Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Magyar Róbert
Pontátlag: 4
Kategóriája: Gruppen
Megtekintve: 10302
Szavazatok: 26
Feltöltve: 2009. január 06.

EGY GIMIS LÁNY KALANDJAI 2

Tegnapelõtt egész este pörögtek a gondolataim. Elképzeltem, ahogy Liával csókolgatjuk és nyalogatjuk egymást, majd hirtelen Lia helyett Peti szája vándorolt testemen. Simogatta melleim, belenyalt a számba, végig csókolta vállamtól a hasamig. Bizsergõ puncimhoz tolta merevedezõ farkát, megcsókolt és...

Azt hiszem mindent megtettem Vele és Liával, amit eddig olvastam vagy láttam, és köze van a szexhez.

Visszatérve képzelgéseimhez. Vadabbnál vadabb képeket vetített elém agyam, kezem közben lázasan mozgott lucskos puncimban. Simogattam melleimet. Igaz hogy pár órával korábban élveztem el Lia kedveskedése folytán, mégis kielégítetlennek éreztem magam. Hogy segítsek magamon, felidéztem magamban Tanárnõm minden érintését, kezemet vezettem magamon mindenhol, ahol megérintett.

Nem éreztem elégnek, érezni akartam újra, ahogy melle az enyémhez simul, ahogy ujja felcsusszan puncimban, majd követi a nyelve. Mmmm - nyögtem fel. Elõvettem a konyakos üveget és széttártam lábaimat. Lassan felnyomtam magamba, az egész nyaka felcsúszott, kiszélesedésére pedig rátapadt a puncim. Kicsiket mozdítottam rajta: fel-le, ki-be. Közben képzeletben már Peti ölén ültem, ott lovagoltam, miközben õ a melleimet izgatta. Aztán hirtelen megláttam még két kezet magamon. Lia is beszállt a képzeletbeli szeretkezésembe. Ettõl a gondolattól megéreztem, hogy hullám tör elõ belõlem. Életemben elõször elélveztem masztizás közben.

Nehezen aludtam el. Folyamatosan a már, és a még meg nem történteken járt az agyam. Végül félmeztelenül, puncimba nyomott ujjal nyomott el az álom.

Reggel korán ébredtem, mivel elfelejtettem leengedni a rolót besütött a tavaszi nap. Alig volt 8 óra, én mégis pörögtem. Lehet, hogy ma megérzem végre magamban Petit. Ez járt a fejemben miközben kimentem reggelizni. Gyorsan megnéztem a hétfõi házikat, hogy aztán nyugodtan elmehessek otthonról. Tudom, Anyu nem engedett volna el, ha nincs meg a házim. Ráadásul ugye azért jártam pénteken Liánál, hogy azt elkészítsük.

Leültem tanulni, de nem nagyon tudtam koncentrálni. Folyton simogattam a csiklómat, elém libbent a masztizó Lia képe és öccséé, ahogy rám néz a félhomályban. Pénteken nem éreztem semmit abban a futó pillantásban. Szombat reggelre azonban végigmustráló \"kívánlak Bébi\" nézéssé vált.

Majdnem megõrültem a vágytól, hogy magamon érezzem mindkettõjük tekintetét, kezét, testemben Lia kezét, nyelvét, Petit...

Letettem a tollamat, és kihallgatóztam a folyosóra. Anya akkor ébredezett. Kiment a fürdõbe, majd belépett hozzám. - Kicsim, vissza kell mennem az irodába. Jó pár árajánlatot meg kell még csinálnom, elintézni a tegnapi megrendeléseket. A hûtõbõl vegyél majd ki valami fagyasztottat.
- Anyu, délután szeretnék átmenni Liához. Van néhány matekpélda, amit tegnap nem igazán értettem meg, és mivel látta rajtam, hogy fáradt vagyok, azt mondta, ma elmagyarázza, mert ráér.
- Jól van, tudod hol találsz rá pénzt. Majd jövök estefelé.

Kikísértem, majd spuriztam be a szobámba. Enyém volt a lakás, mivel Apu 24 órázott, tehát estig nem volt várható. Leültem a gép elé, és elkezdtem lapozgatni. Nem lett volna szabad, és eddig nem is tettem, de felmentem egy pornó oldalra. Megnéztem pár filmet. Nem igazán tetszettek, mindenki a kamerának csinálta, nem annak, akivel éppen volt. Persze arra jó volt, hogy tovább izgassa a fantáziámat. Mivel nem bírtam magammal felléptem a csetre, pont bent volt az egyik csaj, akivel elég sokszor szexeltünk már kamerán keresztül. Nem akartam elmondani neki mi volt velem, de látni akartam, hogy magának csinálja, miközben arra indul be, ahogy én játszok pinámmal. Ahogy Lia hívja.

