Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Kis Katalin
Pontátlag: 4
Kategóriája: Bizarr - S/M
Megtekintve: 5208
Szavazatok: 24
Feltöltve: 2009. április 12.

Bar Le Sub

Egy dupla üvegû ablak elõtt állt a sötét farmerba, magas fekete garbóba és katonai bakancsba öltözött nõi alak. Haját szorosan összefonta a tarkóján a háta közepéig.Elgondolkodva nézett ki az ablakon, homlokát összeráncolva.
- Hm, megint sok itt a kanos férfi...- mondta Kathrine, kezeit a háta mögött összekulcsolva és mereven maga alá nézett a vendég seregre.
Végig hordozta tekintetét a lokál egész területén az irodája ablakából, ahonnan teljes rálátása volt a helyre.Megfigyelte a hosszú kifutónak is beillõ színpadot, a rudaknál táncoló lányok, bõrbe és szíjakba bújtatott testét, ahogy kéjes férfi tekinteteknek vonaglottak pénzért. Kathrine figyelõ tekintetét most a bárpult felé vezette és egyetértõn hümmögöt, mikor látta, hogy gyorsan dolgozik mindenki. Az asztalról levéve a napszemüvegét elindult kifelé az irodából, hogy szokásos esti sétáját megtegye a vendégek között eleget téve házigazda mivoltjának.
Útja a nõi és férfi öltözõ között vezetett el.Mindkét helyre benézett, felmérve, hogy mindenkinek megfelelõ-e a fellépõ ruhája és készen állnak a számukra. Megbeszélte velük az est fõ attrakcióját is, s száját fél mosolyra húzva jelezte mindenkinek, hogy elégedett mindennel. Ezután kilépett a bárba. Egy pillanatra megállította a hangos hard rock zene és jólesõn beszívta az ismerõs szivar füst és whisky illat fanyar, ámbár otthonos egyvelegét.Végig hordozta tekintetét a tömegen és a biztonsági õrök felé vette az irányt. Mikor oda ért Butch, a biztonságiak fõnöke épp egy elázott vendéget próbált jobb belátásra bírva kitessékelni a helyrõl.A részeg férfi kicsit gyûrött Armani öltönyében is hozta a formáját, állig érõ göndör fekete hajával, markáns arcával, egyenes orrával és atléta termetével, arisztokratának látszott, de csak a helyi drog báró volt csupán. Butch, ahogy Kathrine-t észrevette -ami nem volt könnyû, tekintetbe véve, hogy Butch alaphangon is egy fekete bõrû, kopasz, 120 kilós, csupa izom ember volt, aki a 190-et ütötte, míg fõnöke Kathrine csak 160 akárhány centi magas volt, telt idomokkal, ott domborodva, ahol kell- arrébb állt és Kathrine füléhez hajolva pár mondatban vázolta a helyzetet.Kathrine a részeg férfi elé állt és így szólt:
- Hello, Armand. Régen találkoztunk.Meg voltál elégedve a szolgálatokkal?- kérdezte üzleties hangnemben. Armand ráemelte tekintetét, de ahog összpontosítani próbált kicsit szétcsúszott szemekkel válaszolt.
-Hééj, Kathy, ma chérie.Hát tudod, hogy mindig jól érzem itt magam nálad.Hisz te tudod, hogy mi a legjobb, a jó öreg Armand-nak-mondta a férfi röhögve.Kathrine ránézett Butchra és egy intéssel jelezte, hogy ültesse le a férfit.Az õrök azonnal gyûrût fontak köréjük, hogy eltakarják õket a kíváncsi szemektõl, de senki nem figyelt rájuk.Kathrine terpeszben a férfi elé állt, mellei alatt összekulcsolva kezeit.
-Armand, jó ismerõsöm vagy, törzsvendég nálam, de te is tudod jól mik itt a szabályok.Korlátlan az italfogyasztásod, mert van mibõl állnod.De a lányokat csak a saját beleegyezésük után bánthatod.Te is ismered a varázs szavak hatalmát egy együttlét során.Ne kelljen ezt megint elmagyaráznom, mert már nekem is tele van vele a bakancsom.Ha nem tudsz rendesen viselkedni, ki kell tiltsalak.Comprendre?- mondta szenvtelen hangon a nõ.
Armand csak vigyorgott, mint pavlov kutyája.
- Oui, ma petite, de nem muszáj mindig ilyen szigorúnak lenned velem.Hisz én csak az én Belle-met keresem, ki mindig megdobogtatja szívemet és megkeményíti akaratom, ha táncolni látom.Mivel még nem tölthettem el vele egy percet sem kettesben, ezt a vágyamat máshogyan elégítem ki.- mondta a férfi és felkacagott.
Kathrine megragadva a férfi torkát neki lökte a falnak székestõl, lábával egyensúlyban tartva, hogy ne dõljön fel közel hajolt a férfihez és levéve a szemüveget belenézett szemébe haragos zöldben játszó szemeivel.
- Belle nem minden jött mentnek adja oda a kegyeit.Te is tudod, hogy Õ választotta azt, hogy ritkán kér az itteni söpredékbõl.S mivel úgy viselkedsz, mint egy elkényeztetett kölyök, aki nem kapta meg Karácsonyra azt az ajándékot, amit szeretett volna ne a többi lányt kínozd ezért.Nem kellesz neki és nem kell neki a pénzed sem, sem a hatalmad.Egy gennyes tetû vagy! S ha még egyszer bántod a lányaimat, én veszlek kezelésbe.Abban viszont nem lesz élvezeted, ezt megígérhetem.-sziszegte Kathrine.Levette lábát a székrõl, kezét a férfi torkáról, aki azonnal köhögni kezdett.
Kathrine a férfi ölébe ült, megtámaszkodva a szék háttámláján és újra farkas szemet nézett a férfivel.
- Tudod, ismeretségünk elején még kedveltelek, mivel ugyanaz az érdeklõdésünk.De most csak egy kényszeresen uralkodni vágyó, gyenge embert látok.Aki mások szenvedésében éri el a gyönyört.Undorító!- mondta Kathrine és pofon vágta a férfit. Hirtelen megérezte a lába között, hogy a férfi férfiassága keményedni kezd és felemelkedett az ölébõl, megvetõn nézve le rá.Armand vágyakozón tekintet fel rá, már semmi mámor nem látszódott rajta, csak a vad vágy.
