Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Zoli
Pontátlag: 3
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 2966
Szavazatok: 9
Feltöltve: 2010. január 09.

Váratlan ajándék

Akkor egy hosszú, esélytelen és épp a végét járó távkapcsolatban voltam. És végül is nagyon magányos, és egyre fogyatkozó önbizalommal - idegen országban. Belekeveredtem egy néptánccsoportba. Az egyik fellépés alkalmával busszal mentünk és a többiek szóltak, hogy itt egy lány, aki ugyanoda való, ahova én. Kedves volt, aranyos, vonzó, bár két évvel idõsebb nála. Az út alkalmával sokat beszélgettünk. Végül úgy váltunk el, hogy hívjam fel. A következõ pénteken fel is hívtam, hogy meglátogatnám. Õ egy félórás vonatútra lakott tõlem, egyedül élt, dolgozott, én még egyetemre jártam. Elmentem hozzá. Látszott, hogy várt, beszélgettünk, sétáltunk, figyeltünk egymás rezdüléseire és meg is rájuk is tudtunk hangolódni. Többször érzékien nyúltunk egymáshoz, de még nem tudtuk, hogy mit akarunk igazán. Estefelé azt mondta, hogy ne menjek még haza.
Zuhanyzás után nagyon laza, szex de nem kihívó háló ruházatot vett fel. Sokat simogattam a combjait, a nyakát - de nem siettünk. Végül reggelfelé kezdtünk szerelmeskedni. Az újjaimmal és a nyelvemmel többször is gyönyörhöz juttattam. Nagyon extatikus volt, ahogy vékony, de izmos nõi teste megfeszül a kéjtõl, bimbói megkeményednek és átadja magát nekem. Csodálatos volt mindkettõnknek.
Végül hazavonatoztam. Utána többször beszéltünk telefonon, de többször nem találkoztunk. Mindkettõnknek erre volt szüksége és meg is kaptuk egymástól.

Nézd meg Zoli többi szexi történetét is!