Elmúlt dél is, mikor Andinak mennie kellett. \"Már csak két órát kell kibírnom valahogy, és mehetek.\" Kiválogattam a legdögösebb cuccaimat. Nem volt nehéz feladat, mert Anya nem szerette, ha minden tizenéves felnõtt nõnek öltözik, ezért csupán két-három merészebben kivágott felsõm, egy igazán rövid szoknyám, és egy push-up melltartóm volt, a hozzá illõ csipkés bugyival.

Tehát az öltözék megvolt. Letusoltam, megmostam a hajam. Le akartam szõrteleníteni a puncimat, de semmi erre alkalmas nem volt otthon. Borotvával meg nem mertem nekiesni.

Teljesen be voltam zsongva, már indulni készültem, amikor csörgött a telefonom. Lia volt \"Jaj, csak le ne mondja!\" rimánkodtam magamban. Sms jött: \"Én 5 elõtt nem érek haza, de Peti vár rád. Jók legyetek!\" Totál zavarba jöttem, kettesben lenni egy idegen fiúval. Nem is akartam elmenni már. Arra gondoltam, hogy lemondom, vagy csak 5 körül megyek oda. De aztán eszembe jutott, hogy most végre megkaphatom, amit akarok. Esélyem lesz, hogy elveszítsem a szüzességemet. Ez megindított az úton. Alig tíz perccel késõbb már csöngettem, Peti nem késlekedett ajtót nyitni. Puszit nyomott az arcomra, majd beinvitált. Most nem Lia szobájába mentünk, hanem az övébe. A falakon ismeretlen együttesek képei voltak.
- Finn zenekarok. Nagyon szeretem õket, de itthon kevesen ismerik. Majd, ha kesz kedved megmutatom a zenéjüket, de gondolom, most nem ez érdekel.
- De, szívesen megismerkednék velük - tódítottam, abban bízva, hogy amíg a zenével foglalkozik, oldódik zavarom.
Pár kattintással elindította a gépen az egyik, valóban kellemes muzsikát.
- Ez az Uniklubbi - Álomklub. Ott vannak a falon, most épp azt éneklik: \"Mindent, amit adtam ott maradt nálad\". ... Hallom a tesóm is adott neked tegnap valamit. - rám nézett, éreztem, hogy elvörösödök.
- Elmesélte?
- Igen, el szokta mesélni, ha lánnyal van. Tudja, hogy ezzel nagyon felizgat. - elhallgatott, majd kérdõn rámnézett - Nem zavar, ha errõl beszélek Neked? Úgy értem az, hogy Õ sok csajjal szokta ezt csinálni, és hogy én ettõl beindulok... - nemet intettem a fejemmel. Akartam neki mondani, hogy meséljen, mi izgatja fel benne, de nem tudtam megmukkanni sem.
- Volt, hogy én is beszálltam a játékba. Egyik barátnõjével le is feküdtünk egymással. Lia végignézte, sõt. Nyalták közben is egymás punciját. Más fiúval nem csinálja ezt... velem is csak azért, mert a mostohatesója vagyok. Rendszeresen pettingelünk. Nekem õ volt, aki megmutatta a testi szerelmet. Elõször kettesben, aztán barátnõit is bevonta. Egyszer megnéztem, ahogy az akkori pasijával szeretkezik - miközben ezt mesélte végig nézett, éreztem a tekintetét. Én viszont kerültem, a nadrágját néztem, ami elég szûk volt ahhoz, hogy ne lehessen észrevenni, hogy merevedni kezdett farka.
- Te szûz vagy még?
- Ezt nem mondta tesód?
- Nem, csak azt, hogy kinyalt. És, hogy gyönyörû melleid vannak, pont olyanok, amilyeneket én szeretek.
Kiszáradt a szám, felgyorsult a pulzusom. Égni kezdett a pinám. Éreztem, valamit csinálnom kell. Nem tellett többre annál, hogy kimentem a WC-re. Persze semmi dolgom nem volt ott. Nem is csináltam semmit, ezt Peti is tudta. Pár perc alatt vissza is értem, kaján mosollyal ült az ágyon.
- Ez gyors volt, nem tudtam, hogy ilyen gyorsan elintézed magadnak - pimaszul vigyorgott rám.
- De én nem csináltam semmit - mentegetõztem.
- Nagyon helyes - ezzel felállt, odalépett hozzám, átkarolt -, ma én akarlak elõször kielégíteni. - Belenézett a szemembe. Azt hittem összecsuklik alattam a lábam. Õ is megérezhette, mert az ágya felé irányított.
- Ülj le a szélére - mint a megigézett követtem szavait.

