Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Magyar Róbert
Pontátlag: 3
Kategóriája: Gruppen
Megtekintve: 6076
Szavazatok: 6
Feltöltve: 2008. december 29.

EGY POPÓKIRÁLYNÕ KALANDJAI 1

Még nem töltöttem be a 18-at, amikor a haverokkal lementünk egy nudista strandra. Természetesen apámék errõl mit sem tudtak, hogy a lányuk ilyen helyre jár. Többször is megfordultunk már ott a haverokkal, de most voltak szépségversenyek, mint a \"legjobb testû pasik\", vagy a \"legszebb popó\". Hosszas gyõzködés a barátnõk, barátok részérõl, és végül nagy nevetve én is beneveztem egy ilyen versenyre. Ez a popószépségverseny volt. Mennyire más ez, mint tánccal lépni a színpadra! Ott álltam tök meztelenül, a fiatal bemondósrác meg adta az utasításokat, hogy hogyan álljak. Elég szép sikerem volt, pontosabban a fenekemnek, míg végül kacarászva lefelé indultam a színpadról, mikor megköszönték, és mondták, maradjak a közelben az eredményhirdetésre. Visszasiettem a haverokhoz, akik nevetve magyaráztak mindenfélét, de amennyire nehezen akartam benevezni, most annyira izgatottan vártam az eredményt. Még három résztvevõ után végül erre is sor került, felszólították a harmadik, a második helyezettet, majd végül az elsõt: engem!

Arra emlékszem, hogy felsikkantottam, és tapsikoltam lányos örömömben, majd a színpadra indultam. Most néztem jobban körbe a közönségen, akik persze csak pasik voltak, és természetesen elég sokat izgalomba hozott a színpadon forgolódó meztelen nõi testek látványa. Mondanom sem kell, ez a sok álló szerszám rám sem volt közömbös hatással, úgyhogy inkább elfordultam, hogy ennek következtében szembe találjam magam a bemondósráccal, aki szintén meztelenül állt a színpadon, és felém nyújtotta a díjat, egy plüssmacit. Na szép, ezért mutogattam magam? Beharaptam ajkaimat, és önkéntelenül is lefelé pislantottam, ágyéka felé. Állt is a szerszáma annak rendje módja szerint. Elvörösödve indultam lefelé, miközben éreztem, hogy testem megrázza a vágy, és benedvesedek. Nem volt barátom akkor, úgyhogy összes 17 éves koromnál fogva szabadkozva a többiektõl mondtam nekik, rögtön jövök, elszaladok a mellékhelyiségbe. Arrafelé is indultam, majd elkanyarodtam a közeli kisebb erdõség felé, s a fák közé menekülve kerestem alkalmas helyet arra, hogy áldozzak a testiség oltárán.

Nem kellett sokat menni, kb. tíz méterrel a fák szélétõl befelé találtam egy kb. öt méteres szabad területet. Bár közelinek gondoltam a strandot, úgy döntöttem, nem megyek tovább. Sürgõsen \"könnyítenem\" kellett magamon. Leültem egy félig kidõlt, kérgevesztett fatörzsdarabkára, és a közeli neszekre fülelve a lábaim közé csúsztattam a kezemet. Tapasztalatlan fruskának mondhatom magam még ebben a korban, mert bár sok mindent kipróbáltam már a szexben a korábbi barátaimmal, mégiscsak 17 éves voltam. Ujjaimmal magamat simogatva egyre inkább elmerültem a kéjes érzésekben, s egyre inkább nem figyeltem oda arra, hogy jön-e valaki. A bemondósrác szõke arcát képzeltem a lábaim közé, melyek széttárva felfedtem az erdõnek fazonra igazított rejtekemet. Éppen ezért igencsak megriadtam, mikor felhangzott az égi szózat:
- Nocsak, a popószépségverseny gyõztese!
Riadtan néztem elõre, ahogy a fák közül elõlépett két fiatal srác. Magam korabelinek tûntek, átlagos testalkattal, de nem voltak sem soványak, sem vékonyak. Jó ideje ott állhattak már a fák között, ugyanis mindkettejük pénisze harcra készen állt. Összekaptam a lábamat, elfojtva bosszús nyögésemet, és ijedten néztem feléjük. Nincs itt senki, ezek most meg is erõszakolhatnának. Ez azonban nem állt szándékukban, megálltak tõlem két méterre, és kegyetlenül vigyorogtak, azoknak a vigyorával, akik rajtakapták embertársukat, amint valamilyen kínos cselekedetet folytatott.

