Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 3
Kategóriája: Gruppen
Megtekintve: 9719
Szavazatok: 27
Feltöltve: 2014. augusztus 24.

Többes a zuhany alatt

Õsziesbe fordult az idõ, rövidülnek a nappalok, egyre hûvösebbek az esték. Már csak dereng az elmúlt többes szex élménye a nõben és az imádott férjben is. Bár a nõ nem sürgeti azért be-be villan az ott átélt, érzett élmények sorozata. Hmm.. jó volt, megismételné.
De a szereplõk valahogy elsodoródnak a rideg valóság tennivalói közt így nem jut idõ arra, hogy újra átéljék azt a fajta szexuális élményt amit a többes öröme ad.
Az egyik ilyen hétvégi estén a napi tennivalók után, kissé fáradtan a nõ elmegy fürdeni. Nyugalom van a házban így nem kell sietnie.
Lassan leveszi a ruháit, a tükörben végigméri magát, hiszen valljuk be egy nõ mindig önmagával szemben a legkritikusabb.
Túl sok kivetnivalót nem talál magán így beáll a tus alá. Megnyitja a meleg vizet, jó forrót mert azt szereti.
A finom meleg víz elõször a nyakát éri majd lecsorog a melleire, a hasára onnan a puncijára és végig a lábain.
A falnak dõl és élvezi ahogy a víz végigfolyik a testén mint egy hosszú simogatás. Ahogy így áll újra fel-fel villan benne a két férfival átélt többes élménye, elmosolyodik, ekkor belép a férj a fürdõszobába és megkérdezi: Mi jutott eszedbe Drágám? Míg a férj levetkõzik a felesége elmeséli min mosolygott mire a férfi meztelenül beáll a feleség mellé a zuhanyzóba. Tovább beszélgetnek majd a férj gyengéden elkezdi megmosni felesége nyakát, vállát, melleit, punciját, hosszú lábait, hátát, fenekét. Itt meg is áll, jól megmarkolja a popsiját, éppen úgy ahogy a feleség szereti. Nem túl erõsen, de mégis érzékien. Elkezdenek csókolózni majd a feleség is elkezdi megmosni a férje testét az erõs vállait, karját, mellkasát majd egyre lejjebb halad. Ahogy halad lefelé a lábai térdre ereszkednek és a férfi már meredezõ farkával szembe találja magát. Megmossa a farkát majd elkezdi csókolgatni, elõször csak a makkját finoman nyalogatja, szívogatja, majd lenyeli az egész falloszt a torkára jó mélyre ahogy azt a férj szereti.
Lenéz a feleségre a férj és megkérdezi: Mit szólnál ha most itt lenne a haverom? Azt a választ kapja, hogy bejöhetne õ is tusolni. Ahogy ez elhangzik a barát belép az ajtón és õ is csatlakozik a párhoz. A nõ feláll de csak annyira, hogy megcsókolja, majd újra térdre ereszkedik és már két farkat kezd el kényeztetni. A becsatlakozott harmadik farkát is szépen lassan körbenyalogatja majd leereszti a torkán eddig a férj farkát a kezével veri majd fordítva. Amikor a két férfi farka kõkemény lett a nõ feláll a férjéhez tolja a popsiját az pedig hezitálás nélkül bedugja a kõkemény farkát felesége akkor már nedves lüktetõ puncijába. A barát közben elölrõl megcsókolja a nõt és simogatja a melleit. Ezután a nõ újra szopni kezdi a pasit, hátulról meg ütemesen keféli a férj. Jó pár percig ebben a pózban maradnak, mielõtt elélveznek abbahagyják és a helyet cserél a két pasi. Most már a barát keféli hátulról a nõt õ pedig a férjet szopja kõkeményre, jó mélyen leeresztve a farkát a torkán.
Egyre izgatóbb mindenkinek a helyzet, egyre gyorsabbak a lélegzetvételek, egyre gyorsabb a tempó amit a hátulról kefélõ barát diktál, a nõ egyre jobban szopja a férj farkát. A nõ teste izzik, egyre hangosabbakat nyög addig csinálják míg a nõ elélvez és a kéjtõl áradó hangja átjárja a fürdõszobát.
A két pasi még visszafogta magát így most mindketten egymás mellé lépnek, meredezõ kõkemény farokkal állnak a nõ elõtt, aki letérdel és mindkét farkat újra elkezdi szopni mielõtt elélvez a férj a nõ mellei közé teszi a farkát és oda élvez. Majd a másik pasi farkát is szopja, szívja még a nõ egy darabig egy ponton az õ farkát is a mellei közé teszi és a barát is oda élvez.
A nõ mellin végig csorog az élvezet nedve amitõl még szexibbé válik a teste.
Csókok között lemossák a nõ testét, megtörölköznek, a nõ egy lenge ruhát vesz magára és kihívja a pasikat egy pohár borra a teraszra. Mindenki mosolyog és a néhány perce átélt csodás élmény hatása alatt elkortyolgatják italukat.

Nézd meg Mirla többi szexi történetét is!