Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 2
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 8383
Szavazatok: 19
Feltöltve: 2014. március 10.

Örült péntek este

Elszabadultam péntek este. Egy hihetõ, de kamu indokkal megoldottam, hogy hajnalig nyugiban legyek. Végre találkoztam azzal a negyvenes dögös nõvel, aki már jó ideje jelezte, hogy nem ismer lehetetlent, bármit tehetek vele. Az egész estés kaland még várat magára, de egy kis beszélgetés, teázás után az autóban smárolás és csöcstapizás után révezettem a kezét a farkamra. Azt mondta, rég érzett már kemény faszt a kezében, teljesen beindult. Harapdáltam a csöcsét, szoptam, szívtam és közben ujjaztam. Elöntötte a nedve mindent, amit imádtam. Éreznem kellett az ízét, lenylatam az ujjam. Fantasztikus volt!

Múltkor már széttéptem egy harisnyáját, aztán ujjaztam meg. Most levettük, kiszállt az autóból, széttette a lábát és úgy ujjaztam meg. Lehajolt és bekapta a farkam. Érezni akartam a nedves, húsos, forró pinát, de most a szája jutott. Azt viszont lehetett baszni! Nyomtam a fejét, vadul keféltem a száját és bele is élveztem. Az egészet lenyelte.

Nem bírtam hazamenni, tudtam, hogy ez az én estém! Elmentem egy diszkóba, fiatal és öreg picsák vegyesen, kavartak, tekertek. Parádés volt. Az egyik kiscsaj teljesen beindult,amikor két nõ begerjedve táncolt engem közrefogva. Beszállt és szemmel basztunk, orgiáztunk.

Nézd meg Caramel többi szexi történetét is!