- Ma chérie, ha egy éjszakát együtt tölthetnénk, Istenemre esküszöm megtudnék változni a Te irányító és domináns kezeid között! Nõ így nem tudott még felizgatni, mint Te.-suttogta vágytól elfúló hangon.
Kathrine hidegen nézett végig az elõtte ülõ férfin és hátat fordítva neki utasította Butch-ot, hogy dobja ki örökre.Butch végig simított tar fején és ádáz mosollyal, tetettet alázattól csöpögõ hangon megkérte az immáron kiutált törzsvendéget a távozásra.Armand feleszmélve, üvöltözni kezdett és küzdött az acél izmok ellen.Sikerült kivergõdnie magát, mikor egy ostor csattogó hangját lehetett hallani és azonnal elhalkult minden.Armand mereven állt, megérintve vérzõ állát, amin egy függõleges vágásból szivárgott vér szatén ingére.Dühödte tekintettel indult elõre, de még egy ostor csattogás hallatszott és most a nyakára tekeredett az ostor szára. Kathrine meghúzva az ostor szárát, térdre kényszerítette a férfit és lassan hozzá sétált.Lehajolt a füléhez.
-Elástad magad elõttem már így is.Ne akard, hogy Én dobjalak ki.Fogadj szót, légy jó kisfiú és ép bõrrel megúszod.-mondta a nõ és letekerte a férfi nyakáról az ostort.Megint két õr ragadta meg két oldalról, de most nem ütköztek ellenállásba.
Kathrine akkurátusan visszatûzte lazán az övtartójába az ostort és visszatette orrára a szemüveget is.A DJ box felé fordította tekintét és bicentett, hogy mehet tovább a zene.
Miután Kathrine körbe járt minden asztalt, újra felment az irodájába és készülõdni kezdett.
30 perc múlva, a mûsorra készen Kathrine végignézett magán a hatalmas tükörben. Megigazította két széles szíjból álló melltartóját, amik keresztben fogták fel a melleit, a bugyiján ami szintén bõrbõl készült és kis csíkban végzõdött a fenekénél.Kicsit szorosabbra fûzte rövid ostorát, ami a bugyijához volt csatolva.Beletúrt enyhén göndör gesztenye színû hajába és mereven farkasszemet nézett a tükörképével.Néha félre fordította a fejé, hogy lássa jó-e a füstösre festett szeme, amibõl csak világított zöldes-kék szeme.Végül elégedetten bólintott és ahogy kilépett az iroda ajtaján, csizmás lábainak kopogását a falak visszaverték. Lement az öltözõkhöz és mikor meglátta mind a négy férfit a fekete szatén fellépõ boxerükben és a szegecses bõrnyakörvükkel, tudta, hogy pár perc és rajtuk a sor.
Végig nézett mind a négy férfi kidolgozott testén.Mindannyiuknak rendes munkájuk van, amerikai álmuk a kis kerítéssel, 2 és negyed gyerekkel és egy takaros feleséggel, de eltitkolt vágyaikat viszont csak Kathrine bárjában táncolva tudják megvalósítani.Felvillant a piros gomb, ami a táncosoknak jelzi, hogy fél perc és kezdenek. Kathrine megragadta mind a négy pórázt és lágyan ringatva csípõjét, elindult elõttük.Ahogy a kifutóra nyíló ajtó elõtt állt, behunyta a szemét és mélyet szippantott a levegõbõl, felszívva tüdejébe, hogy a szíjak kicsit megnyikordultak mellein. Hátra nézett a válla mellett és csábosan elmosolyodott a négy \'rabszolgájára\'.
- Imádom a vágyotok illatát.Felemelõ lesz odabent is érezni. Imádok erre a pár percre Belle lenni.- mondta mosolyogva.
A férfiaknak felcsillant a szemük fõnök asszonyuk jókedvét látva és picit közelebb merészkedtek hozzá. Kathrine két férfit közel húzott magához, levezetve kezét egyszerre mindkettõ mellkasán a köldökükig. Ekkor felcsendültek Disturbed- Monster elsõ taktusai és kitárva a férfiakat, elõre lökte õket és kúszó testük között sétált a zene ütemére.

Kezdetét vette a pajzánkodás és vadság éjszakája a vendégek számára...

Kathrine számára csak ki nem elégített vágyainak tovább hevítése.Hisz Õ még nem találta meg azt a valakit, akinek magán számot adna....

Sebastian unott fejjel ült jó barátja, Jacob mellett a színpadként funkcionáló kifutó elõtt.Nem nagyon tudta élvezni az estét.Sok olyan lányt látott vonaglani a rúdnál, akikkel nap mint nap tele vannak a lapok.Csak ezek bõrbe vannak bújtatva, vagy szájpecket hordanak és megadják a vendégek számára azokat a beteges vágyakat, amiket csak a Bar Le Sub-ban élhetnek meg.Fejét csóválva itta ki a maradék Scotchot. Egy újabb rock dal következett, ez volt a hely legjobb tulajdonsága, hogy nem rapet játszottak csak. Mikor a kifutó végén kinyílt az ajtó, Sebastian megigézve figyelte a szíjakba bújtatott jelenséget.Formás, térdig érõ csizmás lábát, falatnyi bugyiját, kerekded csípõjét, amit egy ostor ölelt át, széles szíjakba bújtatott feszes, kerek melleit, göndör, dús barna haját és világító zöldes szemét. Vadság és erotika sugárzott belõle, ami igazából tükrözi a hely stílusát.Csókra termett ajkait, amik csak csillogtak, csábos mosolyra húzta, ahogy csizmájának orrával lelökte a nyakörves férfiakat a színpadról, hogy magányosan táncoljon végig a kifutón, illegetve magát minden asztalnál.Egy kacaj itt, egy fenék rázás ott, tombolt tõle a tömeg.Mikor Sebastian elé ért a tûnemény, a férfi megigézve figyelte, ahogy letérdel a színpadon és közel hajol hozzá.Bódító levendula illata volt.Mélyen Sebastian szemébe nézett és pajkosan elmosolyodott. A férfi is rámosolygott és egy bankót dugott a mellei közé.A szirén rákacsintott és felkelve tova libbent a táncos férfiakhoz, hogy térdre kényszerítve õket az ostorral, így fejezzék be a számot. Sebastian megigézve tapsolt, barátja fütyült.