- Ne segítsünk? - kérdezte az egyikük. Rövid, tüsire nyíratott barna haja volt, barna szeme, nálam nem volt magasabb, vagyis olyan 170 cm. A másik srác legalább öt centivel magasabb volt, barna hajába szõkés tincsek vegyültek, hajának hossza kb. álláig ért, keretbe fogva arcát. Szeme furcsa volt, nem igazán barna, de nem is zöld. A kettõ közt valahol.
- Ok, szívesen segítünk - tódította ez az utóbbi, miközben én felálltam. Kínosan mosolyogva hátraléptem, ennek következtében majdnem átestem a farönkön.
- Nem, nem kell, köszi. Már... végeztem - vörösödtem el, miközben a harag is belopódzott lelkembe. Hogy ahhoz ez a két tapló, hogy ilyen ajánlatokat tegyen? Aztán elmosolyodtam a röhejes gondolatra, hogy hogyan menekülne ez a két 16-17 éves srác kifelé az erdõbõl, ha elfogadnám az ajánlatukat. A barátaimnál is mindig nekem kellett megtenni az elsõ lépéseket. Annyira nyulak néha a férfiak, édes Istenem!
- Tuti ne segítsünk? Nekünk nem úgy tûnt, mintha végeztél volna. - Még mindig nem jöttek közelebb, csak kajánul méregettek, bennem meg kiborult a bili. Ha annyira segíteni akarnak, hát segítsenek, a fene beléjük! Perverz bunkók. Azt se tudják, mi fán terem a szex. Ekkor még így gondoltam.
- Na és hogy gondoltátok az a segítségadást? - mosolyogtam rájuk végül, s mivel már úgy is láttak, meg egyébként is nudista strandon voltunk, nem takargattam magamat. Mindenesetre elégedetten láttam, hogy meghökkenve egymásra néznek. Na erre tuti nem számítottatok, gondoltam magamban vigyorogva, és kihívóan rájuk mosolyogtam. Nem sokáig, mert megint feltûnt arcukon az a mosoly. - Megmutassuk?
Na most én hökkentem meg. Miért nem szaladtak el? El kellett volna szaladniuk. Hisz olyan fiatalok. Õk azonban mivel választ nem kaptak, közelebb léptek, én meg ha már belementem a játékba, nem hátraállhattam meg. A kezem ezért felemeltem, miközben a félelem ismét átszaladt rajtam, de most ott is maradt a testemben.

