Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Szabi
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 5494
Szavazatok: 8
Feltöltve: 2014. június 25.

A titkárnõ és a fõnök

Jöjjön egy újabb fantázia:

Nem tudom, milyen helyen dolgozol, kedves nõnemû olvasóm, de vannak olyan munkahelyek, ahol a fõnök bizony néha rosszkedvûen ébred… ráadásul otthon az asszonnyal fasírtban van, tombol benne a tesztoszteron! És erre jössz te, az izgató, vonzó titkárnõ, akit nem kaphat meg… ettõl keményen bánik veled, soha egy mosoly, vagy egy bíztató szó! Csak rideg utasítások.

Pedig neked tetszik a fõnököd, a kedvéért sminkelsz reggelente, néha kicsit rövidebb szoknyát is felveszel, és igyekszel mindenben kiszolgálni. De úgy tesz, mintha észre se venne...

Egyszer, éppen kávét hozol neki, de elkalandozol gondolatban, ügyetlenül nyúlsz a csésze után, és véletlenül ráborítod a nadrágjára… Rögtön ideges lesz, és lehord mindennek, de ettõl nem ijedsz meg, inkább izgalomba hoz… ahogy megragadja a karod, és erõsen fogja, de nem durván, nem fáj… nagyon szabadkozol, de ahogy meleg barna szemeibe nézel, izgatottságod odáig fokozódik, hogy vékony kis ingeden átütnek kemény bimbóid… és végre, végre észrevesz a fõnököd! Látod, hogy elkerekedik a szeme, és azonnal kapcsol!

Hangjában megjelenik egy meleg vonás, de még mindig durván beszél veled, kirúgással fenyeget! Váratlanul abbahagyja, és csendesebb hangon kéri, hogy mosd ki a nadrágot, ha már összepiszkoltad. Nem veszi le a nadrágot, hanem kiküld tisztítószerért. Egy darab folttisztítós ronggyal kezded dörzsölni, pont a slicce körül… rád szól, hogy ne siess, lassan, nehogy kikopjon a drága öltönynadrágja! Közben szapul, folyamatosan; nem elég, hogy a drága öltönynadrágját is összekoszolod, még kitisztítani se tudod! Érzed, hogy keményedik a farka, ami téged is beindít, és egyre lassabban, már szinte nem is a ronggyal, hanem a kezeddel markolászod a fõnök szerszámát, miközben fel-felpillantasz rá, fitos mosollyal.

Miután már nagyon belelendültél, remegõ hangon kér meg (úgy látszik, nem volt hatástalan eddigi ténykedésed), hogy fejezd be, le kell venni a nadrágot, nem tudod így kitisztítani. Rád parancsol, hogy vedd le, és te örömmel bontod ki, de a szituáció annyira felizgatott, hogy nem bírsz magaddal, és hiába siettet, szépen lassan bontod ki, és húzod le… A boxere majd szétszakad! Megkérdezi, hogy nem lett kávés az alsónadrágja? Rásimítasz, szinte a kezedbe feszül a farka. Válaszolsz, hogy nem, de szerinte annyi idõt elszöszmötöltél a nadrágtisztítással, hogy lehet, azóta beleszáradt a kávé az alsójába… Kéri, hogy szagolgasd meg az alsóját. Közelebb hajolsz, de nem elég közel... odahúzza a fejed, és az orrodba nyomja a farkát. Kérdi, hogy érzel-e valamit, de te csak a fallosz férfias, nehéz illatát érzed, amitõl még jobban beindulsz! Már rendesen benedvesedtél, a légzésed is egyre nehezebb… Nem elégedett most sem a teljesítményeddel, és követeli, hogy jó mélyeket szippants az alsójába, biztos, hogy nem lett-e kávés? Már magadtól szimatolgatsz, az orroddal végigdörzsölöd a szerszámát, néha lopva egy-egy puszit nyomsz rá. Hagyja, hogyisne hagyná!

