Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 15814
Szavazatok: 24
Feltöltve: 2014. február 01.

Irma néni

Nagyon régen történt, még a 70-es évek vége fele egy kis faluban. A szomszédunkban lakott egy velem egyidõs fiú a szüleivel, nagy mamájával, és az anyukája testvérének családjával. Nagyon nagy házban sok melléképülettel, emeletes gabona tárolóval. A nagy nénit Irma néninek hívták, akkor lehetett talán negyven körül, mivel nagyon sokat játszottunk náluk, és már serdültünk, felfigyeltünk, hogy Irma néni több alkalommal is széttett lábakkal ül. Abban az idõben, még újság sem volt nem internet, és nekünk az is újdonság volt, hogy láttunk egy bugyit. Sokat fantáziáltam, mi lehet a bugyi mögött, és szinte minden alkalmat megragadtam, hogy újra és újra láthassam. Szerintem õ is észre vette, mert amikor az unokaöccse ott volt, akkor csak éppen villantott, de amikor biztos volt benne, hogy csak én látom egészen szét rakta a lábait, és már láttam a kikandikáló szõrszálakat is. Rám nézett és nagyon mosolygott, mintha magában gondolná, hogy mit akar ez a taknyos, de azért cukkolom egy kicsit. Tetszett a hiúságának, hogy milyen hatással van rám a látvány. Egy alkalommal valamiért fel kellett menni a gabona tároló padlásra, és mondta segítsek neki, persze rögtön ugrottam, õ ment elõl a lépcsõn, a kíváncsiságból felnéztem és nem volt rajta bugyi, akkor láttam életemben elõször egy nagy szõrös puncit. Zavaromban azt sem tudtam mit csinálok, majd nem leestem a lépcsõn, õ meg csak mosolygott. Az elsõ magömlésem nem sokára bekövetkezett egy éjszaka, természetesen Irma néni volt, velem álmomban. Elkerültem felsõbb iskolába és már ritkán jártunk össze a szomszéd fiúval, de ha alkalom adta azért nem hagytam ki egy adódó lehetõséget sem, reménykedtem, hogy hátha láthatok valamit.
Már túl voltam egy pár kapcsolaton, és sok lánnyal volt dolgom, akár egy éjszakás kalandot beleértve. Nem találkoztam Irma nénivel szinte soha, mert általában autóval mentem haza, és nyitott kapun keresztül beálltam az udvarra. Egy alkalommal viszont valami iszogatós bulira mentem gyalog, és a nagymamám kijött velem a kapuba, és megkérdezte mikor megyek haza, mondtam neki úgy hajnal kettõ fele. Nem vettem észre, hogy ezt más is hallhatja, vagyis nem tulajdonítottam jelentõséget neki, mert õ is kint állt a kapuban. Köszöntem neki, csókolom, és már siettem is tovább, csak azért végig néztem nem sokat változott az alakja.
Jól elvoltunk a buliban, és fél kettõ körül indultam haza, az utcában minden harmadik villanyoszlopon volt csak közvilágosítás. Amikor oda értem a szomszéd házhoz, ahol pont égett a villany, kilépett a kapun Irma néni. Nagyon meglepõdtem, igaz nyár volt, de csak egy hálóing volt rajt, ami nagyon vékony selyembõl volt, tapadt rá és szinte mindenét láttam a lámpa átvilágította. Köszöntem, és mentem volna tovább, de azt kérte van nála zseblámpa, és szerinte valaki mászkál a gabonatároló padlásán, segítsem neki megnézni. Kérdeztem miért nem a férjének szólt, de azt válaszolta, hogy õ korán megy dolgozni, és mérges lenne ha a semmiségért felébresztené. Elindultunk befele, és megint õ ment elõl a lépcsõn, most viszont tudtam, hogy nincs rajt bugyi, és ráadásul úgy világított a lámpával, hogy mindent láttam. Felért a lépcsõn és felém fordult, megvárta míg felérek annyira, hogy a fejemre húzza a hálóingét. Ott álltam és éreztem a bõre illatát, a combjai közé húzta a fejemet, az orrom meg a nedves puncijánál volt. Elkezdtem simogatnia combjait, a fenekét, jó kemény popsija volt, majd kibújtam a hálóing alól, és eltávolodtunk a lépcsõtõl. Nagyon gyorsan kõkemény lett a nadrágom, puszilgattuk egymást, és próbáltam izgatni, és õ is elõvette a farkamat, izgatta, majd mondta menjünk beljebb a padláson. Világított, és akkor láttam, hogy szõnyegekbõl el van készítve egy fekhely, oda feküdtünk, és én mint \"tapasztalt\" férfi neki estem mint borjú az új kapunak. Megmutatta mit kell ahhoz tennem, hogy egy nõnek is jó legyen, ne csak abból álljon, hogy gyorsan bedugom, és elélvezzek, a következõ skalpot kitûzzem a vitrinbe. Vigyázott rá, hogy amikor én élvezek nekem is jó legyen, azt tudom, hogy a korombeli lányoknak nem volt ilyen jó puncijuk. Sokszor voltunk együtt utána is, csak mindig attól féltem, hogy egyszer megjelenik a férje, aki 120 kg és majdnem kettõ méter magas volt és ledob a padlásról. Most vagyok annyi idõs mint õ volt az utolsó együtt létünk alkalmával, és eszembe jut sokszor, hogy milyen sok jót tanultam tõle, a partnereim örömére, utólag is köszönöm neki.
Pár hónapja találkoztam vele, újra láttam az a cinkos mosolyt az arcán, amit akkor láttam amikor elõször láttam a padlásra felmenõben a szõrõs punciját. Mindig javasoltam neki borotválja le, de félt, hogy mit szólna a férje egy csupasz puncinak, de majd eljön az az idõ amikor már borotválni sem kell, mondta.
Régi ismerõsként üdvözöltük egymást, puszi, puszi, és közben azt súgta a fülembe, \"eljött az az idõ\".
Én értettem, mit jelent a feleségem nem, de amit megtanított velem IRMA néni, azt õ is, és a többi partnerem élvezte, és élvezi a mai napig!