Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Magyar Róbert
Pontátlag: 3
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 2723
Szavazatok: 5
Feltöltve: 2008. december 31.

HÓESÉS A SZOBÁBÓL

Felmentem végül hozzá egy kávéra. Szépen berendezett lakása, egy igazi nõ jó ízlésérõl árulkodott. De figyelmemet valójában mégsem ez kötötte le. Ahogy a konyhában háttal állt nekem a nõ, képtelen voltam megállni, hogy mögéje ne lépjek. Már odalent a kocsiban világossá vált számomra, hogy hozzám hasonlóan szabad préda, mégsem akartam lerohanni. Olyan valószínûtlenül szép volt, és olyan egyszerûen kínálkozott a helyzet…

Átnéztem a nõ válla felett és ahogy a haja illata az orromon keresztül az agyamba hatolt, szinte már magától következett a mozdulat, hogy megcsókoljam a nyakát. A nõ finom bõre, és a halvány, izgató parfümillat a nyakszirten, mágnesként vonzotta oda ajkamat.
A nõ összerándult, bár érezhetõen számított közeledésemre.
A ajkaim már a vállait simogatták, kezeim pedig lejjebb jártak. Feltérképezték a nõies csípõt, feszes hasát a pulóver puhasága alatt.
Gabi hátranyúlt és megsimogatta hajamat, majd lassan megfordult.
Különös izzással meredtünk egymásra néhány õrülten hosszú pillanatig, aztán a kezdõk óvatos tapogatózásával találkozott össze ajkunk. Nyelvünk játékosan simogatta egymást, karjaink ölelésbe fonódtak, és ahogy csípõnk is összeért, a nõ világosan érezte férfias vágyakozásom. Nem is váratott tovább. Kihúzta az ingem derekát és gyors mozdulatokkal kigombolta azt.
Válaszul a lány hátán a pulóver alá csúsztattam tenyerem, és lassan körkörösem kezdtem lesimogatni róla a ruhadarabot. Gabi, miután kioldotta nadrágomat, tekintetével kísérte azt a padlóig.

Amikor a szoknyája követte azt, akkor egy pillanatra eltoltam magamtól, hogy jobban szemügyre vehessem kívánatos testét. A lány gyönyörû volt, telt keblei fehér selyemben ringatóztak, puha porcelánfehér bõre tündöklõ volt, akár csak a pillantása.
Újra megöleltem õt, és ekkor a lány megfogta a boxerem peremét és lassan lehúzta, úgy, hogy közben maga is leguggolt vele. Megcsodálta férfias vágytól feszülõ péniszemet, és dédelgetõn a kezébe fogta. Lassan körbesimogatta, és élvezte a belõle sugárzó férfias erõt. Hosszú ujjait rákulcsolta és lassú ütemben simogatta fel, majd le. Néha aprókat sóhajtott mellé.
Nem tudott a kísértésnek ellenállni, körbecsókolgatta teljes hosszán férfiasságomat, és ahogy a makk fényeskedett elõtte, azt nyelvével simogatta meg. Ahogy puha és forró szájába vette, és aprókat szívott rajta, felnyögtem a vágytól. Körbetáncoltatta nyelvét a tövétõl a hegyéig, közben másik kezével heréimet morzsolgatta. Mindezt sugárzó élvezettel tette, miközben érezte saját vágyakozását, hogy szirmai egyre nedvesebbek, de teljesen belefeledkezett a játékba.

