Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Zoltán
Pontátlag: 3
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 3234
Szavazatok: 31
Feltöltve: 2008. május 26.

Irodai szex

Olyan munkahelyem volt, ami vevõi pozíció volt, ezért sokan és sok mindent szerettek volna eladni. Egyszer egy kedves nõi hang kérte, hogy fogadjam, mert szeretne valamit eladni nekem. Mivel bárminek ellent tudok állni, kivéve a kísértésnek, így rábólintottam.
Pár nap múlva megjelent az irodámban egy festett szõke, vörös ajkakkal és vérvörös körmökkel rendelkezõ hölgyemény. Nagyon jól nézett ki, testre feszülõ kosztüm, ami diszkréten kigombolt blúzzal párosult. Elõzékenyen hellyel kínáltam, majd visszavonultam az íróasztalom mögé. A hölgy érzéki hangon elkezdte elmesélni azt, amit szeretne eladni, de közben folyamatosan a szemembe nézett és nem engedte, hogy egy picit is elterelõdjön róla a figyelmem. Miközben beszélt, az ujjaival a nyakánál, a melleinél motoszkált. Egyre jobban éreztem, hogy itt más a téma, nem amit el akar adni. izgalmasabb kezdett lenni a beszélgetés. A hölgy arról panaszkodott, hogy amikor kiszállt a kocsiból, akkor a munkások megjegyzéseket tettek rá. Én mondtam, hogy nagyon elítélem õket, de egy ilyen izgató fiatal nõ, bizony érdekes gondolatokat szül. Erre a leányzó kigombolta a blúza felsõ gombját, hogy nagyon meleg van. felkeltem és becsuktam az irodám ajtaját, ami a kollégáimhoz nyílt. Ettõl egyszeriben fülledté vált a levegõ. Nem ültem vissza az íróasztalom mögé, hanem odamentem a leányzóhoz, lehajoltam és elkezdtünk csókolózni. Mohón szívta az ajkaimat és szinte szopta a nyelvemet. Érzetem, hogy valami mást szeretne a szájába. Közben elkalandoztam a mellei felé. Kicsi, de nagyon \"hegyes\" mellei voltak. A bimbók keményen meredeztek az tenyeremben, s miközben izgattam elindult a keze a farkam felé. Keményem megmarkolta a már merev farkamat és élvezettel simogatta. Pár pillanat múlva már a nadrág zipzárját húzta le és éreztem az izgatottan matató kezét, amint keresi a farkam. Könnyen rátalált, majd kivette a nadrágból.
Befejezte a csókolózást, hátradõlt és szemügyre vette lüktetõ farkam a kezébe. Elmosolyodott, majd rábukott a farkamra. Éreztem amint forró szája körbefog és mélyen elnyel. Ott álltam az irodámban az éppen becsukott ajtó mögött és miközben a csaj mellét simogattam, csodálatosat szopta a farkamat. Az egyik kezével a heréimet simogatta, a másikkal a fenekem markolászta.
Egyre szenvedélyesebben szopott és már nem bírtam tovább, egy halk sóhaj kíséretében a szájába élveztem. Csak nyelte, nyelte és nyelte. Isteni érzés volt. Miután kielégültem, még a szájába tartotta, szopogatta, amíg meg nem nyugodtam. Miután az utolsó cseppet is kiélvezte, kivette a farkam a szájából, rám nézett és megkérdezte: Akkor megveszed, amit eladok?
Mondanom se kell, hogy vettem tõle egy tucatot, hiszen ilyen meggyõzõ eladási módszerrel nem találkoztam. Isteni volt, ahogy az irodámban, a becsukott ajtónál leszopott.