- Köszönjük Belle-nek ezt a felemelõ táncot és rabszolgáinak is.- harsogta túl a DJ a vendégeket.
-Belle...- suttogta Sebastian és nézte az ajtón átsuhanó barna hajkoronát és kerek feneket. - Istenem, ki ez a nõ?- gondolta Sebastian.
-Ember, ez a hely oltári.Szerinted is?- kérdezte Jacob barátjához fordulva, aki még mindig a kifutó végén lévõ ajtót figyelte.

Kathrine lihegve csukta be maga mögött az irodája ajtaját.Neki dõlt az ajtónak és lehunyt szemei mögött újra látta maga elõtt azokat az éjsötét barna szemeket. Megrázta magát és az asztala elõtt állva kivette ruhájából a pénzt, ledobálva az asztalra õket.Kibújt a melltartójából és egy halk sóhajt hallatott, ahogy megszûnt a szorítás a mellkasán.Egy szál bugyiban a spanyol fal mögé lépett és magára vette a köntösét.Leült a székébe és megszámolva a bankókat, külön a dolgozók borítékába bele tette.Nem tartotta magát zsarnoknak és pénzsóvár fõnöknek, de a saját bevételét, amit pár szám alatt összetáncolt, szétosztotta a dolgozói között.Hirtelen kopogás hallatszott, Kathrine elrakta az asztalban elhelyezett széfben a borítékokat és felhelyezve csizmás lábait az asztalra kiszólt, hogy \'szabad\'.
Victor lépett be, Kathrine csendes társa és titkára egyben.Victor 175 centi magas, tejföl szõke hajú, jéghideg kék szemei világítottak arcából, akta kukac kinézetû, szálkás férfi volt, de egy kegyetlen ember ösztöneivel.Kathrine azért kedvelte, mert jó volt a munkájában, jól kézben tartotta vele együtt a helyet és -habár kíméletlen volt szexualitásában- betartotta a szabályokat.Õ volt az egyetlen férfi, akit hidegen hagyott a teste, mivel nem tudta értékelni a nõi test adta gyönyöröket.Inkább a férfiakat részesítette elõnyben.
-\' Estét, Victor! Mi szél hozott?- kérdezte Kathrine és letekerte az ostort a derekáról.
Victor lerakta az aláírásra váró papírokat az asztalra, levéve szemüvegét az orráról, fáradtan megdörzsölte az arcát.
- Kathy, tudod jól, hogy unom, ha össze akarsz boronálni valakivel.Leginkább a saját nemi életeddel kellene foglalkoznod.- mondta Victor szemrehányón. Kathrine cinkosan elmosolyodott és csak ennyit kérdezett.
-Miért, nem volt jó?-
-Nem az, hogy nem volt jó, de nem hagyod, hogy kibontakozzam.Nem vagyok 18 éves kamasz, hogy segíteni kelljen randizni.-felelte a férfi fáradtan.
- Tudom, de mikor jól esik tudnom, hogy kettõnk közül legalább egyikünknek jó éjszakája van.-egált a nõ.
- Persze.S ha szabad tudnom Te mikor adtad át magad egy férfi kényének-kedvének? Oh, bocsánat...Leginkább itt az a kérdés, hogy melyik férfi volt olyan alázatos, hogy a közeledbe merészkedjen és eleget tegyen minden kérésednek és brutalitásodnak.-viccelõdött Victor.
Kathrine felkacagott és felkelve a székébõl az ablakhoz ment. Lenézett a kifutóra és azonnal észrevette a fekete szemû férfit.Rövid barna haja volt és markáns arca. Orra egy picit görbe, lehet, hogy nem tudott idõben elhajolni egy jobb horog elõl.Széles vállain feszült a fekete ing, felgyûrt ingujja alatt vastag alkarján megfeszültek az izmok, ahogy ajkához emelte a poharat.Hátra vetve nevetett barátja vicces megjegyzésén. - Istenem, de gyönyörû ez a férfi...- gondolta felsóhajtva Kathrine. Látta maga elõtt, ahogy a férfi vágytól elsötétült tekintettel figyeli minden mozdulatát egy székhez kötözve, Kathrine pedig terpeszben fölötte áll meztelenül, annyira, hogy ne tudjon közel férkõzni hozzá a férfi.Kathrine lassan levezeti ujjait a férfi izzadt, enyhén szõrös mellkasán az égig meredõ, hatalmas férfiasságáig.Ahogy ujjai közre fogják a férfit, leül a combjaira és élvezettel nézi, hogy a férfi fejét hátra szegve felnyög.A lány ajkait a férfi nyakára szorítja és nyalni kezdi, miközben ujjaival mozogni kezd férfiasságán. Kathrine megrázta a fejét és elnézett a bár felé.
- Aha, szóval már van is jelölted?- kérdezte kiszakítva Kathrine-t a gondolataiból. Kathrine szúrósan ránézett, de csak egy tipikus férfias nevetés volt a válasz.
- Eltaláltam, mi? Hihetetlen, hogy megértem azt a pillanatot, amikor Neked tetszik meg valaki és nem a pasasnak kell utánad loholnia.Óriási!- mosolygott teli szájjal Victor. Kathrine a férfi felé tartott és ahogy elhaladt mellette sértõdötten meglökte. Csak tõle tudta elviselni az ilyen gyerekes cukkolásokat, de hogy miért már nem tudta volna megmondani. Elkezdte lehúzni a csizmája cipzárját, hogy visszaöltözzön. Mikor levette a csizmáját Victor felé fordult, aki még mindig mosolygott.
- Most mi van?- kérdezte Kathrine.
