Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Péter
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 2439
Szavazatok: 11
Feltöltve: 2009. március 15.

Sosem felejetem el II.

Szóval ismételten megismerkedtünk és egyre inkább az oldal és a szex felé terelõdött a beszélgetésünk. Nem mondom közben már elég sokszor elkalandoztak a szemeim és a gondolataim. Egyszerû lány volt, semmi cica-mica viselkedés, nyílt és õszinte. Ez rendkívül tetszett és nem kissé tartottam kívánatosnak emiatt is.
Ekkor nem kissé lepett meg. Elmondta, hogy akar most azonnal velem lenni, de csókot nem akar! A teste az enyém, de szexet akar. Kimondottan csak szexet. Nem nagyon értettem mit is szeretne, erre felugrott a kanapéról, megfogta a kezem, felállított engem is, és elkezdett vetkõztetni. Azt mondta maradjak nyugton, mindjárt megértem. Nem volt végül nehéz. Ott álltam egy szál semmiben elõtte, rajta még ott az összes ruha....! Kissé furcsa volt. Kicsit közelebb hajolt, és a fülembe súgta: - A szám nem csak csókra való!
Ebben a pillanatban letérdelt elém, a szemeit behunyta, a száját pedig picit kinyitotta. Rendesen ledermedtem! Azért erre mégsem számítottam. Haboztam ezt érezte Õ is, és az egyik kezemet a tarkójára tette! \"Amit csak szeretnél\"- mondta.
Nah ettõl a mondattól ha lehet még keményebb lett az elõtte merevedõ szerszámom. Már nem gondolkodtam. Kezemmel tartottam a fejét és egy határozott mozdulattal szájába nyomtam a farkam. Hihetelen volt! Egy gyönyörû fiatal lány akit alig ismerek elõttem térdel, rajtam semmi, rajta minden, és én a száját dugom! És Õ akarta, hogy így legyen. Felfogtam amit mondott nem volt kétség. Már nem haboztam nem kérdeztem, dugtam a száját hol gyengéden, hol picit erõsebben és ha lehet eközben mosoly egy lány arcán hát az volt. Nem csak a szeme, a szája is mosolygott benne a farkammal. Eszméletlen volt. Éreztem, hogy azonnal végem, de eszembe sem jutott, hogy kivegyem hátha azt nem akarja. Mélyen a szájacskájába toltam, a kezemmel picit ellen tartottam és a torkára élveztem. Ilyet még senkivel sem tettem! És ezt Õ és így akarta! Lenyalogatott mindent szépen ügyesen, adott rá egy puszit és mosolyogva felállt. \"Mióta chateltünk ezen járt az eszem\"-mondta.
El sem tudom mondani mit éreztem. Hogy férfi voltam abban a pillanatban az nem kérdés. Majd össze csuklottak a lábaim, Õ meg csak mosolygott rám. Arra kért hozzak még a hûtõbõl pezsgõt. Ezek után? akár a hûtõt is ide hozom!:)
Megyek vissza az üveggel a kezemben Edina pedig ott térdel az elõbbi helyen csak épp teljesen meztelenül pohárral a kezében. Hát mit lehet erre mondani? Tényleg csodás teste van. Nem vékony, de csodás. Szép fehér bõr, igazi nõies idomok. Apró bimbók, amiket imádok, szép csupasz húsos punci! Olyan amit ki kell nyitni, ha látni szeretnéd! Eszméletlen látvány volt.

Nézd meg Péter többi szexi történetét is!