Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Tamás
Pontátlag: 4
Kategóriája:
Megtekintve: 1847
Szavazatok: 3
Feltöltve: 2009. február 14.

The Perfect Night... A tökéletes éjszaka...

Avagy hogyan adjunk erõt a másiknak....

Párom már jó fél éve dolgozott az új munkahelyén. Volt egy kibírható kategóriába tartozó fõnöke, és egy elviselhetetlen, minden pillanatban leütöm fõnökasszony helyettese. Állandóan pattogott, mint a nikkel bolha, szóval sugárzott róla, hogy játssza az eszét, mert vezetõ beosztásban van.

Fél év elteltével párom kezdett kiborulni. Lassan kezdett élõ zombiba átmenni. Sûrûsödtek a veszekedések, apró, jelentéktelen dolgokon. Gondoltam, ennek nem lesz jó vége, tegyünk ellene valamit, végül is tavasz van (pontosan május volt).

Egy ismerõsöm a közelben egy motel recepcióján dolgozott. Felhívtam, hogy mikor dolgozik. Adott idõben kimentem hozzá, és elkezdtem az elõkészületeket (ez egy keddi nap volt). Elmondtam neki, hogy mit szeretnék, és mikor dolgozik megint, hogy kicsit segítsen. Mondta, hogy csütörtökön dolgozik, és természetesen szívesen segít.
Szükségem volt látni egy szobát, hogy mit készítsek össze. Mivel volt hely bõven, így megmutatott pár szobát, hogy válasszak egyet. Kiválasztottam, megbeszéltük a részleteket. Hazamentem.

Másnap elkezdtem bevásárolni: illatgyertya, sima gyertya, mécses, masszázs olaj, stb. Otthon szétnéztem, hogy mire van még szükség. A szerdai nap a bevásárlásé és megfelelõ kellékek beszerzésé volt.Elmentem nagymama kertjébe, szedtem pár rózsát. Mindenféle színût. Lefejtettem a szirmokat. Csütörtökön úgy intéztem a munkát, hogy délben hazamehessek. Összekészítettem minden kelléket. Gyertyák, törölközõ, olaj, testápoló, párom szexi fehérnemûje, stb. Kimentem a motelba (kb fél óra autóval), elkezdtem az elõkészületeket. Elhelyeztem az illatgyertyákat, és a gyertyákat a megfelelõ helyeken, behúztam a sötétítõ függönyöket, elhelyeztem a rózsaszirmokat az ágyon. Teljesen olyan volt az ágy, mint egy virágos rét . Elhelyeztem a szobában egy csokor liliomot, és egy kis édességtartóra Raffaellót (ezek voltak a kedvencei). Természetesen a fürdõszoba ugyanígy elõ volt készítve. A padlón rózsaszirmok, ahová lehetett, szintén illatgyertyák kerültek.

Zsúrkenyérbõl készítettem szendvicseket (tálcára, szépen feldíszítve elõkészítettem), mellé paradicsom, paprika, retek szintén szépen ízlésesen elõkészítve. Behûtöttem 2 üveg pezsgõt, eper a hûtõben, és jégkocka elõkészítve (fagyasztóban).

Tudtam, hogy 5 órakor végez, addigra ott voltam a munkahelye elõtt. A kocsiban egy szál liliom, és egy Ferrero Rocher bekészítve. Az autó mellett vártam. Megjelent. Láttam rajta, hogy nagyon ki van szegény, gondoltam fárasztó napja lehetett. Annak legalább kissé megörült, hogy érte mentem.
Jött az autó felé. Én kinyitottam az ajtót, beült, majd beültem én is a másik oldalra. Ekkor elõvettem az 1 szál liliomot, és a Ferrero Rocher-t. Kissé elcsodálkozott. Mondtam illetve megkértem, hogy mostantól engedje el magát, és ne foglalkozzon semmivel. Kapcsolja ki a munkát, gondokat, minden problémáját. Kicsit vonakodott, hogy fáradt, meg nyûgös, éhes, stb. Mondtam, hogy van egy kis meglepetésem, és szeretném, ha rám bízná magát a nap további részében. Beleegyezett.

Mivel nem akartam túl korán (világosban) érkezni, ezért beültünk egy kellemes kis kávézóba. Ott elbeszélgettünk. Hagytam, hogy kipanaszkodja magát. Szinte majdnem sírt, annyira ki volt lelkileg a munkája miatt. Sajnáltam szegényt, mert tudtam, hogy mennyire lelkiismeretesen dolgozik. Figyelmesen meghallgattam, vigasztaltam. Miután kibeszélte magából a munkából fakadó terhet, beszélgettünk más dolgokról is. Olyan jól elbeszélgettünk, hogy majdnem este 7 óra volt. Ekkor megkértem, hogy menjünk, mert nem ez a meglepetés .

