Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Homo
Megtekintve: 8158
Szavazatok: 17
Feltöltve: 2013. december 19.

A tökéletes szeretõ

Ez a történet közvetlen a Dupla szopás bejegyzés után játszódik. Annak a bejegyzésnek úgy lett vége, hogy Zs szemében láttam valamit, amit nem kellett volna. Azon az éjszakán teljesen fel voltam aljzva a történtek miatt, és másnap is végig az egész hatása alatt voltam. Reménykedtem valamiben, amiben talán nem kellett volna. Késõ délután felléptem msn-re, és ott volt Zs. Nem telt bele sok idõ, rám írt. Érdeklõdött a hogylétem felõl, majd felvetette egy újabb hármas találkozó lehetõségét. Visszaírtam, hogy részemrõl semmi akadálya. Kis türelmemet kérte, majd félóra múlva visszaírt, hogy G nem akarja, viszont õ szívesen találkozna velem kettesben is az este. Mivel éppen szabad volt a lakás, így nem teketóriáztam, és lefixáltuk a találkozót este 9-re.

Lassan rendbe hoztam magam, megborotváltam magam ott ahol kellett. Zs mielõtt elindult volna, felhívott hogy menjek majd elé a buszmegállóba. A megbeszélteknek megfelelõen ott vártam rá. Pár perc múlva megérkezett. Teljesen elvoltam a látványától. Egy üveg bor volt nála lazítónak. Nem sokkal késõbb már a lakásban voltunk, és egymással szemben ültünk a fotelban, a bort kortyolgatva. Laza beszélgetés következett, majd felvetette, hogy megmasszírozhatnám a lábát. Vissza passzként említettem hogy az nekem is jól esne. Megfogta a lábfejem, és elkezdte masszírozni. Majd szép lassan elkezdett felfelé haladni egészen a combomig. Ekkor elég közel került hozzám, és megcsókolt. Kissé meglepõdtem, de szinte azonnal hevesen viszonozni kezdtem. Tarkójánál fogva húztam magamhoz. Pár percig így ment, majd elkezdett vetkõztetni. Zavarom nem ejtette kétségbe, mikor már levetkõztetett, magát is megszabadította a ruháktól. Így teljes egészében láthatóvá vált a felsõ teste, amit elõzõ este nem láthattam, mert végig pólóban volt. Bal vállán és a mellkasán láthatóak lettek a tetoválásai. Elkezdtem simogatni a bõrét a tetoválásoknál. Pénisze ekkor már meredt volt teljesen. Megfogtam, és elkezdtem a kezemmel izgatni. Ritmikusan elkezdett mozogni, majd lehajoltam és ajkaim közé kaptam a makkját. Hátrébb lépett, hogy lefeküdjön az ágyra, én pedig térden csúsztam közelebb hozzá. Miután kényelembe helyezte magát, heves szopásba kezdtem. Hol én, hol õ diktálta az iramot. Farkát egy idõ után sikerült teljes egészében a torkomra engedni. Ezt nagyon élvezte, volt amikor fél percig is ott tartotta, így alig kaptam levegõt, de ez az erõszakossága tetszett nekem. Felváltva szoptam, és nyaltam a golyóit. Jó negyed órát követõen csúcsközeli állapotba került. Felhúzott az ágyra, maga mellé fektetett, majd mellém térdelt, és a felsõtestemre élvezett egy hangos nyögés kíséretében. Spermája folyt végig a testemen. Látta rajtam a nem tetszést, elõvett néhány papír zsebkendõt, és letörölt. Ezután oldalra fordított, és mögém feküdt. Így pihegtünk kis kifli, nagy kifli pózban, hátulról átölelve. Fejét a nyakamhoz közel helyezte, és simogatni kezdett. Egy idõ után egyenletessé vált a szuszogása, elaludt. Háttérben halkan jazz szólt a rádióból, és én teljesen odavoltam most még jobban.

Már én is álomba szenderültem volna, mikor észrevettem, hogy Zs mozgolódik mögöttem. Ismét simogatni kezdett, majd a csípõje ritmikus ütközését éreztem a fenekemnél. Ezután pedig ismét meredezõ péniszét éreztem a farpofáimnál. Fülembe suttogva megkérdezte, hogy bízom e benne. Mondtam, hogy igen. Gumit vett elõ a nadrágjából, és a farkára húzta. Bal keze mutató ujját megnyálazta, és az ánuszomba nyomta lassan. Ezután a középsõ ujját is mellé dugta, hogy kitágítson. Mikor már érezte, hogy készen állok, oldalt fekve belém hatolt a farkával is. Elsõre lassan nyomakodott elõre, majd mikor sikerült teljesen magamba fogadnom, kis ideig így maradt. Jobb könyökén volt a fejem, míg bal kezével átölelt a derekamnál, és a nyakamat csókolgatta. Ütemesen kezdett el mozogni. Élveztem minden egyes löketet. Majd pozícióváltás következett. Hátamra fordított, felemelte lábaimat, és szembõl hatolt belém. Végig fürkészte arcomat kék szemeivel. Én megfogtam a tarkóját és magamhoz húztam, heves csókcsatába kezdve vele. Ekkor is nyitva volt végig a szeme, és figyelt, én pedig õt. Az arcát kezdtem el csókolgatni, majd erõteljesebben megfogtam a haját (nem tiltakozott ellene élvezte), és a füléig csókolgattam, majd elkezdtem a fülkagylóját nyalni. Érzékeny pontra érintettem, mert önkívületbe esett. Még jobban tépni kezdtem a haját, és nem bírta tovább. Kivonta magát az ölelésembõl, és hevesebben kezdett el dugni, miközben még mindig végig figyelt azokkal a gyönyörû szemeivel. Ekkor finoman megpofoztam, amitõl még több kéj ütközött ki az arcán. Kérdeztem tõle, hogy ez teszik neked? Mosolygott, majd még több kis pofont kapott tõlem, amitõl még jobban bevadult, és nem sokkal késõbb erõteljes löketek között a bennem maradva a gumiba élvezett. Szemeivel tovább fürkészett, miközben az izzadtság folyt le homlokáról. Két kezemmel megfogtam az arcát, közelebb húztam magamhoz, és könnyed csókolózásba kezdtük. Nedves testünk egymáshoz ért, és így feküdtünk egy darabig.

Az idill nem tartott sokáig, mivel nem egész éjszakára szólt a kimenõ G-tõl. Nem zuhanyzott le, csak felöltözött, és távozott egy csók után. Én sem tettem magam rendbe, így feküdtem vissza az ágyba. Pörgött az agyam a történteken ismételten. Rá kellett jönnöm Zs-vel kapcsolatosan, hogy õ a tökéletes szeretõ.

Nézd meg Analis többi szexi történetét is!

4.17
3.91
3.45
3.61