Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Wini
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 1976
Szavazatok: 13
Feltöltve: 2009. június 18.

A vágy \"tárgya\"

Imádom amikor felül van a NÕ! Mélyen a szemébe nézek, fürkészem lelke tükrében a kéj megcsillanó fényét, kezemmel hajába túrok, majd lassan végigsimítom arcának édesen kipirult bõrét. Megérintem ajkait melyek résre nyílnak hogy befogadhassák testem egy részét, és reszketés fut végig gerincem mentén ahogy forró nedves nyelve ujjamhoz simul. Nyakán olyan a bõr akár a tüzes selyem, érintése mindig is megbabonáz. Annyira csodálatos, finom és érzéki része ez a NÕi testnek, hogy egy futó pillantástól is hevesebben ver a szívem, testem érintésért könyörög. Végig a váll finom hajlatán lassan siklik az érzékien ringatózó keblekre, és õk szinte kérik hogy a tenyerembe simulhassanak, hogy érintsem végre vágytól duzzadt domborulataikat, hogy csókoljam a keményen meredõ bimbókat. Lassan araszol tovább kezem a derék egészen érzéki kis gödrei felett, hogy aztán a fenék forró dombjára tapadhasson.
Csodálom a NÕ testét, minden rezzenése és finom részlete mûalkotás. Gyönyörködöm benne, nem csak a testemmel, hanem a lelkemmel is érzem. Kecses kis pocak, a közepén kis gödröcske, mely szinte vonzza az ajkakat, vénuszdomb, a gyönyör kertje. Lüktetõen izgató ahogy a nedvesen csillogó szeméremajkak gyûrûként fogják körbe péniszem, ahogy végig simítják lassan bõrét, és elrejtik mélyen a testében, hogy érezhessem belsõ lüktetését.
Finom és érzéki a keze ahogy a mellemen támaszkodik, és õrjítõen vad ahogy combja satuba zár és körme a bõrömbe szánt.
Csodálatos...

Nézd meg Wini többi szexi történetét is!