Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Fate
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 2162
Szavazatok: 5
Feltöltve: 2010. április 13.

A parton

Eme történetem egy spanyolországi nyaralás során esett meg.2 hétre mentünk ki konkrét terv nem volt csak mentünk. Barcelonától Madridig az egész régiót be akartuk járni úgy gondoltunk, hogy erre a legjobb megoldás, ha kölcsönzünk egy kocsit és neki esünk az útnak. Így is tettünk meg volt a kocsi majd indultunk. Nem messze találtunk egy nagyon kellemes kis falut ahol úgy gondoltunk megpihenünk, mivel ránk esteledett, de mivel még nem voltunk fáradtak ezért a partra vettük az irányt. Arra gondoltunk egy romantikus séta jót fog tenni mindkettõnknek a homokos parton, ezért arra vettük az irányt. Halk zenét hallottunk a sötétben a part felõl, miután közelebb értünk az is kiderült, hogy egy bár volt. Nem kellett sok ittunk pár koktélt és eléggé becsíptünk, táncoltunk és jól éreztük magunkat. Szinte az egész éjszakát át mulattuk. Ránk hajnalodott és a bár is bezárt. Mi folytattuk a sétát és az üres parton arra gondoltunk, hogy megmártózunk, persze a fürdõruha nem volt rajtunk, ezért maradt a jó öreg nudizmus. Ruha le és irány a víz. Élveztük a vizet langyos volt és kellemes érzés. Majd valahogy egymáshoz értünk és hatalmába kerített a mámor és az ösztön. Simogatni kezdtem Zsu-t, akinek nagyon tetszett és õ is kezdett beindulni. Imádtam formás kerek melleit, amik a tenyerembe illettek, nem túl nagyok nem túl kicsik amolyan formás pezsgõs pohár méretûek. Imádtam. Háttal állt nekem egyik kezemmel a melleit simogattam, amíg a másikkal csiklóján köröztem. Éreztem rajta, hogy nagyon élvezi, ezért be – becsúsztattam 2 ujjamat hüvelyébe, ami azt hittem leégeti õket olyan forrón izzott. Egyre mélyebben vette a levegõt, miközben járt benne két ujjam és kényeztettem csókolgattam, míg nem megfeszült átfogta nyakamat és hangosan átadta magát az élvezetnek. Kapaszkodott kedvesem a nyakamba, mivel lábai megremegtek és csuklottak össze. Karjaimba vettem és kifelé indultam vele a vízbõl, amikor kicsit magához térve megszólalt: - Jöhet a fõétel.
Letettem és ágaskodó farkam után nyúlt rögtön. Nem kellett neki sok, imádott szopni és értett is hozzá, gyorsan a szájába vette és szívta. Sokszor olyan erõsen, hogy tényleg azt hittem behorpad a homlokom. Iszonyat jól esett, nagyon élveztem, amit látott is rajtam, de felnézett és mondta, nem úszom meg ennyire könnyen. Lefeküdt a parton félig a vízben félig a homokba és úgy hatoltam belé. Lágyan kezdtem el mozogni, majd fokozatosan egyre gyorsabban. Hátamat a hullámok simogatták miközben belém mélyesztette körmeit és csókolta a nyakamat. Egyszerûen maga volt a gyönyör. Azt hittem, hogy nem is lehet ezt már fokozni, de kérte had jöjjön felülre. Hát engedtem neki. Kijjebb mentünk, így teljesen a homokban feküdtünk. Fölém guggolt majd szép lassan teljesen rácsúszott ágaskodó farkamra. Kicsit kellemetlen volt, mert némi homok került a „gépezetbe”, de gyorsan elhárítottuk a hibát. Lassú lágy lovaglásba kezdett, majd semmi átmenet nélkül mintha a lovin lett volna vágtázni kezdett. Hangosan sikongatott miközben ismét hangosan élvezett, de nem állt meg nem volt neki elég. Érezni akarta amint én is elélvezek és teleküldöm forró ondómmal így sikítva lovagolt tovább, majd én is hatalmasat élveztem. Rám borult és együtt fújtuk ki magunkat. Visszamentünk megmártóztunk a vízben még egyszer, majd a kocsihoz mentünk és folytattuk utunkat Madrid felé. Amíg elértük célunkat nagyon sokat voltunk a parton és éltünk át hasonló kalandokat, amikre visszagondolva mindig csodálatos érzések kerítenek hatalmukba. De ez már másik történet.

Nézd meg Fate többi szexi történetét is!