Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 6559
Szavazatok: 17
Feltöltve: 2013. december 31.

Az elsõ kísértés

Egy pár éve történt, vidéki középvállalatnál dolgoztam, minket is utolért a fúzió, egy multi felvásárolt minket.
Ahogy az lenni szokott, egy kis átszervezés után, a hatékony munkavégzés érdekében hamarosan csapatépítõ tréninget szerveztek, ami nem is igazi tréning volt, mert inkább az ismerkedés, eszem- iszom volt a cél, hogy a társosztályok könnyebben eligazodjanak az ügyintés során, megismerjük ki ül a telefon másik végén.
A mi csapatunk kicsit késõbb érkezett, a bogrács már állt, a sörök behûtve szóval elkezdõdött az barátkozás. Semmi csajozás nem volt betervezve, így hát nekiálltunk sörözni, pálinkázni rendesen.
Vacsora közben mellém sorsolt a gondviselõ egy huncutszemû, kistermetû kolléganõt, olyan jó karban lévõ 40-es, de semmi kihívó. Utóbb kiderült, hogy a gondviselõ maga a kolléganõ volt, de errõl majd késõbb.
A következõ 2-3 óra még mindig az átlagos vállalati bulik hangulatában telt el, semmi erotika, inkább csak piálás, meg sztorizás. Max annyi történt, hogy vacsora után a sört elhagytuk és átálltunk vörösborra. Éjfél után kezdett fogyni a társaság, volt aki a pinceborozóba, volt aki a szobájába.
Az udvaron már csíptek a szúnyogok, ezért egy nagy üveg kólával meg vörösborral a tetõtéri társalgóba indultunk. Talán hárman, vagy négyen lehetünk, de a többiek elég gyorsan eltûntek. Egyedül maradtam, éppen végigpörgettem a TV kapcsoló gombját, milyen a programkínálat? Ekkor benézett a kollegina, a többiek már elmentek kérdezte?
Igen, mondtam, már én is készülök, lefeküdni.
Aztán ottragadtunk.
Beszélgettünk. Ekkor már elõkerültek izgalmasabb témák is.
Ki mennyit szexel otthon? Megdumáltuk, nagyjából egyforma rutin szerint folyik az életünk, heti egy menet, de olyan pontosan kiszámítható ritmusban, hogy talán a párja észre sem venné, ha valaki mást találna az ágyban. Ezen aztán jót nevettünk, talán össze kéne hozni az õ párját az enyémmel. (Ez aztán nem így történt.)
Én is elpanaszoltam, hogy a nejem szex után rögtön bealszik, nekem meg egy negyedóra után újra úgy áll a farkam, hogy TV pornóval kell könnyítenem magamon, miközben õ mellettem békésen szundikál.
Na ez vele nem fordulna elõ, ha ilyen lehetõsége lenne, reggelig lovagolna rajta.
Még ekkor sem gondoltam, hogy tettlegességre is sor kerülhet.
Azért a biztonság kedvéért itt már bekapcsoltunk egy pornócsatornát, háttérnek, de nem volt valami komoly, inkább csak olyan szoftos, egykét cici, meg sóhajtozás, szempilla remegtetés, stb, a genitáliák szigorúan kitakarva.
A kollegina nevezzük Kaceynek, elment pisilni, majd kisvártatva egy pléddel a kezében tért vissza.
Õ még nem álmos, de egy kicsit fázik, ha akarok, bújjak én is a takaró alá.
Szép nagy kényelmes sarokkanapé volt a társalgóban, amolyan vendégággyá alakítható.
Villany le, aztán elfeküdtünk, még mindig ruhában. Én a hátához simulva feküdtem és éppen azt mondta milyen jó érzés odabújni, amikor benézett Pákó barátunk a társalgóba. Szerencsére sötét volt, a TV ment, de le volt halkítva. Kacey szerencsére elég kis termetû volt szorosan átöleltem, magamhoz szorítottam ki sem látszott a takaró aló, én meg alvást színleltem.
Az érdeklõdõnk úgy láthatta a félhomályban, itt valaki beájult, sem további buli, sem szabad kecó nincs kilátásban, így hát elbotorkált.
Miután a veszély elmúlt, Kacey elõbújt és azt kérdezte, kérdezte szerinted meglátott minket?
Most biztosan nem, mondtam, de ha a villanyoltás elõtti félórában is benézett, akkor már csak kettesben voltunk, és ha nem teljesen hülye kikövetkeztetheti mi a szitu.
