallott. Nyakig merült a habok közé, majd a kezei vándorútra indultak. Simogatta a melleit, csipkedte a megkeményedett bimbókat, majd lassú és finom mozdulattal benyúlt a lábai közé, hogy a vágytól feltüzelt punciját is kezelésbe vegye. Középső ujja óvatosan besiklott a víztől síkos szeméremajkai közé, majd lassú mozdulatokkal elkezdte simogatni azt a pontot, amelyről az anyja oly sokat beszélt. Ahogy hozzáért a csiklójához érdekes érzés kerítette hatalmába oly erővel, hogy a külvilág teljesen megszűnt számára létezni. Mozdulatai egyre határozottabbá és erőteljesebbé váltak, s már nemcsak a csiklót, hanem a puncija bejáratát is ostromolta az ujjával. Az izgalomtól egyre jobban síkossá vált punciba könnyen becsúszott az ujja, mely mozdulat olyan erős izgalmat váltott ki belőle, hogy a lélegzete is elakadt. Miközben az izgalma a tetőfokára hágott, észre sem vette, hogy miközben az egyik ujja a puncijában csúszkál ki-be, aközben a másik kezével önkéntelenül is körkörös mozdulatokat végez a megduzzadt csiklóján. Sok idő nem kellett a felizgult lánynak ahhoz, hogy az agyában fényes lobbanással elélvezzen a szomszéd szobában hallgatózó anyja füle hallatára, aki mosolyogva vette tudomásul okítása eredményét.
A lány, néhány nappal később ismét az istálló és a karám felé tévedt, s ismét tanúja lehetett annak, hogy kedvenc lova miként hágja meg az egyik kancát. Azonban eszébe jutottak az anyja szavai és a fürdőben átélt élmények, s azon nyomban erős izgalmi állapot ejtette rabul. Megjelent képzeletében a lovászfiú, amint duzzadó nadrággal a háta mögött áll. Óvatosan megfordult, s láss csodát a fiú ugyanúgy ott állt, mint annak előtte, s a nadrágja is ugyanúgy duzzadt meredező faszától.
Azonban a lány nem jött most zavarba, hanem közelebb lépve a lovászhoz annak mélyen a szemébe nézve elmosolyodott:
- Mi lett veled te fiú? Miért ilyen piros az arcod? – kérdezte hamiskás mosollyal.
- Talán kicsit hideg van itt, - felelte a fiú zavartan.
- Menjünk talán az istállóba – válaszolta a lány, - legalább megmutatod nekem hol élnek a lovaink.
A fiú még jobban zavarba jött a hirtelen invitálástól, de nem volt mit tennie, követte a lányt majd becsukta maguk mögött az istállóajtót. A lány lehuppant egy szalmabálára és hátradőlt, kiemelve ezzel a testhelyzettel a kemény, formás melleit. A fiú nagyon zavarban volt, hiszen farka duzzadása egy cseppet sem hagyott alább, sőt, a lány melleinek látvány még inkább izgalomba hozta s a levegőt is egyre nehezebben vette.
- Nem szabadna itt lennünk Kisasszony – mondta elfúló hangon, amikor észrevette, hogy a lány csillogó szeme a nadrágjára tévedt.
- Mit rejtegetsz a nadrágodban? – kérdezte a lány.
- Semmit! – válaszolta a lovászfiú, majd megpróbált elfordulni. A lány azonban gyorsabb volt és a fiú elé lépett.
- Mutasd csak! – szólt rá, majd válasz sem várva egyetlen gyors mozdulattal lerántotta a nadrágot a fiúról. A fiú farka a hirtelen rátört szabadságtól, ha lehet még jobban életre kelt, s teljes valójában ott pompázott a lány orra előtt.
- Hű milyen szép! – szólalt meg a lány az izgalomtól rekedt hangon, majd felegyenesedett, s homályos tekintetét a fiúéra emelte miközben kezével megfogta a forró, lüktető faszt.