- Kathy, Kathy, kedves barátném látom rajtad, hogy milyen piszkos gondolatok járnak a fejedben.Használd az elkülönített szobákat.Te tervezted õket és még soha nem jártál bennük.Pedig nagy a sikerük.Tedd meg vele, míg itt van.Tégy egy próbát, menj le hozzá, illegesd magad elõtte, mint a lányok és ha kapható rá, tereld be az egyik külön szobába.Nincs sok veszteni valód.Ne zárkózz le az egyéjszakás kalandoktól!- biztatta Kathrine-t Victor.
Kathrine elgondolkodva nézett ki újra az ablakon és észrevette, hogy a férfi folyamatosan a kifutó vége felé tekintgett.A lány azonnal döntést hozott.Az asztal sarkáról levette a melltartóját és gyorsan felvette.Gyorsan belebújt a csizmájába, még egy utolsót igazított a haján, fogta az ostort és az ajtóhoz lépve visszaszólt még Victornak.
- Ha mégsem jön össze, kikötlek az egyik szobában és aki rádtalál az õ kényének-kedvének leszel kitéve.- mondta Kathrine és vissza sem nézve kilépett az iroda ajtón. Ahogy leért az öltözõkhöz, megtorpant és mosolyogva megrázta a fejét. -Hogy mikre rá nem tud venni engem ez a seggfej.- gondolta Kathrine és kilépett a bárpult mellett.

Sebastian már csak reménykedett, hogy újra láthatja Belle-t. Minden pincérnõtõl kérdezett a lányról, de vagy másra terelték a szót, vagy nem ismerték, mert nem régóta dolgoznak a bárban.Elkezdte keresni Jacobot a tekintetével, hogy fizessenek és induljanak.Barátja épp mosolyogva próbált felszedni egy hosszú combú, derékig érõ fekete hajú szépséget, feltehetõleg, hogy az elkülönített szobákban maguk legyenek. Jacob átkarolta a hölgy derekát és követte a szobák felé, közben hátra kacsintott Sebastiannek cinkosan. Sebastian csak intett barátjának és még egy italt rendelt magának. Elmélázva forgatta ujjai között az üres whiskys poharat, mikor egy nõi hang csendült fel mellette.
- Leülhetek?-
Sebastian nyitotta száját, hogy elküldje a táncos lányt, de tátva maradt a szája, ahogy Belle-t meglátta maga mellett.Kezeit a háta mögött kulcsolta össze, így még jobban kidomborítva feszes melleit és fejét kicsit megdöntve várt a férfi válaszára. Sebastian azonnal felállt és kihúzott egy széket, hogy letudjon ülni a lány.Kathrine leült és várakozón nézett a férfira. Kicsit feszengve megszólalt Sebastian.
- Nagyon jó voltál a férfiakkal fent.Nem is tudom, hogyan mondjam...Megbabonázott.Lehet, hogy ezt sok embertõl megkapod minden este, de sütött belõled az erotika.Mintha magadba szívnád az emberekbõl, mégis...-nem tudta befejezni, mert a lány ujjaival az ajkán elhallgatatta. Melleit a férfi karjához simította és a szájába suttogta.
- Hogy hívnak, rejtélyes idegen?- kérdezte Kathrine halkan.
- Sebastian...-suttogta alig halhatón a férfi.
- Sebastian, hm? Férfias név, illik hozzád, tetszik.Amúgy nem kell bókolnod nekem, a tekinteted mindent elárul. Mond, szeretnél velem tartani az egyik szobába?- búgta rekedten és tekintetével nem eresztette a férfit. Sebastian láthatóan nyelt egyet és bólintott. Kathrine elmosolyodott és a kezét nyújtotta a férfinak. Sebastian gyorsan felkelt a helyérõl, szorosan a lány fölé tornyosulva. Kathrine pajkosan felnézett rá és ringó csípõvel elindult egy külön álló rész felé. A férfi megbabonázottan követte.
Egy oldalajtón beléptek egy sötét függyönyökkel kibélelt szûk folyosóra.A lány céltudatosan haladt elõre, közben minden ajtó mögül hol halk hangok, hol pedig hangos kiáltások szûrõdtek ki.Kathrine egyszer csak megállt egy ajtó elõtt és két kézzel megtámaszkodva az ajtón fülelt. Sebastian figyelte a lányt, ahogy hallgatózik és szemöldök ráncolva lépett hozzá.Kathrine felemelve kezét intett neki, hogy maradjon csendben.Ahogy egy mély morgást és ezzel egy idõben halk kiáltást hallott, a lány elmosolyodott és fejével intett a férfinak, hogy kövesse.Sebastian pár pillanatig még a csukott ajtót nézte, aztán újra követte a lányt.
A lány egy lila szobába vezette Sebastiant.A férfi a szoba közepébe sétált és szétnézett a szobában.A szoba sarkában egy kiságy volt látható, burgundi színû ágyfüggönnyel, a szemközti falnál bilincsek lógtak le a falról, mellette ízléses sorrendben egy asztalon a csillagvégû ostorok, szájpeckek, vibrátorok. Surlodó hangokra lett figyelmes Sebastian és megfordult, Kathrine letekerte derekáról az ostort és az ajtó melletti székre tette. Felrakta rá a lábát is és elkezdte lehúzni a csizma cipzárját.
- Kérlek, ne vedd le! Hagyd magadon.- szólalt meg Sebastian és tett egy lépést a lány felé. Kathrine felegyenesedett és mélyen a férfi szemébe nézett.
- Elõször is le kell fektetnünk azt a tényt, hogy ki kin fog uralkodni.Melyik fél szeretnél lenni? Szeretnéd, ha az ágyhoz kösselek így izgatva addig míg látom, hogy bírod, feszegetni azt a határt, ameddig bírod? Vagy te szeretnél engem kikötni, uralkodni rajtam és a saját vágyadat hajtani, az én kielégítésemet mellõzve?- kérdezte Kathrine és lassan a férfi elé lépett, hogy mellkasuk alig ért egymáshoz.