Nem siettem útközben, mert volt idõ. Szép nyugodtan elkocsikáztunk a motelbe.
Ekkor már útközben éreztem, hogy valamelyest fel van oldódva. Érezhetõ volt, hogy kibeszélte magából a gondjait. Én, mint egy jó barát meghallgattam.

Megérkeztünk. Kissé elcsodálkozott, hogy mit keresünk itt. Mondtam, hogy majd meglátod. Beléptünk a Motelbe, az ismerõsöm látta, hogy megérkeztünk. Már ki volt készítve a szoba kulcsa. Párom csodálkozott, de ekkor már érezte, hogy itt valami elõkészületetek történtek. Ekkor már láttam rajta, hogy a kíváncsisága kezdett elõtérbe kerülni.

Beléptünk a szobába. A gyertyák már égtek, a fény tökéletes volt hozzá...
Ekkor párom elcsodálkozott a látványtól, óvatosan bement a szobába, mint aki vékony jégen lépked. Ez volt az a pont, amikor a meglepetéstõl elkezdett kikapcsolni minden mást, és csak kettõnkre kezdett figyelni. Megállt a szobában, ekkor odaléptem mögé, átöleltem hátulról, és odasúgtam a fülébe: \"Szeretlek\". Amikor kimondtam, éreztem, hogy nekem simul, megfordult, átkarolt, én átöleltem, a nyakamba bújt és õ is mondta \"Szeretlek\".

Egy darabig álltunk így, majd elengedett. Én leültettem az asztalhoz, és hoztam az elõkészített dolgokat. Az igaz, hogy csak szendvics volt, de épp elég volt ide. Kicsit ettünk, hoztam a pezsgõt, közben elkezdtem engedni a fürdõvizet. Megittunk egy-két pohár pezsgõt, közben elkészült a jó meleg habos fürdõ.
Bevittem a pezsgõt, levetkõztünk, beültem, elhelyezkedtem. Õ beült nekem háttal, és rádõlt a mellkasomra (háttal). Mindkettõnk egyik kezében a pezsgõ, a másik kezemmel simogattam a karját, vállát, amikor a lábát felhúzta kissé, akkor a combját. Közben lazultunk. Fejét hátrahajtotta a vállamra. Kicsit beszélgettünk, kortyolgattuk a pezsgõt. Így ültünk a kádban jó darabig.

Amikor elkezdett hûlni a víz, kikeltünk. Mivel én gyorsabban megtörülköztem, behoztam a fehérnemûjét. Kissé csodálkozott, hogy még erre is gondoltam, de örült neki.

Amíg megtörölközött és felöltözött, bevittem az epret az ágy mellé. Ott az ágy közepére térdeltem. Õ velem szemben.

Ott térdeltünk az ágy közepén, egymással szemben, simogattuk egymást. Fogtam egy eperszemet, és simogattam vele a szája körül. Lassan a szájához tettem, õ a szájába vette úgy, hogy a fele kilógott a szájából. Ekkor lassan odahajoltam, és a számmal leharaptam lassan a másik felét, és egy csókban fejeztük be.

Innen ezt a részt, ami következett, mindenkinek a fantáziájára bízom...

Miután az aktust befejeztük, lefeküdtünk az ágyra. Én hanyatt, õ szorosan mellém bújva. Simogattuk egymást csendben. Párszor váltogattuk a \"pihenõ\" pózokat. Közben végig simogattuk egymást. Egy idõ után kimentem a konyhába a jégért. Behoztam, és elkezdtem a jéggel simogatni....

Innen megint mindenkinek a fantáziájára bízom a történteket....

Megint pihenés következett, majd egy újabb fürdõ. A fürdõ után, összebújtunk az ágyon, szorosan öleltük egymást, és így, egymás karjaiban aludtunk el.

Kora reggel felébredtünk, egy kicsit összebújtunk (kiskifli ),felkeltünk, összepakoltunk, majd hazamentünk és elbúcsúztunk egymástól, mert mentünk dolgozni mindketten.

Délben ebédidõben úgy intéztem a dolgaimat, hogy meg tudjam látogatni. Beléptem a munkahelyén az ajtón. Megláttam a szokásos helyén. Olyan volt, mintha kicserélték volna. Amint meglátott, szinte fénylett az aura körülötte. Akkor, mintha egy pillanatra megállt volna az idõ. Szinte a tekintetére volt írva, hogy : \" Köszönöm, ezt a csodás éjszakát, és köszönöm, hogy vagy nekem\".

Ezek azok a pillanatok, amikor az ember úgy érzi, hogy ezekért az apró pillanatokért idõt és energiát nem sajnál a másikra fordítani....