Elém térdelt, szorosan összezárt lábaim megsimogatta, majd puszit nyomott a számra. Olyan gyorsan történt, hogy annyi idõm se volt, hogy kinyissam a szám. Felállt:
- Láttál már igazit? Levegyem a nadrágom? Van kedved megnézni, megsimogatni? Vagy elõbb én ismerkedjek veled?
Nem tudtam mit mondani. Legalább annyira kívántam megérinteni, megízlelni péniszét, mint amennyire vágytam, hogy melleimet dögönyözze, széttárja combjaim, és keményen megujjazzon, majd nyelvével végigsimogassa puncimat, szopogassa levemet...
- Jól van.
Levette nadrágját. Feszes boxerében még feszesebben dudorodott óriásinak tûnõ farka.
- Látom, tetszik, örülök. De elõbb Te, és csak utána én. Bár megvallom, alig várom, hogy a Te kis szûz kezed és szád elássa a bajomat. Na gyere.
Visszatérdelt elém. Szétnyitotta lábaim, és közéjük csúszott. Így térdelve is magasabb volt nálam, pedig elég magas volt az ágya. Megsimogatta az arcomat, megcsókolt. Lassan dugta számba nyelvét, úgy éreztem, hogy villám csapott belém. Aztán újra, amikor kezei \"rátévedtek\" melleimre. Kõkeménnyé vált bimbóim meredeztek a felsõn keresztül, õ pedig ujjai közé fogta, míg szája le nem ért addig.
- Erre nincs szükségünk. - levette felsõmet, óvatosan kiemelte melleimet a kosárból, de nem vette le rólam a melltartóm.
Megnyalogatta a bimbókat. A balba óvatosan bele is harapott, majd néhány másodpercig úgy tett, mintha szopná.
Keze lejjebb vándorolt, már bugyimon keresztül simogatott. Lassan benyúlt alá, nem lepte meg, hogy forró puncilé fogadta.
Felálltam elõtte, letoltam a szoknyám, hogy teljesen széttárhassam lábaimat.
- Felhívás keringõre? Akarod, hogy megujjazzalak, és kinyaljalak, ahogy tegnap Lia? Akarod, hogy megkostóljalak?
- Csináld ! - nyögtem, miközben már majd szétrobbantam.
Megcsókolt, majd a fülembe súgta: -Akarod, hogy áthívjam Liát? Akarod, hogy õ is itt legyen? Hogy ketten nyaljunk-faljunk? Nos?
- Elõbb csak Te. Téged akarlak, csak Téged - ziháltam fülébe. Ujjai szinte azonnal alábújtak bugyimnak, és fel, és le szánkáztak csupa lé pinámon. Olykor nem állt meg hüvelyemnél, egészen a seggemig csúsztatta ujját. Én belekapaszkodtam térdeimbe, hogy amennyire lehet szétfeszítsem lábaimat.

- Ez az kislány, kicsit dõlj hátrébb, így mindened kényeztethetem. Akarod, hogy a popsid is kapjon simit, ne csak a puncid? Akarod, hogy kinyaljam mindkét lyukad?
Már alig bírtam magammal. Megpróbáltam közelebb csúszni a kezéhez. Megértettem mozdulatomat,s mivel nem tiltakoztam kezelésbe vette mindkét lyukamat.
Rögtön két ujját mélyesztette belém, keményen ujjazott, gyorsan és mélyen. Mégsem fájt. Pinám csak úgy cuppogott. Hangosan lihegtem, szerintem az egész ház hallotta. Hirtelen éreztem, hogy harmadik ujj is belém furakodik. Csak megmártózott hüvelyemben, mert arra volt hivatva, hogy benedvesítse seggemet. Éreztem, ahogy masszírozott miközben ugyanolyan keményen ujjazott.