- Belle, tégy velem, amit akarsz...- suttogta Sebastian és lassan a lány ajkaira hajolva megcsókolta. Kathrine odaadón csókolni kezdte a férfi ajkait, közben a férfi mellkasára csúsztatva kezeit tolni kezdte az ágy felé. Ahogy a férfi megtorpant, mivel a lába az ágy lábába ütközött Kathrine erélyesen meglökte és azonnal fölé is magasodott.Letépte a férfiról az ingét, közben aprókat harapott a nyakába.Sebastian nyögve tûrte ezt a hevességet és élvezettel belemarkolt a lány feszes fenekébe, hozzá szorítva meredezõ farkát.A lány felnézett és megragadva a férfi kezeit a feje fölé emelte, hogy megbilincselje.Mikor rázárult a férfi mindkét csuklójára a bilincs hideg vasa, Kathrine kikapcsolta a melltartóját.Ahogy levette melleirõl a szíjakat, fejét picit elõre döntve takarta el mellének kerek halmait a férfi vágytól fûtött tekintetétõl. Elfordulva a férfitól a lány felkelt és levette a bugyiját is.Sebastian megcsodálhatta a lány enyhén izmos hátát, fenekének kerek formáit, ahogy lehajol, hogy levegye falatnyi bugyiját.Érezte, hogy nagyon szûk kezd lenni a nadrágja,már a látványtól.
Mikor a lány újra a férfi felé fordult egy körte alakú szájpecek volt a kezében és egy szemkötõ. Sebastian elkerekedõ szemekkel nézte, ahogy a lány elõször a szemét köti be.Rekedten megszólalt.
- A számat miért peckeled be?-
Kathrine kicsit felemelte a férfi szemérõl a szembekötõt és lágyan végig simított a férfi száján a szájpecekkel, élvezettel nézve, ahogy a férfi ajka kicsit megremeg.
- Neked kérdezni nincs jogod és a bizalmadat helyezted belém, ahogy a szádon kiejtetted azokat a szavakat.Már csak egy kulcsfontosságú dolog van hátra.Mivel ki lesz peckelve a szád a varázs szót nem tudod kimondani, ha valami ellenedre van, így csak egy mozdulat lehet.Mi legyen az?- mondta a lány és most már a saját ajkaihoz emelte a szájpecket és óvatosan megnyalta.
Sebastian vágytól ködös tekintettel bámulta a lányt és párszor szóra nyitotta a száját, de harmadszori próbálkozásra sikerült elsuttognia.
- Nem hiszem, hogy lesz olyan pillanat, mikor ki akarnék lépni.- suttogta alig hallhatóan. Kathrine kérkedõn ránézett.
- Ilyen biztos vagy benne, hogy nem foglak nagyon bántani?- mondta lehajolva és meztelen melleit a férfi szõrös mellkasához nyomta.
- Tégy velem, amit akarsz.Nem mondom még egyszer!- mondta a férfi erélyesen és megemelte a csípõjét, hogy éreztesse a lánnyal, hogy biztos magában.A lány még egy ideig behatóan nézte a férfi arcát, aztán lágyan megcsókolta milliméterrõl milliméterre ízlelgetve az ajkát. Mikor levegõért kapkodva kapta fel a fejét a lány, beékelte a férfi szájába a pecket és nem annyira szorosan megkötötte.Lehúzta a férfi szemére a szembekötõt is, hogy a férfi csak az érzékeire támaszkodhasson.
Sebastian zihálva várakozott, hogy mi fog most történni. Megérezte, ahogy a lány ujjai matatni kezdenek az övénél és egy rántással lehúzzák róla a nadrágot és boxert egyszerre. Halk sóhajt hallott, nem tudta eldönteni, hogy a gyönyörûségét, vagy a megrökönyödését-e.
Kathrine megremegett a látványtól. A férfi hatalmasra duzzadt farka büszkén feküdt a hasán. Megbökte a férfi térdeit, hogy húzza fel, aki engedelmesen eleget tett az intésnek. A lány óvatosan a férfi mellé térdelt és apró csókokat hintett a mellkasára.Ahogy végig haladt a hasán át a szemérem csontjáig, kezével lágyan morzsolgatni kezdte a férfi mellbimbóit.Hangos zihálás ütötte meg a lány fülét és elégedetten elmosolyodott.Ugyanezt a mozdulatsort tette meg a másik oldalán a férfin., miután visszaért a férfi mellbimbóihoz, megnyalta õket, hogy utána kicsit rájuk leheljen.Sebastian megrándult és egy halk sóhaj hagyta el ajkát.Kathrine megnyalta a szájpecek alsó részét, közben újra a férfi fölé hajolt.Ajkaival nedves ösvényt húzott a férfi mellkasán a köldökéig, ahol harapdálni kezdte a hasa alatti érzékeny részeket.Megérezte mellei között a férfi kemény férfiasságát.Kezébe fogta a melleit és kicsit rászorította a férfi falloszára.Sebastian mocorogni kezdett és felmordult.Kathrine azonnal felemelkedett és kezeit levezette a férfi belsõcombjain, hogy lecsitítsa egy kicsit.
Lehajolt a férfi lábai közé és végig vezette a nyelvét elõször az egyik, aztán a másik belsõ combján a férfinek, néhol beleharapva.Sebastian megint összerándult az élménytõl. Ahogy meredezõ tagjához ért a lány megnyalintotta, hogy aztán a férfi heréit kezdje nyelvével izgatni.Lassan így izgatta a férfit, míg egy idõ után a szájába vezette és szívni kezdte a makkja felsõ részét, kezével simogatva a farka tövét.Egy idõ után csak a kezeivel tartotta egyenesben a férfi péniszét, hogy aprókat harapjon a falába.Sebastian megremegett és csípõjét emelgetni kezdte.A lány azonnal lenyomta a derekát és hatalmasra tátva száját bekapta a férfi farkát.Orrát megcsapta a férfi enyhén fûszeres izzadság szaga.Ajkai közül kiengedte a férfi kéjrúdját és nyelvével újra fel felé indult a hasán, megízlelve bõre ízét.Ahogy a férfi fölé hajolt levette szemérõl az ellenzõt és pajkosan rámosolygott.
