Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Magyar Róbert
Pontátlag: 4
Kategóriája: Gruppen
Megtekintve: 9199
Szavazatok: 8
Feltöltve: 2008. december 31.

KÜLÖNÖS SZILVESZTER

15 éve vagyok házas, és feleségem, Nóra még most is nagyon jól néz ki. Nem mondhatnám, hogy gyakran szeretkezünk, mindig is úgy éreztem, hogy ez neki talán nem is olyan fontos. Nekem azonban mindig is az volt, de hát a gyerekek és az eltérõ életritmusunk amúgy is kevés alkalmat teremtett.
Tavaly szilveszterkor egy kolléganõjéhez voltunk hivatalosak. Úgy volt, hogy hatan leszünk, de a harmadik házaspár lemondta, így csak négyen maradtunk. Erika és Gábor nagyon kedvesek voltak.
Elõtte én csak ritkán találkoztam velük. Nóra mesélt már róluk sokat, hogy Gábor milyen jó pasi, hogy Erika is milyen csinos, és hogy titokban mindketten megcsalják a másikat. Stb.
Nagyon aranyosak voltak. Négyesben megvacsoráztunk és iszogattunk bizony rendesen. Éjfélre már nagyon jó lett midegyikünk hangulata. Sokat nevettünk, hülyéskedtünk. És persze táncoltunk.

Mikor egy lassú szám következett, én természetesen a feleségem öleltem át. Lassan mozogtunk, és csókolózni kezdtünk. Farkam hamar keményedni kezdett, és még szorosabban magamhoz öleltem. Kezeim már a fenekét simogatták, mikor vége lett a számnak, és Erika felkiáltott, hogy párcsere. Egy újabb lassú következett, és zavartan öleltem át Erát, tudván, hogy azonnal megérzi, hogy áll a farkam.
- Mm, mit érzek itt lent? - kérdezte, és még jobban hozzám simult.
Zavaromban nem feleltem, csak mosolyogtam.
- Szerinted Nórának milyen ezt érezni az én Gáboromon? – kérdezte mosolyogva.
- Biztosan kölcsönösen jól érzik magukat – válaszoltam, és átnéztem rájuk.

Szorosan egymáshoz simulva táncoltak, Nóra Gábor vállára hajtva a fejét, minket nézett.
Tekintetünk találkozott, és egymásra mosolyogtunk. Ekkor még mindig nem gondoltam semmi különösre a továbbiakkal kapcsolatban. Aztán egyszer csak Era a fülembe súgta:
- Szerintem az én Gáborom ma este megdugja a te feleségedet!
Ekkor legnagyobb megdöbbenésemre nem féltékeny lettem, vagy ilyesmi, hanem izgalommal töltött el, amit hallottam.
- Ezt honnan veszed?
- Látom, hogy teljesen be van indulva rá! Úgy húzza magához, hogy ha nem lenne rajtuk ruha, már tövig benne volna.

Gábor és Nóra becsukott szemmel vonaglottak, nem igazán a zenére. Gábor keze a feleségem fenekén már félig felhúzta az amúgy is rövid szoknyát. Egyre jobban izgatott a látvány, Eráról szinte teljesen elfeledkeztem. Akkor tértem magamhoz, mikor keze a merev farkam kezdte simogatni a nadrágon keresztül.
- Mi sem maradjunk le! –mosolygott.
Hirtelen nem tudtam, mit csináljak, de amikor láttam, hogy Nóra szájon csókolja Gábort, és az õ kezei sem tétlenkednek,eldöntöttem, hogy jöjjön, aminek jönnie kell.
Erával kezdtem foglalkozni, megcsókoltam, és õ mélyen a szemembe nézett.
- Kívánlak! – súgta.
- Nem vonulunk félre? – kérdeztem.
- Nem akarod közben õket is látni?
- Igazad van, maradjunk! – feleltem.
Megfordult, és mintha a zenére táncolna, fenekét a farkamhoz nyomva izgatott tovább. Átöleltem, és melleit kezdtem simogatni. Éreztem, hogy nincs rajta melltartó, és ez nagyon izgató volt.
Nóráék már kicsit elõrébb tartottak, Gábor keze a feleségem blúza alatt, Nóra keze pedig a Gábor nadrágjában tûnt el.

Az én Nórám egy pillanatra rám nézett, és egy mosollyal konstatálta, hogy mindannyian jól érezzük magunkat. Lehúztam Era ruháján a zipzárt, és éppen a ruhája alá akartam nyúlni, de õ egy könnyed mozdulattal megelõzött, és rögtön kibújt belõle. Aztán ugyanúgy háttal simult hozzám,
Így egyik kezem formás melleit simogatta, másik pedig jócskán nedves bugyija alá csúsztattam.
Átnéztem az én páromra, és azt láttam, hogy a félmeztelen Gábor elõtt térdel, Gábor persze alulról volt félmeztelen, és az én feleségem egy hatalmas faszt szopogat, miközben próbál megszabadulni a ruháitól.
Era is rákapcsolt, leültetett egy fotelbe, elõször az ingemtõl szabadított meg. Aztán a mellkasomat végigcsókolva haladt egyre lejjebb. Pillanatok alatt megszabadított minden ruhadarabomtól, és farkam kezébe véve finoman szopni kezdett. Fantasztikusan csinálta!

Szemben velünk Nóra ült a fotelba, és Gábor térdelt elõtte. Az én feleségem csukott szemmel fogta Gábor fejét, aki vadul kényeztette. Egyre hangosabbak lettek a sóhajok!
Era felállt, és lassan levette a melltartóját, és kilépett a bugyijából. Közben mélyen a szemembe nézett. Megfordult, és lassan ráült merev farkamra. A térdemre támaszkodva mozgott, és közben a férjét nézte, aki éppen a feleségembe süllyesztette farkát.
Egyre hangosabb lett a szoba, több lett a sóhajtás és a sikoly!
Era hátradõlt, gyönyörû teste úgy vonaglott rajtam. Nem nagyon bírta már tovább egyikõnk sem és hangos „igen”, „most”, „jaj, de jó” szavak közepette elélveztünk.
Észre sem vettük, hogy Nóráék már túl vannak rajta és az én feleségem a fotelban, Gábor pedig elõtte ülve, a fejét Nóra combjára hajtva néz minket.
Egymásra néztünk, és elnevettük magunkat!
A feleségemmel mentem el zuhanyozni, ami egy kicsit hosszúra sikeredett, mert hatalmasat szeretkeztünk a zuhany alatt.
Csodás és felejthetetlen szilveszter volt.
Sajnos idén nem tudtuk velük tölteni az évvégét.

---VÉGE---

Nézd meg Magyar Róbert többi szexi történetét is!

3.77
2.75
3.69
4.1