Nem hittem, hogy tovább fokozhatja izgalmamat, amikor azonban elõször megpróbálta feldugni mutatóujját, hirtelen megrándultam, és úgy éreztem, szétrobbanok a vágytól. Elhúzódott, nem tudtam miért, de nem sokáig váratott. Egy tubussal tért vissza.
- Ez segíteni fog. Várj, teszek egy párnát a hátad alá, szeretném, ha néznéd, amit csinálok.
Síkosító volt a tubusban. Megkóstoltatta velem, eper ízû volt. Cuppantottam utána, õ pedig belenyalt a számba.
- Tényleg jó, direkt Neked vettem.
Csorgatott a puncimra és a kezére. Kellemesen hûvös volt.
Lassan élvezettel kezdett el lyukam körül körözni. Csiklóm is hüvelyem is árválkodott, miközben õ azon dolgozott, hogy a lyukamba hatoljon. Szabályosan lihegtem, könyörögtem neki, hogy döfje már belém az ujját. Végre megtette, azt hittem szétfeszíti fenekemet, mégis kellemes érzés volt. Erre rácuppant pinámra. Bekapta csiklómat. Nyalogatta, szopogatta, ujja pedig óvatosan ki, és be csúszkált a fenekemben. E kettõ együtt meghozta hatását. Másodjára élveztem el. Arcára spricceltem kevéske levemet.
- Ez az Bébi.
Lenyalogatta rólam, lassan húzódott el tõlem.

- Ne, ne menj, érezni akarlak, érezni akarom a farkad!
- Hidd el, csak téged vár - ezzel megcsókolt. Levette rólam a bugyimat, ami szabályosan csicsogott, és gyanítom ki is nyúlt attól, hogy kifeszítette a fenekemre, amíg ujjazott és nyalt. Alám nyúlt és kikapcsolta a melltartóm, azt is levette.
- Megengeded? - s választ sem várva levetkõzött pucérra, majd verni kezdte kõkemény farkát. Szívesen segítettem volna neki, de nem volt erõm felkelni, õ pedig az ágy elõtt állt meg. Húzogatta bõrét a makkján. Láttam, hogy az elõváladék már szétfolyt.
- Megkóstolsz? - válaszul kitátottam a szám. Õ óvatosan rám mászott. A melleimhez értek heréi. Verte tovább farkát, majd a szám felé irányította, és nagy adag spermát lövellt belém. Lenyeltem, nem jött be az íze, de érezni akartam még magamon. Újra felizgatott azzal, hogy a mellemet ütögeti heréje, hogy a számba élvez. Még nem kaptam meg az utolsó adagot, amikor hirtelen hangot hallottam: - Látom nincs is itt rám szükség.

Lia nevetett, majd öccse fenekére csapott. Mindössze egy kombiné volt rajta.
- Nem bírtam tovább várakozni a szobámban, így is sok mindenrõl lemaradtam, ahogy elnézlek Benneteket.
Kétségkívül sokat mondó látvány lehetett, ahogy széttárt lábakkal fekszem Peti alatt, aki a számba veri a farkát. Körülöttünk levetett ruhadarabok. Mégsem jöttem zavarba.
- Beszállsz, vagy csak beszélsz? - kérdezte Peti, és óvatosan lemászott rólam.
- Nem is tudom. Bár nagyon hívogató a kis tanítványom teste...
Csak kérette magát, tudtam. Peti oldotta meg a kérdést. Megpuszilta a szám, majd így szólt:
- Talán megtaníthatnád neki, hogyan izgassa fel, és szopja le a farkam.
- Rendben. Figyelj jól kis nebulóm!
Peti megállt. Lia eléhúzott egy széket. Félig felém fordulva leült szétvetett lábakkal. Simogatni kezdte Peti combjait, majd a sajátját is. Amikor kezébe vette a farkat, ujját becsúsztatta csupasz szeméremajkai közé. Nem tudtam Petit nézni, csak azt a huncut ujjat az ajkak között. \"Én is meztelen puncit akarok.\" gondoltam. Csak akkor tudatosult bennem, hogy nem csak Lia borotválja intim testrészét. A csupasz farok pedig újra ágaskodni kezdett. Ahogy egymással játszottak én is simogatni kezdtem magam.