Sebastian mogyoróbarna szemei szinte feketék voltak a vágytól, amikkel élvezettel nézett végig a lány felette lógó mellein. Megemelte a csípõjét és a lány szemérméhez dörzsölte vágytól lüktetõ tagját.A lány felnyögött és a férfihoz dörzsölte magát.Párszor még mozgatta a csípõjét a férfién, hogy utána a férfi mellé térdelve ki vegye a szájpecket is a szájából.
- Csókold végig a combomat.- utasította Kathrine a férfit és a férfi fejéhez térdelt.
Sebastian végig húzta a nyelvét a lány belsõ combjain és apró csókokkal haladt fel felé, hogy utána a másik oldalt is ugyan így csókolgassa.Nagyon ügyelnie kellett, hogy ne tévedjen el nyelve a lány csiklója felé.Néha Õ is beleharapott élvezettel a lány combjába.
Kathrine visszafeküdt a férfira és vadul ajkai közé tolta a nyelvét. Falták egymás száját, míg a lány újra nem térdelt a férfi fölé.
- Most csak a szeméremajkaimat nyalogasd.-nyögte Kathrine és megtámaszkodott a férfi csuklóin.Sebastian éhesen lecsapott a lány szeméremajkaira és úgy tett, ahogy a lány mondta.Kathrine csak halkan nyögdécselt, imádta azt, ahogy a férfi lágyan érintette nyelvével a szeméremajkait.
Ahogy érezte, hogy már ennyitõl is eltudna élvezni lejjebb csúszott a férfi izzadt testén, hogy újra ajkai között érezze keménységét.Párszor megszívta, így egy mély morgást kicsalva a férfiból és nyelvével lassan kóstolgatta még a férfi heréit.Felnézett és érezte testén azokat a fekete szemeket, ahogy felperzseli egész testét.Enyhén beleremegett és feljebb tolta magát a férfi kiszolgáltatott testén.Ráült a férfi derekára és egy kezével lassan magába vezette a férfi falloszát. Ahogy egyre jobban lejjebb ereszkedett benn rekedt egy pillanatra a levegõ a lány tüdejében, s élvezettel vetette hátra a fejét, hogy kiélvezze még azt, ahogy a hüvelyizmai ütemesen körül ölelik a férfit.
Hátra dõlt és megtámaszkodva a férfi bokáján, elkezdett mozogni.Látta, ahogy a férfi is hátra veti a nyakát. Sebastian szemei fenn akadtak az érzéstõl, ahogy a lány hüvelyizmai kegyetlenül szorították merev tagját.
-Nézz rám, nézd, ahogy meglovagollak!- nyögte rekedten a lány.Sebastian lassan kinyitotta a szemét és elakadt még jobban a lélegzete a látványtól.Végig nézett a lány gyönyörtõl kipirult arcán, lágyan hullámzó kerek mellein és a csodásan kitárt kelyhen a lábai között, ahol egyre mélyebben tûnt el farka. Hirtelen megemelte csípõjét és így fitogtatta az erejét a lányéval. Kathrine halkan sikongatott, amikor a férfi még párszor megemelte a csípõjét.Hevesen elõre dõlt a lány a férfi mellkasára és vad vágtába kezdett.Ahogy mozgott, izzadt testük össze-össze csattant, félõ volt, hogy a lány leesik a férfiról, de Sebastian kicsit megemelve a térdeit megtartotta a lányt.
Kathrine érezte, ahogy az elsõ remegések támadják testét és felülve mozogva párat, élvezet el hangos nyögések közepette.Pár pillanat múlva a férfi zihálására lett figyelmes és önkéntelen csípõ mozdulataira.A lány kioldotta a bilincseket és Sebastian azonnal a hátára döntötte. Kathrine buján rámosolygott.
-Tudtam, hogy ezt fogod tenni, ahogy elengedlek.Tégy velem, amit akarsz.-suttogta a férfi szájába és a feje felett összekulcsolta a kezeit, kidomborítva a melleit.Sebastian azonnal rájuk bukott és szopta, harapta õket.A lány halkan nyögdécselve nyitotta szét a lábait és megemelve csípõjét a férfihoz dörgölte testét.A férfi felmordult és kezével bekúszott testük közé, könyörtelenül simogatva a lány csiklóját.Kathrine dobálta fejét a kéjtõl, csípõje felvette a férfi ujjai mozgásának ritmusát.Újra érezte, hogy jön a második orgazmus, ezért kicsit beleharapott a férfi vállába és könyörögve nyögdécselt, hogy hatoljon belé. Sebastian csak rekedten felnevetett és az egyik ujját a lányba vezette. Lassan mozgatni kezdte ujját a lányban s élvezettel nézte újra kipirult arcát, lecsukott szempilláit, félig elnyílt ajkait, amik közül a legszebb hangok törtek fel. Lágyan megnyalta a lány alsó ajkát és beszívta.Kathrine hevesen visszacsókolt.
A férfi nem bírva tovább a feszítést a lábai között óvatosan behatolt a lány lábai között és felnyögött, ahogy azonnal elnyelte tagját a lány. Megtámaszkodott a karjain és lenézve a lányra mozogni kezdett.Élvezettel vezette végig szemeit a lány mozgástól remegõ mellein és haragos zöld szemén.Megragadta a lány két lábát és kicsit megemelve õket, õ is térdre húzta magát és így lökte egyre mélyebben péniszét a lány méhéig.Kathrine hol a férfi lábát karmolta, hol a lepedõt markolta a gyönyörtõl.
Egy idõ után koordinálatlanok lettek a férfi lökései, Kathrine tudta,hogy hamarosan robbani fog. A könyökére támaszkodott és a férfi szája elé emelte a kezét, megsimogatva az ajkait. Sebastian bekapta a lány mutató ujját és nyalni kezdte. Kathrine mosolyogva figyelte, hogy utána kihúzva a férfi ajkai közül a csiklójára helyezze az ujját, így hajtva magát az újabb orgazmus felé, hogy a férfival tartson.
-Hihetetlen....vagy...-morogta Sebastian és még gyorsabban mozogni kezdett, a lány mellett megtámaszkodott még mindig térdelve kicsit meggörnyedve, hogy nyelvével végig simíthasson a lány mellbimbóin.