Már nagyon közel jártam a beteljesüléshez, ezért finoman megérintettem meztelen vállait, és felfelé húztam õt.
Puhán megcsókoltam, és ahogy a nyálával keveredett saját ízem a számban, vágyam egyre erõsödött, hogy magamévá tegyem ezt a gyönyörû csodát.
Most én hajoltam le, végigcsókoltam a feszes hasat, a csípõ domborulatát, a combok bársonyos puhaságát, aztán felültettem a lányt a pultra. Gabi felszisszent, forró bõrét szinte megégette a kõ hûvös keménysége. Finoman szétsimogattam combjait, puha, hófehér bõrét és ajkam is elindult a hívogató, õsi illat irányába.
A látvány még izgatóbb volt számomra. Diszkréten borotvált dombocskát rejtõ apró fehérnemû fogadott. Finoman az anyag szegélye alá nyúltam, és ahogy megemelte a csípõjét, lehúztam azt. Ott térdeltem a lábai elõtt, reszketve a vágytól. Nyelvemmel megsimogattam a nagyajkakat, azután felkutattam a csiklóját is. Gabi összerándult, ahogy nyelvem a csiklójához ért. Megkapaszkodott a pult szélében, kissé hátradõlt és átadta magát az érzésnek.

Tovább folytattam a kényeztetést, egyik ujjamat finoman bedugtam síkos hüvelyébe, majd lassan kihúztam onnan.
Õ felnyögött és ez engem folytatásra bíztatott. Éreztem, hogy szinte száguld a gyönyör felé, ezért gyorsítottam mozdulataimon, és ahogy felnéztem, láttam a lány arcán elömlõ gyönyört.
Gabi felsikoltott, és ebben a pillanatban összerándult a hüvelye és olyan erõvel szorította össze az orgazmus elsõ hulláma, hogy nem tudtam az ujjamat kihúzni belõle. A lány gyönyörû volt, szeme csillogott, ajkai megteltek vérrel, ahogy a fejét szexisen hátravetette, maga volt az érzéki mennyország.
Mikor lecsillapodott a reszketés, akkor figyeltem fel saját ágyékom követelõzõ feszülésére.
Lesegítettem a lányt a pultról és az ölelésbõl háttal fordítottam. Gabi hátranyúlt, pajkosan végigsimított kemény hímvesszõmön és felnevetett. Huncutsága még inkább felkorbácsolta gerjedelmemet.

Úgy éreztem, hogy még sosem kívántam ennyire senkit, kezemmel finoman a lány szirmai közé férkõztem, hátulról szétnyitottam õket, majd egy gyengéd, de határozott mozdulattal beléhatoltam.
Forró és bársonyos volt barlangja, olyannyira finom, hogy egy pillanatra megálltam, hogy még tovább élvezhessem a nõ nedves ölelését. Ágyékomat szorosan a lány csípõjéhez préseltem, majd óvatosan, szinte teljesen kihúztam péniszemet.
Elõször finom, lassú tempót diktáltam, szerettem volna belülrõl is átélni a lány imént tapasztalt, csodálatos orgazmusát.

Tenyeremet a melleire tapasztottam, és így mozogtam benne. Felvettük egymás testének ritmusát. Sóhajaink egyre hangosabbá és sûrûbbé váltak.
Gabi aprókat körözött a csípõjével, ez engem is gyorsabb mozgásra késztetett.
Nem is váratott sokáig magára a csoda, néhány gyors lökés, és a lány sóhajai elárulták, nem jár már messze a beteljesüléstõl. Felsikoltott, hüvelye ritmikusan rándult össze, és ez engem is a gyönyör felé röpített. Kezemet a nõ csípõjére tettem és magamhoz szorítottam. Egy nagy utolsó lökés kellett már csak, és egy hatalmas nyögéssel, forrón lüktetve élveztem el.
Így álltunk ott néhány másodpercig levegõ után kapkodva, aztán szembefordultunk, és puha csókokkal köszöntük meg egymásnak az élményt.

Most az egyszer egyikünk sem bánta, hogy túlóráznunk kellett, hogy eleredt a hó és hogy nem tudtam hazamenni. Végre beteljesülhetett az, amire már mindketten régóta vágytunk.

---VÉGE---

Nézd meg Magyar Róbert többi szexi történetét is!

3.77
2.75
3.69
4.1