Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 8056
Szavazatok: 21
Feltöltve: 2014. június 25.

Szülinapi ajándék

Közeledett a negyvenedik születésnapom, és a párom jó elõre megígérte, hogy soha nem fogom elfelejteni az ajándékot amit tõle kapok. Nagyon jól megvoltunk egymással a közel húsz év házasság után is, mondhatni szerettük még a másikat és az évek során összecsiszolódtunk a szexben is. Persze viccesen néha megjegyeztük a másiknak hogy kivel mit is tudnánk csinálni, fõleg ha a kívül álló illetõ olyan dekoratív volt mint a párom néhány edzõtársa a fitnesz terembõl! De ez inkább amolyan piszkálódásféle volt, fõleg részemrõl, mert a páromnak még 2 gyerek után is jó alakja volt, nem hagyta el magát, rendszeresen mozgott. A szexben pedig mondhatni, hogy 35 éves kora után érte el a csúcspontot, soha elõtte nem élvezte úgy a dolgot, pedig én nem sokat változtattam a struktúrán..:)
Szóval eljött a nagy nap. Este ünnepi vacsora a családdal, ajándékok kibontogatása, megköszönése illedelmesen, de a párom ajándékát nem láttam sehol, kissé fura volt, de nem mertem szóvá tenni. A gyerekeket a nagyszülõk legnagyobb meglepetésemre sietve magukkal vitték hozzájuk, pedig erre eddig mindig tõlem kértek engedélyt! Kettesben maradtunk az üres házban. Éreztem valamit kitalált az én drágám, de hogy mit arról sejtelmem sem volt.
-Fürödj meg és lazítsd el magad, mert az én meglepim még hátra van! -mondta miközben leszedte a terítéket.
-Mit kapok picim?- bújtam hozzá hátulról átölelve.
-Majd meglátod, ne kíváncsiskodj!- mondta, és két pohárba töltött a félédes vörösborból amit mindketten szívesen fogyasztottunk vacsora után.
Nem volt mit tenni, elmentem fürödni, borotválkozni, hajat mosni, és különösen nagy figyelmet fordítottam a farkam leborotválására, mert pucéran nagyon szerette kényeztetni a drágám.
Amikor kész voltam Õ következett, én addig egy alsóban a boros üvegre fordítottam a figyelmemet, és éreztem kezd egy kicsit a fejembe szállni. Így hát ledõltem a sötétbe burkolózott hálóba a francia ágyra. A csendben elaludtam. Hirtelen kuncogásra riadtam fel, és láttam a párom sziluettjét az éjjeli fényben kirajzolódni, a szexi csipkés fûzõje volt rajta combfixel, és a nyitott tangával. Odafeküdt mellém és simogatni kezdett.
-Elaludtál hétalvó? Nem is vagy kíváncsi az ajándékomra?- kérdezte.
-Jajj dehogynem, ne haragudj csak fejbe vágott a bor.- mondtam és Õ közben a már félig kemény farkamat simogatta, gyúrogatta ami nagyon jól esett és hamar életre kelt.
-Akkor jöhet az ajándék?- kérdezte nevetve, kicsit furcsálltam miért van rejtett idegesség a hangszínében, amikor már számtalanszor szexeltünk hasonlóképp.
-Naná! - mondtam halál nyugodtan, mire felállt, kisétált a szobából, és kézen fogva visszajött egy nála kb. húsz évvel fiatalabb bombázó edzõtársával, akit személyesen ismertem! A csaj ugyan olyan szexi rucit viselt mint a nejem, karcsú derék, nagy cicik, hosszú comb, és haj, gyönyörû pofi....
-Õ Kitti! - mondta.
Majd beszartam! - nem hittem a szememnek, egy szót sem tudtam kinyögni csak magamra rántottam a takarót, hogy valahogy eltakarjam az alsóból kidudorodó álló farkamat. Azt hittem még mindig alszom és mindjárt felébredek, mert álmomban már sokszor rámásztam a kis nõre, olyan bikavadítóan szexi volt.
-Helló Kitti!- nyögtem ki, erre kitört belõlük a nevetés és akkor láttam, hogy õk sem teljesen józanok már.
