Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Bizarr - S/M
Megtekintve: 6972
Szavazatok: 8
Feltöltve: 2014. november 06.

Másnap reggel 3.

Ezt a részt a --Másnap reggel 2.--után olvassátok

Kikapcsolom de az Éva is ki akarja próbálni ,hát legyen .István megkér fogjuk le a kezét na jó én a farkam adom bele te pedig hagyod hogy megujjazzon.Felteszi a tappancsokat és mindjárt arra a fokozatra tekeri ahol te elélveztél el .Hát ő is sikított és vonaglott nekem majd letépte a farkamat,
Látjuk ahogy rángatódzik az öle dobálja magát de nevetve hörög és azt kiáltja isteni, belemar a puncidba és az én farkamba markolva nagyot kiáltva elélvez.Rángatódzik és hörög ,István vár még kicsit mielőtt kikapcsolja. Nézzük ahogy Éván még egy egy rándulás végig fút ,lassan csillapodik csak.
Azt mondod tetszik a szexnek ez az oldala,de nem csak kikötözve szeretnél lenni hanem hogy te legyél a domina. Engem kérsz meg hogy legyek az alárendelted,hmmm az még nem voltam ezért bele egyezek (hisz mindent ki kell próbálni)
Most én fekszem az ágyra és hagyom hogy mint Évát a kezeimet kinyújtva odakösd a gyűrűhöz a lábamat kinyújtom vigyorgok de csak addig amíg észre nem veszem a kezedben a kendőt.,amivel a szemem most te kötöd be.
.Úgy érzem kiszolgáltatott lettem,csak remélem hogy István nem biszekszuális
Érzem ahogy megcsókolsz ahogy valaki terpeszbe húzza a lábam ,majd valaki bekapja a faszomat.Éva az ,mert hallom Istvánt ahogy utasítja mit csináljon. Te már a melleimet csókolod ,majd lejjebb haladsz,érzem ahogy az egyik lábadat át emeled rajtam és a számra tolod a puncidat. Tudom nyalnom kell,és élvezettel nyalok is hallom a motoszkálást bár a fülemet befogja a combod. Majd Éva nevetését és valami síkos csúszik a farkamra egészen a tövéig ,közben szorít ahogy le fel mozgatják és hallom a zajokat rájövök ez egy vákuum pumpa.Érzem ahogy szívódik ki a levegő és ahogy telik meg és feszül benne a farkam. Már nem mozgatjátok csak a vákuumot érzem ahogy a farkam tövéhez tapad.Majd valami szinte fájdalmasan elszorítja a tövét --- a vákuum megszűnik és érzem ahogy lesiklik rólam
.Péniszgyűrű .
Tudom innentől kezdve nincs a vérnek útja visszafelé és már érzem ahogy valaki meglovagol. Te vagy érzem ismerem a mozgásodat és azt a vadságot ahogy lovagolni tudsz.Tekered a tested rajtam és hallom a zihálásodat.Valaki a nyakamba csókol , Éva,aztán a szája a mellem felé siklik majd vissza István bassza Évát érzem a lökéseket.
Te kicsit hanyatt dőlsz és úgy szorítod a farkamat, körözöl rajta kiélvezve minden pontját érzem ahogy Éva oda nyúl és izgat téged egy vibivel.
Hallom ahogy szaporodik a légzésed tudom mindjárt robbansz és élvezel .igen most hallom azt a feltörő torokhangot amit szeretek,megfeszülsz és meg megrándulva elélvezel. Lemászol rólam ,míg ők még basznak a fejem mögött,te a lábamhoz mész bekened a fenekem síkosítóval jajj csak nem ,amire mindig kíváncsi voltam.Éva mászik és ül a mellemre megfogja a térdemet és maga felé húzza ,most érzem ahogy az ujjad és remélem a tied a fenekembe csúszik hallom ahogy István mondja neked tedd szét a lábadat,.Mit csinál veled ? aztán meghallom a vibri zümmögését és a te nyögésedet ,tehát megdug egy bránerrel. Most kihúzod az ujjadat és valamit belém dugsz ,érzem a végén azt a kis bunkót ami meg van kissé hajolva majd lassan nyomod belém ,amikor felnyögök mert eltaláltad a prosztatámat bekapcsolod, Te jó isten mi ez hallom ahogy István dolgozik benned érezve ahogy az Éva előre hajolva szopni kezd és rám tolja a pináját hogy nyaljam ,érzem mindjárt robbanok nem telik el három perc amikor robbanok ,hörgök és vergődök .....ilyen orgazmus nincsen érzem ahogy a gyűrű szorításán át utat tőr a spermám Éva torkába ,hallom hogy te is élvezel.
Mindhárman reszketünk és remegünk ....lassan csillapodunk leveszed a szememről a kötést rád nézek mert az Éva elfeküdt mellettem,nézem az arcodat Drága vadmacskám gyönyörű vagy és szeretlek mindenért és ezért az orgazmusért is .Elengeditek a kezem átkarollak és megcsókollak
Köszönöm hogy vagy nekem,és mindezt megadhatjuk és meg is adjuk egymásnak.

Köszönöm............................

.

Nézd meg Álmodozó többi szexi történetét is!