- Jobb szeretném, ha elmondanátok, aztán majd meglátom, hogy elfogadom-e.
- Rendben. Szóval lefektetnénk a földre... - megálltak tõlem két oldalt, egy-egy méterre, miközben a barna hajú lefestette, hogy gondolja a segítségnyújtást. - Miközben a haverom kinyalna, én a melleiddel játszanék, de esetleg te is segíthetnél rajtam a száddal meg a kezeddel. Aztán cserélnénk, én nyalnálak ki, és a haveromat szopnád le. Végül elõbb õ, aztán én, vagy fordítva, mindegy, megdugnánk. Különbözõ pózokban, és mikor nekünk jönne az orgazmus, cserélnénk, így jó soká tartana.
- Az biztos. Ránk is esteledne - válaszoltam hidegnek szánt, de megremegõ hangon. Utálom, hogy vizuális típus vagyok, ugyanis elképzeltem a szavait. És bár szavai sértettek, fellebbentették a lehetõségét annak, milyen lenne két férfival a szex. A két srác várakozva nézett rám, hogybelemegyek-e a dologba, de hát nem is ismertem õket - vagy talán épp ez volt a jó? Pillantásom lesiklott a szõkés hajú testén az ágyékához, majd a másikén is, aztán elléptem közülük, tettem két lépést, és megfordultam. Izgatott a dolog, amit elém tártak, de féltem is.
- Sajnos csak akkor, ha tudtok lakást biztosítani.
- Holnap este megfelel? Nekem van lakásom. - Vágott közbe a szószóló barna hajú. Na erre nem számítottam. Összehúzott tekintettel néztem rá.
- Van lakásod? Hány évesek vagytok?
- Én Zolt vagyok és 23, a haverom, Ádám pedig 25. És te?
Jézusom. Nem létezik, hogy ezek a kölyökképûek ilyen idõsek legyenek! Kinyögtem, hogy 17 vagyok, és kinevettem õket, amiért hazugsággal akarnak rábírni arra, amit szeretnének velem csinálni, és amit, ezt persze nem mondtam, ki akartam próbálni, akár velük is.
- Figyelj, találkozzunk holnap a strand bejárata elõtt mondjuk négykor, beülünk valahova egy kávéra, megismersz minket, megmutatjuk a személyigazolványainkat, és akkor eldöntöd, hogy belemész-e, vagy nyuszi módjára elszaladsz.
Ez a nyuszizás adta meg a végsõ löketet. Mint mindenki, engem is sértegetéssel lehet rávenni õrültségekre.
- Itt leszek. - Azzal megfordultam, és kisétáltam az erdõbõl. Remegésem csak lassan csillapodott, ahogy visszatértem a többiekhez, de gondolataimba újra és újra visszatért a két idegen, akikkel holnap találkoznom kellene. Nem voltam meggyõzõdve róla, hogy ez jó ötlet, de mivel azt mondtam, hogy ott leszek, nem futamodhattam meg.

Másnap valóban ott voltam. Nem öltöztem ki nagyon, fekete miniszoknya, fekete top, magas sarkú, kis táska, leheletnyi festék csupán. Na és persze egy alsó fehérnemû. A két srác ott volt, s végre sikerült bemutatkoznunk egymásnak. Egyiküket, a szõkés srácot Ádámnak, a másikat pedig Zsoltnak hívták . A kávézós jelenetet nem mesélem el részletesen... beszélgettünk, és valóban annyi évesek voltak, mint amennyit mondtak, Zsolt 23, Ádám 25. Mégsem éreztem magam kislánynak a magam 17 évével mellettük, talán mert nem is úgy kezeltek, vagy mert szóba sem hozták a tegnap esti dolgot. De üzleti tárgyalásnak sem tûnt a dolog, mindössze csak beszélgettünk. Mint egy randin. Elmondták, mit dolgoznak, hol, stb. Aztán én is meséltem magamról, és este hét órára már tudtam, hogy belemegyek a dologba. Izgatott ez az egész szitu, hogy két férfival legyek, ráadásul valószínûleg úgy sem fogom õket többé látni, szóval egyéjszakásnak minõsül a dolog, amit már csináltam nem egyszer, csak éppen most két, férfival. Ez is izgató volt hogy egy nálam hat nyolc évvel idõsebb férfiak gerjednek rám, és valljuk meg, hogy a magukévá fognak tenni. Mint kiderült, nem elõször csináltak ilyet, mert rendszeresen vadásztak nõkre a nudista strandon, de csak kevesen mentek bele a dologba, és ez érthetõ is a bevezetõben leírtak miatt. Végül aztán mikor egy pillanatra megtorpant a vidám beszélgetés, akkor Zsolt rám nézett és elmosolyodott.

- Nos, Évike ? Mi legyen? Segítsünk befejezni, amit tegnap elkezdtél?
Csak egy pillanatig haboztam. Ránéztem Zsoltra, majd Ádámra, aztán nagy levegõt vettem, és megkérdeztem: - Merre laksz?
Elmosolyodott, majd felállt, és fizetett. Remegõ lábakkal indultam utánuk. A kávézõ ajtajában udvariasan elõreengedtek. Nem kellett messzire menni, alig tíz perc séta után odaértünk Zsolt lakására, aki elõrement, kinyitotta az ajtót, és itt is elõreengedett.

--- Folytatása következik ---

Nézd meg Magyar Róbert többi szexi történetét is!

3.77
2.75
3.69
4.1