Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 2
Kategóriája: Gruppen
Megtekintve: 6571
Szavazatok: 19
Feltöltve: 2014. október 23.

Rita & Zsuzsi

Rita, zoli
Rita arcába lihegve élveztem, imádta ahogy nyaltam a puncijat nagyon finom volt nekem. gyönyörűen kerek volt a melle, sokat simogattam... csókja kis szűzlányos, tapogato érzékeny. haja sűrű vállig erő, illatos, szeme ártatlan de titkon sokat mondott.
a pasijanak nagy vastag farka volt, szex kozbe éreztem hogy pumpalta a vért a puncimba, először nehezen fért be, kellemetlen volt. biztattak.. befér nem lesz baj... meg is lepodtem utanna.. nagyokat élveztem.. vibratoros tágitast kértem és meg is kaptam.. imadtam amikor először felém térdelt rita!! meglovagolta a számat!!! kedvenc részem volt, kozben a pasija nyalt és izgatott! mintha együtt élvezttunk volna.. óriási élmény!!! a lany alcoholos lehellete furcsa érzést nyujtott nekem a ringben; a második felvonás kozben. 1-2 régi szexuális kalandom eszembejutott abban a percben az illatrol és az is hogy valami nem jo de hamar rájöttem a 2. alkalomra kellett felkeszulnie az élvezesre.
nagyon kinyaltam másodjára,
először csok közben pasija misszionáriusban dugott a vastag márkával!!! -> aztan 69.
én voltam felül es a pasija hatulrol dugott, hmm és punci került megint az arcomba, Isteni volt, rég nyaltam ekkorát.
ujjbegyemmel is izgattam a csiklot és a selymes kis ajkait a 69 kozben. imádta ahogy alulrol nyaltam, el is élvezett orditva!! utána tusolas pihenésegyütt simogattuk egymást. majd hazavittek.
;)