Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 4438
Szavazatok: 27
Feltöltve: 2014. október 26.

A kezdet... 1. rész

A kezdet...

Talán minden férfinek megfordult már a fejében, vajon milyen lehet látni ha a párját egy másik férfi kényezteti. Sokan persze azonnal elhessegetik ezt a gondoltatot, mert nem tudnák elviselni a valóságban. Az én véleményem, hogy a különbség csupán a felfogásban és az érzelmekben keresendő. Nagyon sokan megcsalják a párjukat, csak épp titokban, de ezen megcsalások csupán töredéke alapul érzelmeken. Döntően az örömszerzés és az öröm okozása a cél. Nem akarják kiszakítani a szeretőjüket a családjából, párkapcsolatából, ugyanúgy szeretik továbbra is a párjukat és nem is akarnak semmin változtatni a kapcsolatukban. Kell az új, az élvezet, a szex. Ennyi.
De mi van akkor ha ennek tudatában vagyunk és közösen döntjük el, hogy újítunk ? :)
Na nem osztom tovább az észt, hanem leírom a mi történetünket. :)

Jó pár évig kosárlabdáztam, de mikor abbahagytam akkor is jártam még a csapat edzéseire, bár már nem voltam csapattag, velük jártam bulizni is. A csapat sokszor változott az évek alatt, jöttek idegenlégiósok is különböző országokból, többek között USA-ból is, többnyire persze fekete srácok. Ők nyilván angolul beszéltek, és én is aránylag jól beszélek angolul, így sokszor tolmács szerepét is betöltöttem a csapatban. Hamar összehaverkodtam az egyik fekete amerikai sráccal nevezzük Mikenak, (nyilván nem ez volt az igaz neve), kiderült van egy közös hobbink a számítógépes sportjátékok, és mivel neki nem volt gépe itt, így párszor feljött hozzánk játszani. Így összefutott párszor a párommal Ritával is. Viccesen mutattak egymás mellett lévén a párom csupán 156cm, még a Mike 202cm volt, közel fél méter volt a differencia. :) Egy pillanatra felmerült bennem, hogy így állva akár le is tudná szopni. :D De ekkor még persze szó sem volt erről.
Néha játék közben iszogattunk is, volt, hogy Rita is csatlakozott, bár Ő nem igazán volt nagy ivó. Egyszer mikor tévéztünk hármasban és ment az italozgatás, hogy hogy nem de a szex is szóba került. Mike egyébként nős volt, a felesége kint maradt az USA-ban. Rita nem igazán beszél angolul, szóval itt is én fordítottam ha esetleg egymással akartak diskurálni. Már ő is többet ivott kicsit mint szokott, be is volt már csiccsentve, ilyenkor jóval felszabadultabb és huncutabb szokott lenni mint általában.
Így egyszer csak megkérdezte Mike-t, hogy a feketéknek tényleg nagy farkuk van-e?
Kicsit én is megdöbbentem, de hát most mi van akkor, végül is csak egy kérdés. De jó volt a hangulat sokat nevettünk már előtte, így viccesen megkérdeztem. Mike majdnem kiköpte a sört mikor meghallotta a kérdést, hangosan felnevetett és azt mondta, hogy ő nem tudja, hogy kinek mekkora van, de neki elég nagy van. kb. 10 inches ( ez kb. 25cm ).
Azt a k...., mondtam, majd lefordítottam Ritának amit Mike mondott. Láttam ahogy elkerekedik a szeme és sandán Mike nadrágjára sandított és azt kérdezte: - Tényleg? Az....
Nem mondott aztán semmit. Igazából mindenki zavarba esett kicsit, hogy ez került témába, de az alkohol kicsit enyhítette a kínos helyzetet és gyorsan el is terelődött a szó a témáról, aznap már nem került szóba ilyesmi...

folyt köv. ;)

Nézd meg nagyfarkat többi szexi történetét is!