Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Családi
Megtekintve: 41349
Szavazatok: 126
Feltöltve: 2013. szeptember 06.

Rokoni popó

Tavaly nyáron, egy családi összejövetelre voltam hivatalos, az unokaöcsém születésnapjára. 18 éves lett a srác, ez mérföldkõ egy ember életében, a buli is ennek megfelelõ volumenû volt.
A család egyik közeli barátjának krimóját bérelték ki az estére, tekepályával, korlátlan fogyasztással stb. Sajnálatos módon a menyasszonyom vidéki elfoglaltsága miatt nem tarthatott velem, de teljes bizalmat élvezve egyedül is jól éreztem magam.
A sokadik pohár ital után egyre fogyott a drága rokonok gátlása, és persze a 18. szülinap témájából hamar a szexrõl kezdõdött az eszmecsere. Persze, a ma 18 évesek profibbnak mondhatók, mint a szüleik együttvéve, talán ezért is külön asztalnál gyülekeztünk, mi fiatalok.
Tabuk nélkül taglaltunk egy két komolyabb sztorit, de az anális szexhez érkezvén a meglepõen kevés élmény beszámoló, meg a pár ital hatására úgy éreztem hogy nekem bizony beszélnem kell, a párom megrögzött popómániájáról. Ahogy lenni szokott páran ámulva, páran kétkedve hallgattak. Felfigyeltem Ági tekintetére. Ági, a nálam 1 évvel idõsebb unokanõvérem. Õ volt az egyedüli aki nem véleményezett, nem viccelõdött, csak hallgatott, és figyelt.
Az ünnepelt édesapja, a nagybátyám csapódott hozzánk félbeszakítva a sztorit. Ági innentõl fogva feltûnõen sokat kereste a társaságomat. Nem sokkal éjfél elõtt, megkért, hogy segítsek felvinni a férjét az emeletre, mert a srác KO-ra itta magát. Persze segítettem, a srác magzatpózban feküdt az ágyra és szinte rögtön elaludt.
Ajánlottam Áginak, hogy fõzzünk neki egy kávét, hátha erõre kap tõle. A konyhába mentünk, nem zavartam a tulajt aki közben beszállt egy pókerpartiba az egyik asztalnál.
Ági nagy szemekkel nézett rám.
-Amit az asztalnál meséltél, az igaz?
Nem tudtam mire gondol.

-Hogy Te és a Móni (a menyasszonyom) szoktatok fenékbe szexelni.

-Ne haragudj! Nem kellet volna az öcséd elõtt igaz?

-Dehogyis! Nem ez érdekel, hanem, hogy igaz-e.

-Igen, de már bánom, hogy mondtam, ha ez a Mónihoz visszajut...

-Ugyan, itt senki sem fog holnap emlékezni semmire. :-)
És hogy vett rá, hogy..... tudod? A popódugásra.

-Nem kellett rávennie, én akartam, és nem fényezésbõl mondom, de valamit jól csinálhattam mert azóta rendszeresen akarja.

-A Peti (Ági férje) hallani sem akar róla, próbáltam már mindent.

-Nem normális a pasi, nem is tudja mit hagy ki.

-Nem érzem magam teljes értékû nõnek emiatt.

-Hülyeség, nem ettõl lesz nõ egy nõ!

-Te hajlandó lennél megtenni nekem?

Kiesett a kávéskanál a kezembõl, vártam a mondat befejezését, hogy mit is kéne megtennem. De Ági félreérthetetlen módon nézett rám.

-Ne hülyülj, az unokatesóm vagy, nem csinálhatom veled.

-Miért ne, nem gyereket kell csinálnod nekem, csak elvenni a seggem szüzességét!

- De akkor is...

-Se punci, se csók, semmi, ígérem le sem vetkõzök, ha nem akarod.

-Itt nem errõl van szó.

Nem volt több ellenérvem, Ági már a sliccemet bontogatta, katolikus neveltetést kaptam, de ezek szerint nem elég mélyet, mert innentõl eszembe sem jutott ellenkezni. Elõhalászta a farkamat, és meglepõdve nézte ahogy meredezik rá. Valójában már a beszélgetésünk alatt is állt.
Nem vagyok egy tutyimutyi alak más helyzetben, de most nem tudtam mit kéne tennem, bezzeg õ elkezdte verni a farkam, másik kezét a farmerjába csúsztatta, és a punciját simogatta. Nem várt semmire levetett magáról minden alsó ruhát farmert, bugyit, cipõt, egy mozdulattal. Itt jöttem rá, hogy nem viccel, nem romantikázni akar, hanem dugni, nincs petting nincs becézgetés, csak akció. Hátat fordított nekem, széthúzta a fenekét, és hátranézett.

-Szerinted ezen most mit nem lehet szeretni?

Nem válaszoltam, pontosabban nem tudtam mit mondjak, nagyon szexi feneke van, hülye az a pasi aki nem tesz a kedvére.
Megnyálaztam az egyik ujjam, és óvatosan bedugtam a szûk nyílásba. Kevésnek bizonyult a rögtönzött síkosító, így jól bevált módszerként, a punci után nyúltam. Ági hátranézett, nem megvetõen, inkább kérdõen. Eszembe jutott, úr isten, hiszen az unokanõvérem pucijába nyúltam.

-Csak nyugodtan, értem mit csinálsz!

