Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Kis Katalin
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 2746
Szavazatok: 10
Feltöltve: 2009. április 05.

Egy kis segítség sosem árt...part 6

Késõ éjszaka keltem fel.Simogató kezére riadtam fel.Lassan ráemeltem a tekintetem és láttam, hogy csak akaratlanul álmában simogatja a mellemet.Elmosolyodtam és óvatosan kibújtam a keze közül.Felültem mellette és néztem.Szemem itta a látványt.Kicsit megböktem a vállát és azonnal a hátára fordult.Így most még jobban feltárult elõttem meztelen teste.Végig vezettem tekintetem markáns arcán, emelkedõ, enyhén szõrös mellkasát, lapos hasát, ami már õrizte fogaim nyomát.De a legérdekesebb dolognál sokáig idõzött szemem.Figyeltem, ahogy petyhüdten lóg a hasára.Lassan a hasához hajoltam és lágyan megnyaltam a bõrt.Megijedtem, ahogy kicsit mocorogni kezdett.Ziháltam, mert nem akartam, hogy ilyen gyorsan felkeljen.Felnéztem rá és láttam, hogy még mindig alszik.Még nagyobb izgalommal fordultam vissza és kezdtem újra nyalni lassan. Pár nyelvcsapás után nem bírtam és teljesen a számba vettem.Isteni volt, ahogy petyhüdten kitöltötte a számat.Morzsolgattam egy ideig az ajkaim között, nyelvemmel meggörgetve közöttük.Aztán éreztem, ahogy kezd keményedni, hogy már nem tudja úgy kitölteni a számat.Kiengedtem a számból és megigézve bámultam az elõttem meredezõ farkat.Hirtelen nyögésre lettem figyelmes és ijedten néztem fel.Vad tekintettel, de még kicsit álmosan nézett le rám és csípõjét emelgetve kért hangtalanul, hogy folytassam, amit elkezdtem.
Még jobban a lábai közé feküdtem és most már a kezemmel is izgattam.Hajam félig a lábára simult, ahogy fejemet félre hajtva szopni kezdtem.Pár percig lassan szoptam és csak halk nyögései hallatszottak.Utána kicsit szívni kezdtem és a kezemmel nem szûntem meg mozogni farkán.Néha egyenesbe tartottam és ilyenkor lágyan harapdáltam a falát.Míg így szoptam párszor mélyen a torkomba engedtem míg bírtam, hogy utána kicsit nyálasan kieresszem és levegõt is tudjak venni.3-4 ilyen manõver után, csak kezem mozgott rajta és felnéztem rá.Megigézve nézett a lábai közé le rám.
- Szeretnélek így elélveztetni...Neked csak feküdnöd kell...Szabad?-kérdeztem félve. Jobban szétnyitotta a lábait és alig láthatón bólintott.Újult erõvel estem neki kemény farkának.Hol szívtam, hol csak hagytam siklani az ajkaim között.Egy idõ után megéreztem az örömcseppeket kibugyanni a makkjából és tudtam nincs sok neki hátra.Kicsit lassítottam a tempón, amitõl újra mozgatni kezdte a csípõjét.Értettem a célzásból és azonnal újra szívni kezdtem, ahogy tudtam.Megragadta a hajam és egy helyben tartva, dugni kezdte a számat. Nem kellett sok és hangosan felnyögve belém eresztette magát.Kicsit fuldokoltam, ahogy kilövelt, de nem eresztve miután elélvezett lenyalogattam a maradékot is. Kedvesen felnéztem rá és láttam, ahogy bágyadtan elmosolyodik.Adtam egy csókot a hasára és mondtam neki, hogy elmegyek megfürödni.
10 perc után, miután frissnek éreztem magam meglepetten vettem észre, hogy nem fekszik már bent. Ahogy becsuktam a fürdõ ajtót hirtelen oldalról mozgást vettem észre és a szememet bekötötték.Hevesen a falhoz nyomtak és azonnal felnyögtem, ahogy egy erõs férfi test nekem nyomódott a lábaim köz fúrva magát.Lágyan harapdálni kezdte a nyakam és próbáltam levenni magamról a köntöst és a szemkötõt egyszerre. Megragadta mindkét kezemet és a fejem fölé emelte.
- Nem mozdulsz és nem teszel semmit, csak azt amit mondok.Megértetted?- suttogta alig pár centitõl az ajkamtól. Egy igent leheltem és remegve vártam mit tesz velem.Orrát a nyakamhoz illesztette és végig simított vele a mellemig.Ott lágyan érintve megnyalintotta már keményedõ mellbimbómat.Felnyögtem és reflexszerûen csukódtak volna össze a combjaim, de Õ erõsen tartotta csípõjével.Így haladt nyelvével húzva az ösvényt a combjaim találkozásához.Zihálva vártam, hogy lent is megcsókol, de nem...Ajkaival a belsõ combjaimat kezdte becézni, egyik lábamat a vállára véve és az érzékeny részeket megharapta.A haját markoltam és ha nem tart meg így biztos összecsuklanak a térdeim.Miután mindkét combomat így kényeztette simogatva a fenekemet áhitatosan végig nyalta nedves puncimat.Nem idõzött sokáig, mert egyszer csak újra testemhez dörgölõzött, hasamnak nyomva újra kemény farkát.Ahogy tépte le rólam a köntöst, pajkosan a fülébe suttogtam.
- Csak nem most ébredtél fel teljesen...?- suttogtam és megnyaltam a nyakát.Felmordult és azonnal megfordított, így nyomva a falnak.Rácsapott a fenekemre és halkan felsikoltottam.Utána kiengesztelésképp végig simított rajta és egy apró csókot is nyomott rá.Ezután keményen belém vágta magát.Csak lökött és lökött, ahogy bírt. Hangosan nyögtem minden egyes lökéstõl.Egy idõ után mindkettõnk légzése szakadozni kezdett, tudtam Õ is közel van az orgazmushoz. Még jobban szétnyitottam a lábaimat, hogy mélyebben magamba fogadhassam a vége felé jobban kiélvezhessem.De megragadta a csípõmet és egy pillanatra kivéve magát belõlem, maga felé fordított és mindkét lábamat a derekára kulcsolva újra keményen bennem volt.Karmoltam a vállát az élvezettõl és sikoltottam, ahogy így élveztem.Õ még egy percig csak mozgott és egy hangos kiáltással Õ is elélvezett, teljesen eláztatva engem.A falnak dõlve szipogtam, mert olyan jó volt, hogy hangtalanul elkezdtem zokogni.Levette a szememrõl a nyakkendõt és aggodalmasan rám nézett. Rá mosolyogtam könnyes szemmel és fejemet a vállára hajtva ezt mondtam, rekedt hangon.
- Tudom ez butaság és szánalmas, de most ez volt eddig a legjobb és legvadabb dugásom...Kicsit elérzékenyültem...-
Szorosan magához ölelt és lefektetett az ágyra.Pár másodperc múlva vissza jött és lemosdatott.Még mindig könnyes szemmel néztem rá hálásan és a fáradságtól elaludtam.

Nézd meg Kis Katalin többi szexi történetét is!

4.21
4.15
3.75
3.86