- Kérem, ne tegye ezt velem Kisasszony! – kérlelte, - engem az édesapja karóba húzat, ha megtudja!
- Csitt! – szólt rá a lány, - senki sem fogja megtudni.
Majd ösztönös mozdulatokkal lassan fel-le kezdte húzogatni a bőrt a duzzadó faszon, miközben forróság öntötte el punciját. A fiú, más választása nem lévén, átadta magát az élvezeteknek s karjával átölelte a lányt, majd forró ajkait a lányéra tapasztotta. A mozdulat következtében a fiú kemény fasza a lány hasához nyomódott. A nyomás hatására a lányon hatalmas izgalom lett úrrá, miközben a fiú csókolta az enyhén szétnyílt ajkait, majd szája lentebb vándorolt a lány fülcimpájára, nyakára és a szabadon lévő vállaira is. A lány szabad kezével benyúlt a fiú inge alá és simogatni kezdte az izmos testet. A fiú eközben kigombolta a lány hátán a ruhát, ami ezután lecsúszott a lányról a földre és ott volt előtte a teljesen meztelen gyönyörű test. A lány sem volt rest, gyorsan lehúzta a fiúról az inget és magához ölelte a fiút. A lovászfiú kibontakozott az ölelésből, lehajolt az ingéért és az egyik szalmabálára terítette, majd a lány izgalomtól remegő testét felemelte és az ingre fektette. Ölelték, csókolták egymást ahol érték. A fiú szája egyre lentebb vándorolt a duzzadt mellekre, s szívni-szopni kezdte a lány már amúgy is kemény mellbimbóit. A lány levegőt sem kapott az évezettől és erősen ráhúzta a fiú fejét a melleire. A fiú kiszabadította magát az édes béklyóból, majd folytatta felfedező útját a lány testén végig a hasán keresztül a szeméremdobon át egészen a puha szőrrel övezett, az izgalomtól rendkívül nedves puncijáig. A lány zihálva kapkodta a levegő és nyöszörgő, elfúló hangon könyörgött a fiúnak hogy abba ne hagyja.
- Eszemben sincs abbahagyni! – válaszolt a fiú, majd nyelve hegyével óvatos, lassú, körkörös mozdulatokkal elkezdte nyalni a lány csiklóját, mely az izgalomtól jócskán megduzzadt. Ahogy a fiú nyelve a csiklójához ért, a lány testén apró rángások futottak át, s izgalmában halkan felsikkantott, majd a fiú fejét erősen a lába közé húzva, emelgetni kezdte a csípőjét. A fiú lentebb csúszott a gyönyörű combok közé, majd kezeivel széthúzta a punciszirmokat és nyelve hegyét a lány puncijába dugva körkörös mozdulatokba kezdett. Szörcsögve nyalta a puncit, ízlelte annak a legjobb nektárhoz sem hasonlítható nedvét. A lány teste eközben vadul rángott a nyalás hatására, zihálva kapkodta a levegőt és egyre közelebb került, a forró vízben már egyszer átélt nagyszerű érzéshez. – Még! Még! – lihegte vadul, s fiú boldogan teljesítette a parancsot, pedig a farka majd szétrobbant a vágytól hogy elélvezhessen. A lány eközben elért a csúcsra, teste ívben megfeszült, fejét hátrahajtva halkan nyüszítve átadta magát a megsemmisítő orgazmusnak. Percekig szóhoz sem jutott, csak lihegett és boldogan élvezte a még majdnem ismeretlen érzést. Mindeközben a fiú sem volt tétlen, s kezeivel boldogan simogatta a feszes női testet, amely test libabőrösen vette tudomásul az őt ért kellemes kényeztetést.