-Szia, mondta a Kata mi is lenne a meglepid, és már régóta tetszel nekem ezért nem volt ellenemre egy kis esti torna – mondta vékony kis hangján, de igen határozottan.
-Micsoda, akkor most mind a kettõtökkel egyszerre csinálhatom???- kérdeztem megrökönyödve
-Igen- mondta a párom- de az a feltétele, hogy utána nem fogsz megcsalni sem vele, sem mással! Ez csak egy egyszeri alkalom most, amit neked készítettem elõ!
-Ez csak természetes drágám, naná, persze, mi az hogy, még jó hogy nem!- hirtelen mindent megígértem csak hogy hozzá férjek már ehhez a két gyönyörû nõhöz. De itt átvették az irányítást, mert Kitti odatérdelt mellém és lerántotta rólam a takarót amit magamra húztam és a farkamat kezdte élesztgetni simogatással, a párom a másik oldalra térdelt és heves csókolózásba kezdtünk. Imádtam a nyelvét ahogy a számban ficánkol, annyira izgatónak találtam, hogy a farkam ismét harcra készen állt Kitti kezében. Õ lehúzta az alsómat, és a hangulat világítás gyenge fénye mellett közelrõl is szemügyre vette, majd a nyelvével csiklandozta a makkomat, körözött rajta bevette a szájába, én közben a párom punciját izgattam a kezemmel a tangát félrehúzva. A farkam talán még soha nem volt ilyen kemény, és ekkora méretû mint most, mondhatni a „macska sem tudta volna megkarmolni”.
-Hû mekkora!- csodálkozott Kitti, én meg vigyorogtam mert jól esett a dícséret
-Ugye? - kérdezte a párom – én mondtam, hogy szép példány!
-Nem is biztos hogy belémfér majd – izgult a kislány
-Ne aggódj, Õ mindig gyengéd!- nyugtatta a párom, majd ráült a nedves puncijával a farkamra, miközben én Kittivel csókolóztam, aztán azt mondtam a lánynak:
-Gyere ülj a számra, ki akarlak nyalni! Nagyon finom borotvált puncija volt, és elég hamar benedvesedett, ahogy a csiklóján kezdtem körözni a nyelvem hegyével egyre jobban nyöszörgött, majd aprókat sikoltva elélvezett, ami a páromat is felizgatta és vad vágtába kezdett a farkamon, közben simogatták egymás melleit, és talán csókolóztak is. Nem láttam semmit a puncitól amit éppen nyaltam, de a hüvelyébe is elkalandozott a nyelvem, sõt még a popsijához is ami hirtelen összehúzódásokkal válaszolt a nem várt ingerre.
-Most már érezni akarom én is a puncimban!- mondta Kitti, és helyet cseréltek Katával. Nagyon lassan ereszkedett rá, és éreztem milyen szûk annak ellenére hogy jó lucskos volt, teljesen ráereszkedett, majd kicsit mozogni kezdett. Én közben szorgalmasan szivogattam a párom szemérem ajkait, és csiklandoztam a csiklóját, közben csak nyeltem a finom puncilevet ami folyt az izgalmától a számba. Mindketten elélveztek ismét, mivel látták egymást szemben ülve rajtam tovább izgatták a másikat, így hamar elérték a csúcspontot!
Nekem sem kellett volna már sok, még jó hogy Kitti megállt a mozgással miközben élvezett mert telelõttem volna a szûk kis pináját.
-Hûû de jó élvezni ekkora fasztól! - szaladt ki Kitti száján, a párom meg elnevette magát.
-Nekem mondod! Én mindig ezt érzem akárhányszor megdug! Még spriccelni is szoktam tõle....-vallotta be
-Tényleg? És azt hogy?? - kérdezte érdeklõdõ tekintettel a kislány miközben leszállt a számról és a lucskos farkamat kezdte húzogatni ismét
-Megmutathatom neki? -kérdeztem Katát, de Õ válasz helyett hanyatt fektette a lányt a megfelelõ pózba, a lábait felhúzta a melléig, és a két kezét rátette a belsõ combjaira, majd ellentmondást nem tûrõ hangon azt mondta:
-Tartsad erõsen õket, mert ez kurva nagy lesz! Felkészültél? Nagyon fárasztó ez a fajta élvezés!