- Ezt nem hagyhatom ki ! - mondta lihegve Peti. Odalépett hozzám, és kérdezés nélkül a mellemre bukott. Lia is csatlakozott, így egyszerre nyalogatták, szopogatták bimbóim. Egymásnak sem hagytak nyugtot, én pedig mindkettejüket simogattam. Szerettem volna megfogni Peti dákóját, de nem mertem, csupán fenekét és combját simogattam. Liának pedig nyomkodtam a mellét. Peti húzódott el elõször. Lia nekem nyomta mellét, rám feküdt, csípõjét dörzsölte az enyémhez. Inkább csak éreztem, mint láttam, hogy int öccsének, aki erre mellénk heveredett, szájoncsókolt, majd megfogta a kezem, és belenyomta a farkát. Eleinte csak tartottam, majd pumpálni kezdtem, és mozgattam rajta a kezem. Fel, és le csúsztattam ujjaim, miközben Lia punciját dörzsölte enymhez, Peti pedig óvatosan kettõnk közé fúrta kezét. Erre Lia lecsúsztatta rólam alsótestét. Peti egy cirógatására szétnyitottam lábaim. Lassan fúrta be ujját hüvelyembe, majd hirtelen lyukamhoz csúsztatta, és felnyomta tövig. Megrándult testem, Lia megsimogatta csiklóm, és teljesen elhúzódott. Peti arréb mozdult, de nem messze, mert ujja seggemben, farka pedig kezemben volt.
- Húzogasd kislány, még... még... gyorsabban... jóóóóóóóóóóóóóó, mindjárt...
Ujja megállt egy pillanatra seggemben, majd spriccelni kezdett. Lia mit sem törõdve öccse orgazmusával, rám feküdt, arcom combjai közé került, õ pedig már rá is tapadt csiklómra. Peti újra ujjazni kezdte a seggem, majd néhány rántás-döfés után hüvelyembe fúrta két ujját, arcomhoz tolta Lia ölét:
- Nyaljátok csak egymás csiklóját, én meg megujjazlak titeket.

Fantasztikus volt. Nem kellett sok hozzá, és újra elélveztem, igaz most hullámok nélkül, egyszerû sikoltással tudattam a tudatukra, sikeres volt az együttes munka. Lia fáradhatatlannak tûnt, rácuppant Peti farkára, közben pedig aprókat lökött még csípõjével arcom felé. Pinájának illata elég gyorsan felpörgetett. Belenyaltam, majd óvatosan megfogtam fenekét, és enyhén toltam rajta egyet.

Megfogalmazódott bennem mit akarok. Érezni Petit és Liát. Petit a számban, Liát a pinámban.
- Le akarlak szopni. És azt akarom, hogy Te meg kinyalj. Elöl, hátul egyaránt - nem döbbentem meg azon, hogy szót fogadnak. Petit az ágy szélére húztam, ahova õ ültetett korábban. De õ inkább lefeküdt a földre. Kb. 20 centivel meredt ki szerszáma. Széttárta lábait, hogy hozzáférjek. Letérdeltem, és marokra fogtam ékességét. Lia kissé szétterpesztette a lábam, majd az arcára húzott. Mélyen belenyalt a puncimba, mintegy megadva a kezdõ lövést. Gondolkodás nélkül körbenyaltam Peti makkját, majd húzgálni kezdtem rajta a bõrt. Elõször csak lassan, majd egyre gyorsabban. Aztán kedvem volt bekapni. Csúsztattam a számba, és nagyon jó érzés volt, ahogy egyre közelebb csúszott ajkam a heréjéhez, amit kezemmel morzsolgattam. Csak óvatosan, mert tudtam, hogy érzékenyek rá a pasik. Peti megsimogatta a fejem, majd ölének emelgetésével ritmust adott szopásomnak, melynek hatására én is mozgattam csípõmet Lia nyelvén. Így lánc alakult ki. Ahogy Peti élvezett, én is úgy élveztem. Lia lankadatlanul nyalogatta csiklóm, és szánkázott fel, és alá a fenekemtõl a szeméremdombomig. Feldugtam hüvelykujját a seggembe, majd szopni kezdte csiklómat, nyelvével csapogatta idõközönként. Én pedig Petit nyalogattam, szoptam, szívtam. Élveztem, hogy a számban feszül vastag farka, a seggemben Lia ujja, aki középsõ ujját felcsúsztatta pinámba és így nyalta csiklómat. Fantasztikus volt érezni, ahogy mozog bennem keze. Éreztem a hüvelyem alján át is, nem csak külön-külön... Beleborzongtam, és begyorsítottam Petin. Nem sokára meg is jött az eredménye. Nagyokat lövellt torkomra, és most már jobban ízlett a gecije.