- Ez valami csodálatos volt. – suttogta a lány, majd karjaival közelebb húzta magához a fiút és szájon csókolta. Meglepődött azon, amit a fiú szájában érzett s egy cseppet sem találta rossznak sőt, mintha izgatta volna a saját nedvének íze. A fiú magához szorította a lányt és botként meredező farkát a lány lucskos puncijának szűk bejáratához nyomta. A lány érezvén a kellemes támadást, felhúzta a térdeit, szabad utat engedve ezzel a behatoláshoz. A fiú előre tolta a csípőjét, makkjának hegye óvatosan benyomult a duzzadt ajkak közé s egyre jobban szétfeszítve őket elkezdte ostromolni a lány még érintetlen szűzhártyáját. Az ellenállás nem volt túl erős és így a vörös fejű kemény fasz, óvatos fatörő kosként behatolt a lány szűk lyukába. A lány feljajdult hirtelen, ahogy a húsos fasz elszakította az érintetlenségét, s fájdalomhullám söpört végig a testén.
- Ez fáj! – nyöszörgött, de mivel a fiú megállt az előrenyomulással, a fájdalom lassan múlni kezdett.
- Mindjárt elmúlik – suttogta a fiú, miközben fürge nyelve a lány nyakán siklott fel-alá s forró lehelete a bőrét cirógatta. S valóban, a lány pillanatnyi rossz érzése a múlté lett, a fájdalmat felváltotta a kellemes borzongás. A fiú érezvén a lány egyre intenzívebb vágyát, melyet a lassan mozgásba lendülő csípője jelzett, lassan benyomta a faszát a szűk, de annál lucskosabb punciba. A lány az élvezettől hörögve fogadta magába hímtagot, s puncija izmait megfeszítette mintha el sem akarná engedni azt. A fiú felhördült a hirtelen nagyon szorító érzéstől és majdnem elélvezett.
- Úristen! – gondolta magában – nem akarok még elmenni. A gondolatait kitisztította, s megpróbált az élvezettől alatta vonagló, ziháló lányra koncentrálni. Ha nehezen is, de sikerül kikerülnie az elélvezni vágyás bűvköréből és lassú, de ütemes mozgásba kezdett. A lány érezte, hogy fiú fasza egyre erőteljesebben mozog a testében és herezacskója ütemesen csapkodja a feneke lyukát. A körmeivel vörös csíkokat szántott a fiú hátába, aki felszisszent a fájdalomtól. Hogy a további karmolást elkerülje, megragadta a lány mindkét csuklóját és a lány feje fölé helyezte, majd gyengéd erőszakkal lefogta őket. A lány, ezáltal azt érezte mintha kikötötték volna egy fához és teljesen kiszolgáltatottá vált volna a fiú kénye kedvének. Ez a számára eddig teljesen új érzés a végletekig felkorbácsolta az idegszálait, s rohamléptekben közeledett az orgazmus felé, miközben a fiú, most már elfeledve a gyengédséget ütemesen, egyre gyorsuló mozdulatokkal dugta-baszta a lány lucskos, tocsogó punciját. A lány nem bírta tovább és egy hirtelen mozdulattal kiszabadította kezeit, és magához szorította a fiú nyakát, lábaival átkulcsolta derekát, ezáltal teljesen magába fogadta a robbanásig feszült faszt. A fiú, a farka hegyével érezvén a lány méhét, nem bírta tovább visszatartani magját, hangos hörgések közepette belepumpálta azt a lány remegő, vonagló testébe. Ez volt az a pillanat, amikor a lány érezte a testében pulzáló faszt, engedelmeskedett az orgazmus hatalmas erejének és hangos nyüszítés kíséretében elélvezett. Ahogy vágyuk csillapodtával végre ismét visszatértek a valóságba, a lány finoman megcsókolta a fiú száját, szemét, nyakát majd ezt suttogta:
- Köszönöm!

Folytatás lehetséges.
Szexrandi - Szexpartner kereső |  Adatvédelem-HU-ENG | Impresszum | Partnerek