-Már alig várom, még soha nem éltem át olyat- mondta Kitti türelmetlenséggel a hangjában
Erre én odatérdeltem terpeszben a csinos kis popsija mellé, és a felfelé ívelõ farkamat bedugtam neki a kis kéjbarlangjába, így a makkom pont a G pontját kezdte masszírozni mozgás közben. Ezalatt a kezem hüvelyk ujjával simogatni kezdtem a csiklóját, majd összehangoltam a mozgásokat, és minden lökésemnél egy csiklósimi következett. A párom ezalatt csókolózott velem és a lány melleit simogatta, a másik kezével pedig az én seggemet, és a golyóimat amit imádok közben. Hallottam Kitti egyre hangosabban nyöszörög, majd sikongat, erre gyorsítottam a ritmuson és egyszer csak velõtrázó sikítás rázta meg a lányt, a csípõjét ritmikusan emelgette, én meg éreztem hogy még a golyóimat is lespriccelte a puncijával akkora orgazmust élt át, még vagy egy percig remegett alattam az élvezet okozta extázistól, amit én mozdulatlanul figyeltem. Nekem ez egyfajta virtuális orgazmust jelent. Maximálisan kielégíteni a partneremet! Kata is csendben figyelte a lányt mellettem, aki egy kicsit kezdett magához térni.
-Na jó volt?- törte meg a csendet a párom mosolyogva
-Azt a kurva...-nyögte a lány – ekkorát élvezni lehetséges egyáltalán, de nem is spricceltem
-Neeem?- kérdeztem – akkor a tököm mitõl tiszta lucsok?
-Vagy az én kezem!- mondta nevetve Kata – mert még az is kapott, pedig eléggé hátul volt!
-De hát észre sem vettem – mondta a kislány és én kiszálltam belõle törölközni
-Az a legkevesebb, én az elsõnél elájultam! - nevetett Kata
-Tényleg? - kérdezett vissza
-Igen, már majdnem segítséget hívtam amikor magához tért, mert nem tudtam mi történt vele!- válaszoltam nevetve
-Most már értem mitõl vagy mindig ilyen kiegyensúlyozott!- nevetett Kitti a páromra nézve
-Igen drágám- mondta Kata- egy fenomenális baszásnak nincs párja! Jó lesz ha Te is keresel magadnak egy állandó bikát!
-Velem mi lesz lányok?- kérdeztem- én még nem élveztem el!
-Hadd szopjam le...-kérte a páromat Kitti – még soha nem nyeltem le gecit!
-Hát akkor itt a lehetõség- válaszolt Kata – mert én szopáskor soha nem nyelem le, nem igazán szeretem az ízét...
-Azért én kipróbálnám – mondta Kitti
-Oké, akkor én lefekszem a hátamra, Te térdelj fölém 69-es pózban- mondtam Kittinek- Te pedig térdelj ide a fejemhez Kitti popsija mellé- kértem a páromat
Nagyon jól szopott a csaj, éreztem ahogy vágyakozik arra, hogy telelõjem a száját miközben én nyaltam a lucskos kis punciját. Mielõtt élvezett volna mindig átváltottam a párom puncijának a nyalására közben felváltva ujjaztam õket, elég hamar elélvezett a párom és nekem sem kellett már sok ezért Kitti pináját kényeztettem most már végig, és egyre vadabbul szívta a faszomat. Éreztem amint elkezd remegni és vonaglani szopás közben, és tudtam orgazmust él át egy fasszal a szájában ami még talán soha nem történt meg vele, így én is feljutottam a csúcsig pár másodperc késéssel , telespricceltem a kis száját, de az önkívületi állapotában nem tudta mindet lenyelni ezért kifolyt a combomra és a hasamra. Elnyúltunk egymás mellett és pihegtünk.
-Nagyon finom a gecid- mondta a lány
-Neked ízlik?- kérdezte a párom – tényleg?
-Aha...tényleg, ugye nem baj?- pirult el a kiscsaj
-Nem hát, csak rá ne kapj! - nevetett az én Katám
-Köszönöm az ajándékomat lányok- mondtam nekik – kár hogy többet nem leszek negyven.

Nézd meg astonmartin többi szexi történetét is!