Kathrine felsikoltott és érezte, hogy ha a férfi így folytatja elélvezz.Lerakva a lábait, így tartva meg magát nem szûnve meg simogatni a csiklóját a férfi fejét szorosan a melléhez nyomta, így kérlelve hogy ne hagyja abba.Sebastian egy kézzel a lány feszes feneke alá nyúlt, hogy megtartsa, hogy õ se tudjon kiesni a ritmusból.
Pár heves lökés után érezte, hogy a lány hüvelyizmai görcsösen zárulni kezdenek duzzadtra keményedett tagján. Kathrine felsikoltott és végig kamolta a férfi vállát, nyakát.Sebastiannek sem kellett és lökve párat, megfeszítve a hátát, õ is elélvezett végre. A lány, mint egy lián tekeredett rá a férfire maga után húzva õt, ahogy lefeküdt.Sebastian hálásan feküdt hanyatt a lányon, hogy pár percig meg pihenjen.
- Köszönöm...- mormogta Kathrine és lágyan megnyalta a férfi fülét. Sebastian felsóhajtott és lefordulva a lányról, mellé feküdt, hogy utána magára húzza, így pihenve tovább még pár percig.
Hirtelen nagy hangzavar lett és Kathrine azonnal kipattant az ágyból, felmarkolva az ostorát, és egy rejtett szekrénybõl egy fekete garbós bodyt.Gyorsan felvette és kirohant a szobából. Sebastian értetlenül kiabált a lány után és felráncigálva magára a nadrágját a lány után szaladt. Kiérve a színpadhoz észrevette, hogy sokan körben állnak és két emberre figyelnek. Közelebb férkõzött és látta, hogy Belle egy szakadt öltönyös férfit tart gúsba kötve a lábai között az ostorral, a fejéhez hajolva suttog.
Kathrine-t dühöngõ harag kerítette hatalmába, amikor kiérve a bárba látta, ahogy Armand az utasítása ellénere visszajött és megint garázdálkodni kezd. Azonnal suhintani kezdett az ostorral Armand felé, félig letépve róla a ruhát néhol felsértve a bõrét.Mikor sarokba szorította térdre kényszerítette, hogy beszélni tudjon a fejével.
-Armand, nem megmondtam, hogy ne gyere többet ide.Szépen kértelek, nem értetted meg.Most jön a fájdalmasabb verzió, te görény.- suttogta jeges hangnemben. Armand ráemelte áhitattal és enyhe rémülettel teli tekintetét.
- Belle, ma chérie, te vagy az??? Nem lehet, hisz úgy beszélsz, mint Kathrine és úgy is viselkedsz.Te nem lehetsz Õ!- suttogta vissza Armand.
-De, Armand, Belle és Én egy és ugyanaz.Szokd meg, amíg kikötünk téged. Buch, hozd a szegecses bõrszíjakat és vezesd fel Armand úrat a színpadra.Ma este Õ lesz a második attrakció.- mondta Kathrine és a földre lökte a remegõ férfit.
Felnézett és azonnal találkozott a tekintete Sebastianével. Meglepetés tükrözõdött a férfin, Kathrine viszont azonnal elvette a tekintetét és fellépett a színpadra, az immáron az egyik rúdnál kikötözött Armand-hoz. Elé lépett és meghúzta a szíjakat, látta, ahogy pár csepp vér már szívárogni kezd.Elismerõn nézett a szíjakra és nyugtázta, hogy nem fog maradandó sérüléseket okozni, csak felületit.
A közönséghez fordult és hangosan beszélni kezdett.
- Hölgyeim és Uraim! Láthatják, hogy eme férfiú megtagadta parancsom és újra itt folytatta piszkos munkálkodásait, amit gusztustalan fantáziája tanácsolt neki.Mit tegyek vele? Megmondjátok nekem?- mondta hangosan a lány játszva a hangjával, hogy begerjessze a közönséget.
Sebastiannek a pihék is felálltak a nyakán a lány hangjától, ahogy a piszkos és gusztustalan szót kiejtette az ajkán. -Ez a férfi nem sok jóra számíthat tõle...- gondolta a férfi és a bárpulthoz ment, hogy igyon a férfi merészségére.
Kathrine most újra Armandhoz fordult és egy ostor suhintással, most már teljes felsõ teste meztelenné vált. Közelebb ment hozzá és felnézve a magas férfira így is érezte, hogy hatalma van felette és látta, hogy Armand próbálja magát kisebbre összehúzni.Felemelte az ostort és látva, hogy összerezzen a férfi most már élvezettel mosolyogni kezdett, s végig simított a férfi mellkasán vele.
- Mi az, most már elkezdtél félni tõlem? Jobb is, mert ha ennek vége, garantálom, hogy nem jössz ide többet vissza önszántadból.- mondta és Butchért üvöltött.
- Igen, fõnök?- mondta Butch és mélyen meghajtotta a fejét.
- Lökj valami zenét és készíts elõ egy szobát a vendégünknek, hogy az én kényeztetõ kezeim után más kezébe futhasson.- mondta Kathrine és haját a háta mögé dobva a férfi háta mögé lépett.
- Értettem, fõnök.- Butch újra fejet hajtva elindult és kiadta az utasításokat.
Ahogy felcsendültek a Disturbed Hell címû dalának szólamai, Kathrine úgy állt meg a férfi háta mögött, hogy a közönség õt is és Armand-ot is jól láthassa. Végig simított a férfi izmos hátán, levezetve kezeit a fenekére és rá csapott. Armand megkapaszkodott a rúdban és szégyenkezve lehajtotta fejét, elrejtve így félig magát a közönségtõl, mivel szemmel látható volt, hogy izgatta ez a helyzet.Kathrine kezei most a férfi mellkasára csúsztak és bele vájva körmeit megkarmolta a férfit.
Mikor a szám a refrénhez ért, a lány hátrébb lépett és megsuhintotta az ostorát.

