Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Gruppen
Megtekintve: 6787
Szavazatok: 40
Feltöltve: 2010. április 15.

Különleges legénybúcsú

Poól régóta nyaggatott már, hogy valami ütõs bulit kéne kitalálni az egyik haverjának a legénybúcsújára. Számos ötlet felmerült, amiken jót nevettünk, aztán elvetettük.
Egyik nap aztán elõállt a szerinte legjobb ötlettel. Látott egy filmet, ahol egy japán csajon szolgálták fel a finomabbnál-finomabb falatokat.
Mi lenne, ha mi is valami hasonlót csinálnánk? Vagyis én lennék az élõ csemegetál. Hm… Át kell gondolnom! Az ötlet nem rossz, de mégis! Ismeretlen pasik érintenek meg, matatnak rajtam…
Ne parázz!-nyugtatott Poól-. A haverok megbízható pasik. Meg tartok nekik majd egy kis továbbképzést illemtanból.
Addig-addig gyõzködött, amíg belementem. Szerintem minden nõ (vagy csak a nem normálisabbja? ) eljátszadozik a gondolattal, milyen érzés, amikor több kéz érinti, nyalogatja, csókolgatja.
Fõbb vonalakban megbeszéltük, hogyan is képzeli el az egész dolgot. Semmi sem kötelezõ. Ha valami nem tetszik, azonnal szólok. A võlegénnyel együtt 6 pasi lesz.32-40 évesek.
Tehát: különbözõ gyümölcsöket, édességeket, nyalánkságokat fogok szervírozni a testemen A vendégek lenyalogathatják rólam, óvatosan leharaphatják.
Elérkezett a nagy nap. Tejes, narancsos fürdõt vettem. Ettõl a bõröm lágy és illatos lett. Ittam egy pohár finom vörösbort, bátorítólag. Felfeküdtem egy üvegasztalra. Az üveg hideg de izgató volt. Megborzongtam. Próbáltam felkészülni az elkövetkezõ órákra. Egy darabig mozdulatlanul kell feküdnöm, bármi történik is. Na, mindegy. Már nincs visszaút-gondoltam. Poól és egy barátnõm készítette el az élõ tálat.
A hasamat salátalevelekkel fedték be. Erre kerültek a húsfalatkák, sajtok, olívabogyók, uborkaszeletek. Aztán következtek a desszertek. A melleimet kivi, ananász, mangó szeletekkel fedték be. A combhajlatomba kerültek az eper és szõlõszemek. Kevés zselét is öntöttek rá, hogy megtapadjanak a szõlõszemek. A szeméremdombomat tejszínhabbal vonták be, amire színes cukordrazsét szórtak. A nyakamra készítettek egy nyakláncot, amire csoki golyókat, plarinékat fûztek. A tenyerembe szintén salátalevelek kerültek, erre tengergyümölcseit fektettek. A karomat citrom és narancskarikákkal borították be. A lábszáramat banánszeletekkel tették kívánatossá. Poól kérte, hogy engedjem meg, hogy amikor elfogy már a lábamról a banánszelet, és a tejszín a szeméremdombomról, akkor egy banánt illeszthessen a puncimhoz, és a számba is. Bizarr ötlet, de legyen!
Elkészült a nagy mû. Már csak a vendégek hiányoztak. Hamarosan megérkeztek. Már jókedvük volt. Poóltól megkapták az útbaigazítást, és egy kupica pálinkát bátorítólag.
Amikor beléptek a szobába, egy pillanatra megállt a levegõ is. Húha!-tört ki belõlük. Egy ilyen helyzetben mindenki idétlen kicsit, õk is vihogni és poénkodni kezdtek.
Leültek körém a kanapéra, beszélgetni kezdtek. Ugratták a võlegényt. Õ az ünnepelt, neki kell megkezdenie a „tálat”.
Karesz, az ünnepelt, odalépett hozzám, és a hasamon lévõ salátástálról csípett le egy falatot egy pálcika segítségével. A csippentéssel kicsit csiklandozta a bõröm, megint megborzongtam.
A többiek is követték, lassan fogyott a tál, és az ital, bátorodtak a vendégek. Kezdett a hangulat forrósodni. A fiúk egyre felszabadultak lettek, és kezdték szûknek érezni a nadrágjukat, melegnek az ingeiket. Észrevétlenül kerültek le a ruhadarabok.
Na, együnk egy kis desszertet!-felkiáltással Poól tejszínhabbal vonta be a mellbimbómat is, és cuppogva nyalta le az egyikrõl. Én is, én is!- kiáltották a többiek is, és sorban nyalogatni kezdték a bimbómat. Egy –két bátrabb és hevesebb fiú gyengéden meg is harapdálta. Nagyon izgató volt. Már én is felfokozott állapotba kerültem.
Aztán a melleim után következett a lábam, karom. Minden porcikámon éreztem a forró leheletet, a nyelvek érintését, a finom harapdálást. Valaki már a tejszínhabot nyalogatta a szeméremdombomról. Keze óvatosan siklott a combom hajlatába, majd a puncim felé. Ujjai matatását éreztem forró, nedves puncimban. Majd egy észrevétlen pillanatban tenyerét a popsim alá csúsztatta, megemelve ezzel kicsit. Folytatta a nyalakodást. Már a csiklómat nyaldosta. Egy szer csak megéreztem ujját a popsimban. Rám kacsintott. visszatartottam a lélegzetem is, nehogy elélvezzek.
Ráadás!-kiáltotta Poól, és egy megpucolt banánt csúsztatott a combom közé. A fiúk nevetve, lökdösõdve haraptak egy falatot belõle.
Enyém az utolsó falat, én vagyok az ünnepelt!- kiáltotta Karesz. Nagyot harapott, éreztem, hogy a csiklóm is beleremeg. Majd egy gyors mozdulattal elõkapta a farkát, és a banán helyére csúsztatta.
Nana!- nevetett Poól. Csak óvatosan!
Csak egy csusszantást!-könyörgött Karesz rám nézve. Bólintottam. Karesz belém csusszant teljesen. A többiek lihegve nézték.
-Én is, én is!
Poól azonban csitította õket!
Fiúk, lassan a testtel. Mindenki kap valami jót. Kareszé a punci.
Én most megeszek még egy banánt a pici szájából, abban segíthettek. Szabad a csók! Aztán majd én bújok abba a barlangjába. Ti nézhettek bennünket, közben lehet lõni a tejet a gyönyörû testére.
Türelmetlenül rángatták le alsónadrágjaikat. Gyors banánharapdálás következett, egy-két türelmetlen és erõszakosabb csók követte. Alig tudtam már figyelni. A testem borzongott, remegett az izgalomtól. Hangos lihegés, a vágy betöltötte az egész szobát.
Karesz egyre gyorsabb tempóra váltott. Poól a számba dugta a farkát, szopni kezdtem. A többiek sóvárogva néztek bennünket. Mindenki a farkával volt elfoglalva. Aztán megéreztem sorban a lövellõ spermát… a puncimban, a számban, a testemen. Én sem bírtam már tovább. Sikítva, lihegve, remegve élveztem el.
Lassan mindenki megnyugodott. Felsegítettek az asztalról, simogattak, dicsértek.
-Meg kéne fürdetnünk a mi kis angyalunkat- javasolta Poól.
Bevezettek a hatalmas fürdõszobába. Pezsgõt bontottak…

A többi már egy másik történet.

Nézd meg kicsi gesztenye többi szexi történetét is!

3.67
4.14
4.04
2.85