Így már sokkal egyszerûbb dolgom volt, a jó síkos punci adott kölcsön annyi nedvet, hogy a drága szomszédjába könnyedén bejussak.
Ági hátrahajtott fejjel évezte a behatolást. Jó pár perce puhítottam mikor hátranyúlt, kihúzta a kezemet a fenekébõl, és a farkam után a matatott. Kettõt hármat még rántott rajt, de s rájött, hogy ez ennél keményebb már nem is lehet, és a puncijához illesztette. Én feljebb emeltem a popógyûrûhöz, és óvatosan nyomni kezdtem, Õ addig tekerte a fenekét míg végül csak a puncijában kötöttem ki.
Mikor teljesen benne voltam, hátranézett,

-Csak tudnom kell mekkora.

Nem volt ellenemre, jó sikamlós, nedves a puncija, még jól is jöhet a behatolásnál. Pár lökés után lecsusszant rólam, és a fenekét addig tekerte míg az anuszához nem értem. Óvatosan neki feszült, hagytam, hogy õ irányítson, inkább õ \"üljön\" énrám. Többszöri próbálkozásra sem sikerült szétfeszítenem a záróizmait.

-Várj egy pillanatot!
Már azt hittel le is mondott a dologról, mikor hüttõhöz lépet, kis keresgélés után kivett egy kocka margarint és kibontotta.
Csípett belõle egy darabot és a markában melegítette pár másodpercig, majd a farkamat jó alaposan bekente vele, a maradékot pedig a fenékbe dörzsölte. Elém gugolt, mielõtt észbekaptam volna, bekapta a farkam, beszippantotta ameddig csak a szájába fért, és a hosszú forró csókkal engedte ki a szájából. Végig a farkamhoz beszélve így szólt:

-Ezt csak azért, hogy vigyázz nagyon a fenekemre!

Újra háttat fordított nekem, és a konyha asztalra hajolva, a lehetõ legnagyobb terpeszben helyezkedett el. A makkomat a szûk nyíláshoz érintettem és lassan nyomni kezdtem, éreztem ahogy megnyílik a bejárat. Ez érdekes, ilyenkor sokat segít ha a lány nyom egy kicsit, mintha... (Szóval tudjátok, mint akkor mikor kijön aminek ki kell jönni.)
De most ettõl a mozdulattól meglepõdtem, mert ezt a lányok az elsõ alkalomnál, még nem igen szokták alkalmazni.
Benne voltam a szûk járatban, ahogy megálltam kicsit Õ egybõl jelezte, hogy nyomhatom még beljebb. Hamarosan a golyóimon éreztem a puncija melegét, tehát nem volt már beljebb.
Kicsit torz arccal hátranézett,

-Jól csinálom?

-A legjobban. Nem fáj?

-Kicsit, de kellemes. Megteszed, hogy a végén belém engeded?

-Biztos ezt szeretnéd?

-Érezni szeretném milyen.

A pillantásomból láthatta, hogy részemrõl nem gond.
Lassan mozogni kezdtem benne, rémületesen szorított, kétséges volt, hogy meddig bírom így. Pár perc után pózcserét kezdeményeztem, ez nálunk pasiknál jórészt az \"adj még egy kis haladékot hadmûvelet\" megtestesítõje. Hanyatt fordítottam, az asztalra fektettem, a lábait a magasba emelte és úgy férkõztem a popójába. Õ mindvégig nem nyitotta ki a szemét, én közben a csillogó punciját néztem, és láttam, hogy élvezi amit csinál, amit csinálok,
Egyre gyorsabb tempóra kapcsolt, éreztem nem sok lehet neki hátra. A farkamat egyre erõsebben szorította, a teste ívbe feszült, a popója szinte leharpta a farkamat, majd több apró rángás futott végig az izomgyürün, ami engem is a \"szakadék szélére sodort\". Mondhatni megfejte a farkamat a sok kicsi összehúzódás, beleélveztem, az utolsó cseppig. Õ még mindig lihegett.
Kihúztam a félkemény farkam a fenekébõl, próbáltam hihetetlenül óvatos lenni, de azért egy kicsi grimaszt csaltam az arcára mikor elhagytam a hátsó kaput.
Felült.
A farkamra nézett, és megint hozzá beszélt.

-Na, mi a véleményed, érdemes még fejlesztenem a tudományom, vagy abszolult tehetségtelen vagyok?

Nem válaszoltam, nem rám nézett, nem engem kérdezett. De a farkam, mintha nem épp az elõbb dolgoztatták volna meg, újra keményedni kezdett. Ági ránézett, majd rám. Újra elém guggolt és újra bekapta a farkam, párat cumizott rajta, és ha lehet az elõbbinél is forróbb csókkal engedte ki a szájából.

-Köszönöm, hogy vigyáztál rám, ezt nagyon élveztem.

Ági rám nézet, elmosolyodott,

-Bánod?

-Azt bánnám ha kiderülne.

-Ne izgulj nekem se lenne jó!

Azzal felvette a farmerját, zsebre tette a bugyiját, és a mellék helység felé indult.

Aznap este, már nem beszélgettünk, és a történteket azóta is csak kétszer hoztuk szóba, mind a kétszer vad szex lett a vége. az Õ popójában azóta sem járt rajtam kívül senki.

Nézd meg Kontiki többi szexi történetét is!