Sebastian elkerekedett szemekkel figyelte a jelenetet. Nem hitte volna, hogy a lánynak van egy ilyen oldala is, azok után, amiket pár perce az egyik szobában átéltek.De ez az oldala is tetszett a férfinak.Viszont azon nem tudott túllépni, hogy Belle nem más mint ennek a helynek a tulajdonosa. Ahogy meghallotta a csattogó ostor hangját, elfüttyentette magát. Végig vezette tekintetét a lány testén. Ahogy izmait megfeszítette, hogy ne okozzon súlyos sérülést a férfinak, így visszatartva magában a vad dühöt. Sebastian látta, hogy mit tettek szegény táncos lánnyal.Csak a sorson múlik, hogy életben marad-e. Ez a gazember egy késsel esett neki a lánynak és sebészi precizitással vagdosni kezdte a lányt. Hol csak apró karcolások voltak rajta, mutatva, hogy azok tényleg az örömszerzés céljából készültek, de a többi már nem. Nehezen tudtak szorító kötést rakni a lány combi artériájára. Csoda, hogy hamar kapott ellátást.Újra a lányra emelte a tekintetét és figyelte a további bûntetést.

Kathrine elfáradva kiáltott fel és ólom lábakkal lépett Armand elé. Mindkettõjüknek csatakokban lógott a haja az izzadságtól. A lány a férfi álla alá nyúlva kényszerítette, hogy a szemébe nézzen.Villámló szemekkel nézett a szemébe.
- Most Victor gondos kezeire bízlak, de többet be ne tedd ide a lábad, hacsak nem akarsz ennél rosszabb büntetést. Örülj, hogy nem teszem meg veled azt, amit te tettél Natalie-vel.- hörögte Kathrine és még egyszer utoljára beütött a férfinak egy bal horgot, hogy az ájultan lógatta tovább a fejét. A közönség felé fordult és hangos taps jutalmazta a lány fáradozásait.Kathrine intett a pincéreknek, hogy leszedhetik a férfit és meglátta Victort az elkülönített szobák bejáratánál, ahogy lelépdelt a kifutóról. Fejet hajtott felé és a férfi egy grimasz kíséretében viszonozta.

Kathrine a tekintetével kereste Sebastiant és a bárpultnál találta meg. Odalépett hozzá és egy karnyújtásnyira megállt elõtte bíztatásra várva. A férfi végig nézett rajta és fejével intett a bárpult mellett lévõ mûvész bejáróra. Kathrine elindult az ajtó felé és a férfi követte.Ahogy becsukódott utánuk az ajtó, Sebastian azonnal a karjaiba kapta a lányt és hátulról ölelte kemény mellkasához.Kathrine sóhatjva és remegve ölelte magához a férfi erõs kezét, fejét a vállára hajtva.
- Mond el az igazi neved, kérlek.- kérte Sebastian halkan, a lány levendula és vér illatú hajába suttogva.
- Kathrine...Kathrine-nek hívnak.- lehelte a lány a könnyeit nyeldekelve. Örült, hogy a férfi nem löki el magától és még mindig itt öleli szorosan magához.
Megérezte a férfi ajkát a nyakán és kezeit lágyan simogatni a melleit a bodyn keresztül. Felsóhajtott, ahogy ujjai rátaláltak kemény mellbimbóira.
- Sajnálom, de felizgatott a látvány, ahogy visszafogtad magad és mégis megtudtad így is büntetni azt a szarházit. Mond, hogy te is akarod, Kathrine.- suttogta rekedten Sebastian és kezeit levezette a lány lábai közé, a body pattentjaival babrálva.
- Igen, Sebastian, igen.- sóhajtotta a lány és fejét oldalra fordítva felkínálta az ajkát a férfinak. Sebastian azonnal éhesen lecsapott a lány ajkaira és kioldotta a pattentokat a bodyn.Ujjaival behatolt a lány selymes puhaságába így sietettve õt, hogy felizgassa. Kathrine körkörösen mozgatta a csípõjét, a fenekét a férfi kemény férfiasságához nyomva. Pár perc után, ahogy Sebastian érezte, hogy milyen forró és nedves már a lány, megfordította és a falhoz nyomta.Azonnal a lábai közé fúrta magát és míg a sliccével bajlódott, apró csókokkal halmozta el a lány melleit, amin már feltûrte a nyakáig a bodyt.
Kathrine élvezettel teli sóhajokkal együtt karolta át lábaival a férfit és könyörgött neki némán, hogy tegye magáévá. Sebastian értett a célzásból és egy határozott lökéssel fel is nyársalta a lányt.Lassan mozogni kezdett a lányban, a nyakát harapdálva, csókolgatva. Kathrine csak pihegett és a férfi vállába és nyakába kapaszkodott.Ahogy Sebastian gyorsulni kezdett, érezte, hogy újra hamar fog elélvezni.
- Kérlek, Sebastian, lassíts egy kicsit!- nyöszörögte a lány. Sebastian a lányra nézett és így mozgott lassan egy ideig, amíg nem látta újra a lányon a vadságot, hogy nem kell már neki több ebbõl a gyengédségbõl.
Újra mélyen bevágta magát a lány lüktetõ hüvelyébe és könyörtelenül hajtotta magukat a gyönyör felé. Kathrine egyszer csak felkiáltott és hevesen remegni kezdett. Sebastian is hangot adott gyönyörének és a falhoz szegezve a lányt így álltak, míg le nem csendesedtek.
Mikor Kathrine is tudott már rendesen lélegezni, Sebastian óvatosan letette a lányt és megigazította rajta a bodyt. Forrón még megcsókolta és rámosolygott.
Kathrine csillogó szemmel visszamosolygott és így szólt, átölelve a férfi nyakát.
- Az irodámban van egy fürdõszoba, ahol rendbe tehetnénk magunkat.A ruháidat felhozatom oda.Velem tartasz?- búgta halkan Kathrine és a férfi szemébe nézett.
- Persze, miért ne? Ezen az estén mindenben veled tartok, hisz azt teszel velem, amit akarsz- mondta Sebastian és a lány fenekébe markolva felemelve megcsókolta.

Kathrine felkacagott és maga után húzta a férfit az öltözõkön keresztül az irodájába.


Ez az éjszaka tényleg a vadságról és pajzánkodásról szólt, a kérdés az, hogy kinek mily módon mutatkozott meg.

Nézd meg Kis Katalin többi szexi történetét is!

4.15
3.75
4.05
3.86