Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Szabó Attila
Pontátlag: 2
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 2037
Szavazatok: 1
Feltöltve: 2009. február 28.

Ébredés után



Mindig imádtam ébredés után a szexet, így párommal gyakran kezdtük egy kis vad szexel a napot.

A tegnap reggelünk is így kezdõdött. A reggeli után épp a maradékot tûntettem el az asztalról, mikor a párom mögém lépett, és az asztalra hajló testemet szorosan átölelve símult hozzám. Rögtön éreztem ágaskodó férfiasságát, ami már keményen meredezett az ég felé. Maga felé fordított, lassan levette rólam az ingemet, az asztalra fektetett, majd a puncimat kezdte el simogatni, miközben a lábujjamat szopogatta. Hamar feligultam én is.





Nagyon izgató volt. Egy pár percig simogatott, majd felém hajolt, egy forró csókot nyomott a számra, majd a puncimra tapadt. Forró nyelvével vad lefetyelésbe kezdett. Barlangom egyre nedvesebb lett, miközben a csiklóm egyre csak keményedett, Tombolt bennem a vágy. Csípõm vad táncot járt, ahogyan átjárta a kéj. Mindenem lángolt. Pulzusom egyre csak gyorsult, Gábor pedig rendületlenül kényeztette kis csiklómat. Mikor már õ is érezte, hogy nem sokáig bírnám már tovább, felültetett, széttárta a lábaimat és gyengéden belémhatolt. Lassan kezdett el mozogni bennem. Élveztem ahogyan kemény farka betölti szûk kis járatomat. .



A vágy egyre jobban elhatalmasodott mindkettõnkben, a tempó egyre gyorsabbá vált. Mivel én már eléggé fel voltam tüzelve, amikor közelebb fértem Gáborhoz, a heréit elkaptam és morzsolgatni kezdtem, amitõl õ is egyre közelebb érezhette magát a gyönyör kapujához. Hogy még jobban fokozzam az élvezetet, összeszorítottam a hüvelyizmomat, így a párom egy szûk kis járatban kalandozhatott tovább. Egy pár másodperc múlva Gáborból elõtörtek az élvezet hangjai, izmai megfeszültek, majd belém lövellte forró nedûjét. Ebben a pillanatban az én izmaim is megfeszültek, majd egy sikoly kíséretében én is elélveztem.