Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Kis Katalin
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 2838
Szavazatok: 13
Feltöltve: 2009. április 07.

Egy kis segítség sosem árt...part8

Elérkezett a délután mikor készülõdnöm kellett.Hamar megvoltam az összepakolással, csak elindulnom nem akaródzott.Nem volt otthon mikor indulni készültem, így nyugodtan elmerenghettem a hétvége történésein egyedül az ágyon ülve.
Nem tudom mennyi ideje ülhettem ott egy magamban, mikor hallottam hogy nyílik a bejárati ajtó.Valaki lassan nyitotta ki a hálószoba ajtót.Fejét leszegve lépett be a szobába és ahogy felemelte a tekintetét észrevett, hogy magamba roskadva gubbasztok az ágyon.Egymást méregettük egy ideig, s nem bírva felpattantam az ágyról és az ajtónak nyomtam.
Mellemet hozzádörgölve, csípõmet szorosan hozzásimítva szorítottam hevesen a szám.Elkezdtem tépni le róla az ingét, az övét, hogy azonnal meztelen bõrt érhessenek ujjaim.Közben Õ sem tétlenkedett és lerángatta rólam a felsõm, derekamra felcsúztatva a szoknyámat és combfixbe bújtatott combomat simogatta.
Ahogy sikerült nagy küszködés árán kiszabadítanom kemény farkát a nadrágjából, simogatni kezdtem a heréit, ádámcsutkáját pedig nyelvemmel izgattam.Felnyögött és azonnal kicsit meggörnyedve, térdeim alányúlva magához szorított és most Õ nyomott az ajtónak.Átkulcsoltam lábaimmal a derekát és a hátamat megtámasztottam az ajtónak.Mozgatni kezdtem a csípõmet, ahogy farka hegye egyre jobban nedvesedõ hüvelyem bejáratának simult.Õ is lökõ mozdulatokat tett, így izgatva mindkettõnket.Lehunytam a szemem és nyögtem, ahogy nyelvével nyalni, falni kezdte a melleimet.
Hirtelen egy gyors lökéssel már bennem is volt és elakadt a lélegzetem egy pillanatra.Lassan mozogni kezdett közben rám nézett.Én is figyeltem arca rezdüléseit, ittam magamba, próbáltam elraktározni az emléket.
Hirtelen megfogta a hátam és ráültetett a ruhás komódra.Két kezével szétnyitotta a lábaimat és azonnal gyors mozgásba kezdett.Könyököltem, közben a melleimet markolásztam és figyeltem, ahogy farkát egyre gyorsabban vágja belém. Figyeltem, ahogy egy izzadságcsepp folyik lefelé a mellkasáról.Odanyúltam és végighúztam mellkasán az ujjam, utána lenyalva ujjamról a cseppeket.
Egyik kezével az ajkaimhoz nyúlt és én azonnal bekaptam a középsõt és szopni kezdtem.Megtámaszkodott a dereka mellett és lehajolt hozzám, hogy miközben az ujja a számban volt megcsókoljon.Áhitatosan kieresztettem a számból ujját és lecsaptam ajkaira vadul.Az egyik pillanatban megéreztem benedvesített ujját a csiklómon és felmordultam.Elmosolyodott és kíméletlen tempót diktálva simogatta a csiklómat és mozgott bennem egyszerre.
Egy idõ után hátra szegtem a fejem és felhúzva a térdeimet élveztem el.
- Ez...az...élvezz...még...egy...utolsót...nekem....-lihegte minden egyes lökésnél és megtámaszkodott a derekam mellett, a melleimet harapdálva.
Még mindig nyögtem, ahogy a melleimet harapdálta és lágyan a füléhez hajolva ennyit suttogtam.
- Azt szeretném, ha utoljára a mellemre élveznél el...- búgtam és megpusziltam izzadt homlokát. Felkapta a fejét és kérdõn nézett rám.Én bólintottam és lejjebb húztam magamon a felsõmet ugráló melleimrõl.
Felmordult és még egy utolsó csókot nyomott mindkettõre.Kihúzva magát belõlem lesegített a komódról és maga elé térdeltetett.Ahogy verni kezdte a farkát, nyalni, szívni kezdtem a makkját.Pár perc után így nyögött fel.
- Dõlj egy kicsit hátra!- hörögte és én engedelmeskedtem neki.
Azonnal spriccelni kezdett és jólesõn felnyögtem, amint megéreztem a meleg folyamot a melleimen.Még párat rántott magán és megtámaszkodott a komódon.Nekem sem kellett több és azonnal rábuktam lenyalni a maradékot, még félig kemény farkáról.Párszor megmozgattam pethyüdten a számban és egy hangos cuppanással végül kieresztettem a számból.Felálltam és a fürdõbe indultam rendbe tenni magam.Amint végeztem egy vizes fürdõkesztyût vittem neki is és lemosdattam Õt. Hálásan megpuszilta a fejem búbját és ezt mondta.
- Örülök, hogy még itt voltál.Nem bírtam volna ki búcsúzás nélkül...-mondta és megigazította a felsõmet.
Hálásan rámosolyogtam és felemelve az ágy mellõl a kis kézi táskámat, elindultam ki a szobából. Põrén, ahogy volt kikísért a bejárati ajtóig és mint két jóbarát egymás arcát megpuszilva intettünk búcsút egymásnak.
Kiléptem az ajtón és egyben az Õ életébõl is...

Azóta szakítottam a párommal, mivel nem oldódtak meg a nemi gondjaink, de nem bántam meg, hogy a vége felé mégis mástól kaptam meg azt, amire vágytam és kivagyok találva...

Nem adom fel a keresést, hogy találok egy Hozzá hasonlót, akivel ugyanúgy megértjük egymást az ágyban...

Drága G, ez a Te tiszteletedre íródott...


VÉGE

Nézd meg Kis Katalin többi szexi történetét is!

4.21
3.75
4.05
3.86