Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Szabó
Pontátlag: 4
Kategóriája: Gruppen
Megtekintve: 7952
Szavazatok: 53
Feltöltve: 2010. március 19.

60

sziasztok Brigi vagyok, és le szeretném írni életem egyik legcsodálatosabb élményét.
Egy netes társkeresõn regisztráltam, kizárólag szexkapcsit keresve, mikor is egy 60 körüli ffi írt, hogy épp szülinapot ünnepel 3 barátjával egy munkásszállón, és nem lenne-e kedvem csatlakozni. Én túl voltam már egy üveg pezsgõn, és így felbátorodva igent mondtam. Autóval értem jött, és elvitt egy közeli kis lakásba.
Négy felajzott idõs ffi várt rám, igen melegen fogadtak....2 pohár pia után rögtön elkezdték levenni rólam a ruháimat...majd egyikük merev farkát végighúzogatta az ajkamot,majd közéjük nyomta. A másik három addig levette az utolsó ruhadarabomat is, egy csipkés franciabugyit, és felváltva csókolgatták hatalmas csiklómat, és masszírozták, szopogatták mellbimbóimat...Aztán egyikük (úgy vettem észre, a fõnökük lehetett), megkérdezte, belém jöhetne-e....persze akkor már úgy fel voltam izgulva, hogy mindenbe beleegyeztem...Ezután belémdöfött, és keményen, testemet lefogva dugott hosszú ideig....Ezalatt másikuk televágta a számat finom spermával, a többiek pedig simogattak, én masszíroztam a farkukat. Egyikük, aki kis mérettel rendelkezett, bedugta a fenekembe is, és pár percig ketten dugtak alul, egy felül a számat....Hatalmas orgazmusom lett....Miután mindannyian elélveztünk, ismét hárman legfogtak, a fõnökük pedig addig nyalogatta, szopogatta a csilómat, mig ujra elélveztem, közben ujjaival fürgén dugott....
Ezután felöltöztem, mindegyiküket szájon csókoltam, és hazamentem. A gyomrom fájt a sok spermától...