Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Szöszi Eliza
Pontátlag: 3
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 1664
Szavazatok: 10
Feltöltve: 2009. augusztus 26.

Negatív sztereotípia ;-)

…hanyagul hátrakönyökölve a kör alakú medence lépcsõjén, élveztem a meleg nyári napsütést, és ahogy a kellemes 27fokos víz nyaldossa a combjaimat, párnás, kerek csípõmet. Körbefutattam a tekintetem, hogy megszámoljam, hány olyan férfi van a medencében, aki a nagy, domború keblekért rajong.
Volt aki csak sandán, bátortalanul, volt aki nyíltabban pofátlanabbúl fordult felém. Velem szemben a medence másik felén megakadtam a szemem rajta… 2 haverjával beszélgetett, de közben feltûnõen engem nézett. Nem szokásom hosszan megbámulni másokat, de képtelen voltam róla levenni a tekintetem. ...Magas férfi, tökéletesre nyírt, sötétbarna séróval, helyes, markáns arccal..ahogy ránéztem elmosolyodott, amitõl helyes gödröcskék jelentek meg az arcán. – jó ég már ettõl a mosolytól lecsusszana rólam a bugyi… - és mire észrevettem már én is visszamosolyogtam rá. ….aztán jobban megnéztem, hirtelen észrevettem a nyakán és a csuklóján a vastag fuxot, ami a szememben negatív státusz szimbólum volt. …- biztos valami pénzes suttyó lehet, akik nem arról híresek, hogy udvariasan, kultúráltan viselkednének, pláne a nõkkel nem.
-Kár érte, igazán klassz hapsinak tûnik. Régóta az elsõ férfi, aki elõször, igazán megtetszett-
Ezzel bosszúsan-, mint akinek elrontották az egész napját- beültem a pezsgõfürdõbe. Neki támasztottam a tarkóm a medence szélének, behunytam a szemem és élveztem a bizsergetõ buborékokat. Hirtelen egy kellemes férfihang köszönt rám.
- Szia! Ide ülhetek?
Kinyitottam a szemem és a helyes arccal találtam magam szemben, amit alig 5perce alaposan szemügyre vettem, a hozzátartozó zöld szempár pedig kíváncsian vizslatott.
- Szia! Persze van itt bõven hely!
- De én melléd szeretnék ülni, ha nem baj! …- már el is kezdett nyomulni – gondoltam kedvetlenül, de aztán mégis elõvettem legkedvesebb mosolyomat.
- Persze parancsolj!
Elkezdtünk beszélgetni és észre se vettük, de majd 1 órát ültünk ott. Az elsõ kellemes meglepetésem az volt, hogy nem nyomult, nem indított valami sekélyes csajozós dumával, hanem lazán, de udvariasan beszélgetett velem, közben azzal az édes, gödröcskés mosollyal az arcán egyfolytában engem stirölt. Éreztem, hogy tetszem neki és õ is nagyon tetszett nekem. Kissé szégyelltem magam, hogy a vastag fuxok miatt negatív elõítélettel viseltettem iránta.
Késõ délután már kora estébe hajlott, én pedig ott voltam nála, az otthonában… óvatosan puhatolózva elkezdtünk csókolózni, majd egyre szenvedélyesebben ölelkezett nyelvünk, isteni volt a nyelves csókja, amit már türelmetlenül a nedves puncimon akartam érezni. Finoman a hátamra fektetett, lehúzta a bugyimat, megcsodálta az apró fazonra nyírt sötét kis háromszöget a puncim közepén, lágyan simogatni kezdte. Fölém hajolt, beleharapott mellembe, szívta - csókolta a bársonyos gömbölyû bõrt, piros foltokat hagyva maga után, melynek a felét még fekete melltartó takarta, majd kiszabadította a melltartó fogságából a keblemet és vadul szívni kezdte a mellbimbóimat is, felnyögtem a kéjtõl mely vad csókja és gyengéd érintése miatt öntött el. Finom, kemény nyelvét megjáratta a csiklómon, majd a hüvelyembe nyalt - dugott vele, a következõ pillanatban éreztem, hogy egy síkos, hûvös dolgot tol be a hüvelyembe, ami jól kitöltött, felnéztem és csak még jobban felizgultam a látványtól mikor láttam, hogy nyalja, a puncim közben finoman döfi belém a vibrátort. Hatalmas, hosszas nyögésekkel elélveztem. Hagyott pihenni, én pedig megkértem, hogy üljön az ágy szélére és végre megláttam azt ami eddig csak forrón hozzám dörgölõzött, a formás kis szopni való farkát. A szép rózsaszínû makk csillogott dús elõ nedvétõl, amelyet azonnal leszopogattam, finoman elkezdtem húzogatni a bõrt az ujjaimmal közben az egyre forrósodó makkját szoptam, nyaltam, masszíroztam a nyelvemmel és végig a szemébe néztem. Élvezte, hogy közben ránézek, a szemei szinte bepárásodtak az izgató látványtól. Nem hagyta, hogy befejezzem felhúzott az ágyra és forró, kemény farkát beledöfte a nedves puncimba, amitõl megkeményedtek a mellbimbóim, õ pedig harapdálta szívogatta õket miközben vadul dugott. A lábszáramat rákulcsoltam a derekára, õ megfogta a csuklóimat a csípõje mellé húzta õket és szorosan lefogott, melleim összeszorultak karjaim között, õ pedig még keményben elkezdett dugni. Forró makkjával a g-pontomat ingerelte így ütemesen spricceltem ki a hasára és az ágyékára amikor egy fél pillanatra elhúzódott, ahogy forró farka megérezte ezt a spriccelõ nedvességet és látva az én élvezetemet, nyögések, ordítás törte meg a ház csendjét: elélveztünk mind a ketten.

Nézd meg Szöszi Eliza többi szexi történetét is!