Nem, szerinte le kell venni azt az alsónadrágot, kéri, hogy húzd le, de nagyon lassan. Szépen lassan lehúzod, és akkor a szemed elé tárul egy gyönyörû, egyenes, kemény farok, nagy makkal. Imádod az ilyen formájú makkot, különösen a szélét nyalogatni, mintha csak egy tölcséren lecsorgó olvadt fagyit nyalogatnál…

A pillanat varázsa, vagy talán nagyon nyeregben érzed már magad, be akarod egybõl kapni. A fõnököd elhúzza, és megint lehord, hogy munkaidõben nem szórakozásból fizet, jó lenne, ha a munkára koncentrálnál! Diktálni fog, egy levelet kell írnod. De elõtte le kell venned mindened, csak bugyiban, combfixben, és magas sarkúban maradhatsz. Veszel egy jegyzetfüzetet, de nem ülhetsz le, hanem a fõnököd nekidönt az asztalnak, és úgy kell jegyzetelned, míg a fõnököd elkezdi beolajozni a feneked, és a popsid környékét, és a bugyi alatt is… Miközben diktál, nem bírsz figyelni, mert azóta sem csillapodott, kemény farkát idõnként lassan végighúzza a fenekeden, néha rácsapkodva vele. De nem elégszik meg ezzel, hanem idõnként bedugja a bugyi és a tested közé, és csípõbõl rámozog… Azt szereted a legjobban, amikor a feneked két partja közt van, csak úgy siklik fel s alá a farka! Már nagyon szeretnéd, hogy egyszerûen félrehúzza a bugyit, és beakasszon tövig, de láthatóan élvezi a helyzetet, ezért megkér, olvasd vissza, mit diktált. Szinte semmit nem tudtál jegyzetelni, és szemtelen mosollyal azt mondod, hogy nem tudtad leírni, annyira gyorsan diktált, miközben rámarkolsz a farkára, és finoman kézimunkázol neki. Szinte suttogva gyaláz, hogy majd megnézheted magad, és megparancsolja, hogy térdelj le elé. Szinte ujjongsz, hogy végre bekaphatod, de mintha egy igazi fakírral lenne dolgod: az arcodat paskolgatja vele, felpofoz a farkával! Aztán, mintha egy túlméretezett rúzs lenne, megpróbálja körbe az ajkaidon végighúzni a makkját.

Megint elragad a hév, és rábuksz, amit most végre hagy is, de közben fogja a fejed, szinte szájba dug! Ujjaiddal a zacskóit simogatod, miközben nem bírod tovább, és másik kezed a puncidhoz téved… Azonnal leállít, felültet az asztalra, és azzal a mozdulattal szinte letépve a bugyidat. Veled szembe állva elkezd ujjazni, miközben vadul smároltok, te pedig ismét a farkára markolsz, de ezúttal olyan tempót diktálsz, amilyet csak bírsz! Mielõtt felrobbannátok, abbahagyja, és kicsit hátrább lép, letérdel, és nyalni kezd, finoman szívogatja a csiklód, körkörösen, majd hosszában nyal. Elõbb nyelvét megpróbálja teljesen eltüntetni a hüvelyedben, aztán elkalandozik az ánuszod felé… Kicsit csillapodsz, de erre megint visszatér a csiklódhoz, és egyre gyorsabb tempót diktál, de mielõtt elmennél, abbahagyja.

Feláll, elõbb párszor még a csiklódhoz dörzsöli a szerszámát, aztán egybõl tövig hatol beléd a farkával. Elõször nem is mozdul, csak érzed, hogy benned pulzál az idõnként, szabályos ütemenként megfeszülõ makkja, közben a mellbimbóiddal játszik, finoman csavargatja, dörzsöli, megpróbálja a nyelve hegyével elérni. Aztán nagyon lassan húzza ki, majd finoman köröz a csípõjével, és úgy merül el benned… Egyre gyorsabb és gyorsabb tempót diktál, miközben nyelve szinte a torkodban van, és úgy érzed, nem bírod sokáig! Amikor annyira vadul dug, hogy szinte összecsattan az öletek, érzed, már õ sem bírja sokáig… Szinte teljesen betöltve a puncid megfeszül a farka, te sem bírod tovább és hatalmasat élvezel… Lassan tértek magatokhoz. Még elidõzött benned, és óvatosan húzza ki ernyedõ farkát, miközben gyengéden smároltok.

Mikor kicsit összeszeded magad, a fõnököd utánadszól, hogy még nagyon sok levelet kell megírnotok, együtt...

Nézd meg Szabi többi szexi történetét is!