Kicsusszant alólam. Lia lábaihoz feküdt és nyalogatni kezdte a csupasz pinkát.
- Nézni akarom - Lia kivette kezét, én meg fordultam rajta. - Nem baj?
- Nem dehogy, nagyon ízlik a puncid, ide vele!
Újra ráültem. Peti önfeledten szopogatta-cupogatta a már ismerõs testrészt. Láttam, ahogy feldugja az ujját, a mozdulatból tudtam, mikor van a hüvelyben és mikor a seggben. Lia pedig ennek megfelelõen döfködte belém ujjait. Nyomogatni kezdtem melleim, majd Liáét. Peti pedig már engem nézett. Emlékezetbõl nyalta Liát, de az én mellemet bámulta. Hamarosan Lia is megelégelte, remegni kezdett, fújtatott, végül abbahagyta nyalásomat.

Peti, ahogy felállt a lábaitól már újra be volt indulva.
- Meg akarlak dugni. - nyögte.
- Akarod? - kérdezte Lia. Bólintottam. Peti átölelt és hosszan szájon csókolt.
- Kívánlak, amióta elõször eljöttél hozzánk.
- Itt maradjak, vagy kettesben akarjátok?
- Maradj - néztem rá kérlelõen.

Lia leült az ágyra. Majdnem oda, ahol elõbb engem nyalt Peti.
- Tedd kicsit szét a lábad. Te meg - ekkor újra megcsókolt - ülj az ölébe. A lábaid tedd az övére, nyugodtan támaszkodj meg rajta. Igen, még egy picit nyisd széjjelebb.
Elõhúzott egy gumit.
- Rám adod? Próbáld meg!
Elsõre nem ment, Peti megpuszilta az arcom, újat adott a kezembe, elmagyarázta, hogy kell. Közben Lia a melleimet dögönyözte. Ha nem lettem volna elég izgatott a ténytõl, hogy hamarosan elvesztem a szüzességem, ráadásul egy olyan srác teszi ezt meg velem, aki egyre jobban tetszett, egy csaj ölében ülök, aki irtó klassz nõ, õ nyalt ki elõször… hát akkor most bizonyára kellõképpen felizgulok.

Peti lehajolt a puncimhoz, magába szívta illatát, belenyalt.
- Nagyon finom vagy.
Felnézett rám, megcsókolt, és közelebb lépett hozzánk. Lia enyhébben, de még mindig markolászta a mellemet. Peti ölelése kissé eltávolított ugyan tõle, de még így is éreztem kemény bimbóit hátamon. Hosszú, szenvedélyes csókot kaptam, majd megéreztem a kemény hímtagot hüvelyemnél. Mozdult pár millit felém, majd hátrált. Óvatosan átvette keze a mellemet, simogatta, babusgatta, majd átölelt ismét:
- Akarod? - megcsókoltam válaszul. Határozottan belém tolta farkát. Szinte alig fájt.
Mozogni kezdett bennem. Minden lökéssel közelebb éreztem magam Lia mellét, az is átfutott az agyamon, hogy Peti közben azt is nyomogatja.
Mégis csak rám figyelt. Nézte a szememet, csókolgatta az arcomat. Lassan, de erõteljesen dugott. Belekapaszkodtam a fenekébe, és próbáltam kicsit gyorsítani. Eleinte nem engedte, majd hirtelen gyorsított. Jó volt, sõt, egyre jobb. Pinám ráfeszült farkára. Közel voltam a csúcshoz, amikor Lia keze ismét rátapadt a mellemre.

- Állj! - súgtam Peti fülébe. Kicsúszott belõlem, én pedig le Lia ölébõl. Lehúztam a földre, lába közé telepedtem, belenyaltam pinájába, simogatni kezdtem. Peti mögém térdelt, és óvatosan belém csúszott.

Megint Peti diktálta a tempót, úgy nyaltam, ahogy õ baszott. Lia sikongatott, simogatta a fejem, és dicsérte, milyen szép pár vagyunk.

Utolsó lökéseknél Peti rámhajolt, markolászni kezdte mellemet, ami azonnal kõkemény mellbimbókat produkált.
- El... él… vez... zek… k! - nyögtük szinte mindannyian együtt, és végig feküdtünk egymáson.

Ha lesz folytatása, akkor azt is megírom.

---EGYELÕRE VÉGE !---

Nézd meg Magyar Róbert többi szexi történetét is!

3.77
2.75
3.69
4.1