Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 4926
Szavazatok: 15
Feltöltve: 2014. június 16.

Egy viharos éjszakán

Jó pár éve történt, interneten ismerkedtünk meg. A levelezések már a ködbe vesztek, de ami történt az örökre beírta magát az emlékeimbe, méghozzá a legszebb részére.

Már 2-3 alkalommal találkoztunk és biztos voltam benne, hogy épp úgy élvezi az életet, mint én. Sikerült egy szabad éjszakát leszerveznem. Jó idõ volt (legalább is, úgy tûnt). Kölcsön kértem egy barátom motorcsónakját más talán azt írná, hogy jacht, de nem volt az igazán. Egy kényelmes, kellemes csónak, jó erõs motorral. Irány a Duna! Egy picit fújt a szél, ami arra sarkalt minket, hogy jobban összebújjunk és érezzük egymást. Mígnem egy akkora vihar kerekedett, hogy alig bírtam kikötni a gépet egy magán stéghez. Rá akartam húzni a ponyvát, de csak kívülrõl lehetett rázárni.

Ott álltunk a majd 100 km/h sebességû viharban, temérdek víz és sötétség közepette. Úgy meneteltünk, mint Yankee katona a vietnámi csatában. Éreztem, hogy nagyon átázott és nem akartam, hogy megfázzon. Tennem kellett valamit.

Bemásztunk egy üresnek tûnõ nyaraló kertjébe, elõször próbáltunk olyan falat keresni, ami véd. A háznak egyszerû ajtaja volt, nem teketóriáztam, könnyebben kinyitottam, mint hittem...

Bent voltunk a házban, ami hálaégnek valóban üres volt. Fényt nem csináltunk, de a vihar miatt nem kellett csendben lenni! Olyan volt, mint valami mesében és Õ is így érezte. Teljesen sötét volt. Az emeleten zuhanyzót, kis nappalit és egy szobát találtunk. Sikerült zenét kapcsolni és a gázt is megnyitottam, így meleg víz is lett!

Ahogy folyt a meleg víz Õt odaemeltem csurom vizesen. Olyan tündéri arcot vágott, hogy nem lehetett, nem rabul esni neki. A meleg víz alatt kezdtem kibontani a ruhából. Amit kéjesen tûrt. Mindketten meztelen testtel álltunk a zuhany alatt, amikor elõször összeért az ajkunk, az elején csak puhán, annyira izgató volt, hogy legszívesebben rögtön neki estem volna, de visszafogtam magam. Az idõ teljesen megszûnt és a csókolózásban összeolvadtunk, közben nem sietünk semmivel. Annyira fel voltunk izgulva mind a ketten, de a csodálatos összhangnak köszönhetõen mindent ki akartuk élvezni és nem kapkodtunk. Lassan megmelegedtünk, kint nem csillapodott az idõ és mi egyre és egyre izgalmasabb pontokat fedeztünk fel egymás vizes testén. Olyan volt, mint valami transzba esés. A popsijánál fogva tartottam, miközben õ a nyakamat ölelte és a lábai a derekam körül fonódtak össze. Mintha mindig is egymáséi lettünk volna. Így emelgettem eleinte lassan, majd fokozatosan egyre tempósabban. Éreztem a teste remegését, amikor a száját az én számhoz tapasztotta és erõsen szívta, közben kéjesen nyöszörgött. Nekem sem kellet több én sem bírtam tovább. Nagyon jól eshetett neki az én lüktetésem, mert két-három önkéntelen rángását csak úgy tudtam a megtartani, hogy felemeltem a combomat, így támasztottam a csúszós édes testét. Még percekig tartottam így, közben õ azt ismételgette, hogy \"szeretlek, szeretlek\", ettõl én fantasztikusan éreztem magam. Nagyon jól esett.

A kisebbik szobában összebújva vártuk, hogy száradjanak meg a ruháink. Rövid ideig csak az arcát cirógattam, de õ egyre inkább úgy helyezkedett, hogy kéjnedves kis puncikája egyre közelebb került a férfiasságomhoz, amitõl gyorsan új erõre kaptam én is. Érezni akartam finom ízét, ezért nem hagytam, hogy beleüljön, átfordítottam a hátára és csókoltam minden porcikáját, finoman ízlelgettem… Aztán a csiklóját ingereltem a nyelvem hegyével és forró csókokat leheltem rá, majd belenyaltam teljesen, miközben szívni kezdtem az egészet. Szegénykém annyira be volt megint gerjedve, hogy szinte azonnal kifakadt az orgazmusa. Beletúrt a hajamba, majd visítva szorította magához a fejemet. Én pedig az egész élvezete idején folytattam a szám és a nyelvem áldásos munkáját, és nyaltam édes kicsorduló nedvét. Aztán ahogyan elengedte fejemet, kezdtem egyre feljebb haladni, miközben libabõrösre puszilgattam a kicsi testét. Amikor a nyakát puszilgattam, már érintette a nyílását a szerszámom hegye. Õ amennyire tudta, széttárta a és felhúzta térdeit és így várta vágyakozva az én felbõszült behatolásomat. Néhányszor bele - bele fúrtam a makkommal a csúszós szeméremajkai közé. Õ a kezeit az arcomra tette és szembe fordította az én arcomat a sajátjával. Aztán remegõ hangon mondta: \"Most már kérem szépen az egészet!\" és elkezdtünk finom vadsággal csókolózni. Szép lassan egyre beljebb hatoltam csodásan bársonyos hüvelyébe. Már ez maga volt a gyönyör. De ami ezek után következett, már leírhatatlan. 2-3 órán keresztül vezettük egymást minden fantáziánkon keresztül.

Olyan felszabadultan és idõtlenül, amit nem is ismertem addig.

Amikor észhez tértünk már pirkadt. Próbáltuk eltüntetni a nyomainkat. Végül hagytunk egy levelet, amiben elnézést kértünk és nagyon megköszöntük a nyaralót. Még mindig szeles volt az idõ a Dunán, de a viharnak csak a nyomait láthattuk. Olyan volt mintha minden miattunk történt volna. Varázslat volt. Hazavittem a kis szépséget. Két nap múlva megint találkoztunk. Az õ kivételes intelligenciáját tükrözi, az amiben maradtunk. Azt monda, hogy ez volt élete legcsodálatosabb élménye, amit semmivel sem akar tönkretenni. Azóta nem találkozunk, csak ritkán írunk egymásnak egy-egy levelet. És egy kicsit talán szerelmesek is lettünk, de csak titokban.

Fél évvel késõbb elautóztam ahhoz a házikóhoz, megnéztem a címét és a postaládán szereplõ nevet, majd feladtam egy kis ajándékcsomagot meg egy levelet.

Nézd meg AdamKevin többi szexi történetét is!