Bízzunk az alkoholban, hátha úgysem fog emlékezni semmire, különben a Jóisten sem mossa le rólunk, hogy összekeféltünk így elsõ látásra. (Pedig dehogy :D)
Pákó barátunk aznap háromszor ütötte ki magát, és háromszor támadt föl mint egy fõnixmadár, vacsora után már mindenki ezen röhögött, ez volt aznapi utolsó reinkarnációja, igaz, egy kicsit megkésve.
Képzeld nálam már többször bepróbálkozott, ahányszor csak közös ügyintéznivalónk volt, midig konkrét ajánlatai voltak, - mondta Kacey.
Miért nem próbálod ki, állítólag a fekete fiúknak térdig ér? -ugrattam, akkor legalább biztosan tudnánk, hol az igazság, de szemmel láthatóan nem találta tréfásnak.
Hát, errõl az édes hármasról lecsúsztál mert Pákót megint elvesztettük mondtam, ezen már Õ is nevetett.
Nem szorít a farmer? - kérdezte
Alváshoz ledobhatjuk, ha nem félsz tõlem, különben annyit piáltunk, szerintem nem sok kárt tudnék benned tenni, mondtam viccesen. Ebben mindketten megnyugodtunk, farmer, melltartó le, póló, bugyi marad, olyan családiasan.
Aztán befordultunk aludni, én a hátához tapadtam, a lábfejek összekulcsolódtak, olyan nyugalom szált meg minket mintha évek óta így aludnánk.
Tudod az elõbb mikor betakartál és magadhoz szorítottál olyan biztonságban éreztem magam mint az anyaméhben, mondta. Nekem is jó volt, mondtam, aztán újra összebújtunk.
A farkam nem ágaskodik, konstatáltam, nem lesz megcsalás, nem kell hazudozni otthon, nyugtattam a lelkiismeretemet. 15 év házasság alatt talán elcsattant 1-2 csók idegenben, de semmi komoly.
Már majdnem elaludtam, amikor Õ megfordult, minden elõjel nélkül belemarkolt a hajamba és oly szenvedélyesen megcsókolt, hogy a fejem búbjáig belezsibbadtam. Innen már nincs visszaút gondoltam, a 15 év hûségnek annyi, jöjjön aminek jönnie kell. Visszacsókoltam, évek óta nem éreztem ilyet. A fülem zúgott, a dobhártyám lüktet, a pulzusom kétszáz, tíz másodperc alatt olyan adrenalinbombát kaptam, azt hittem ott halok meg. A combomat a lábai közé szorította, éreztem, én is átázok, a boxerem is tiszta lucsok.oly pici tangája volt, nem bírta felszívni a puncijából áradó nedût.
Odanyúltam, és a csupasz punciba úgy csusszant be három ujjam, mint kés a vajba . A másik kezem ekkor már a póló alatt kalandozott. Kimondottan kis melle volt, de annál érzékenyebb bimbókkal. Ekkor ráhajoltam, és a bimbóját kezdtem szopni, ami úgy meredezett, hogy üveget is lehetett volna karcolni vele. Ujjaztam lágyan, az elasztikus punciban a kezem csak úgy cuppogott. A következõ pillanatban éreztem ahogy megfeszülnek az izmai, és heves rángások közt érkezett az elsõ orgazmus. Közben szép lassan a combjai közé csúsztam, és a gyönyörû húsos puncit kezdtem nyalni. Az ágaskodó csiklóját szoptam és nyaltam, az ujjaim csak úgy siklottak, ki és be, és úgy percenként egy-egy újabb orgazmussal jutottunk elõrébb. Közben hörögte: csináld, csináld még, ne hagy abba!
Nem számoltam, mert én sem voltam észnél, de vagy 10 szer biztos elment, mire összecsuklott, mint egy rongybaba.
A teljesen lucskos arcommal lágyan szájon csókoltam, majd így szólt: baszki én még senkit nem engedtem ilyen közel magamhoz, még a férjemet sem. Aztán szótlanul elaludtunk.
Talán egy órát alhattunk, mikor virradni kezdett, a tetõtéri teraszajtón a felkelõnap sugarai kéredzkedtek befelé, kicsit kezdett tompulni a tegnap esti mámor, ekkor eszméltem rá, hol is vagyok, hogyan kerültem ide?
Néztem ahogy édesdeden alszik, nem bírtam megállni,hogy újra a combjai közé nyúljak. A hatás most sem maradt el. Ahogy a puncihoz értem, éreztem rögtön el kezdett duzzadni, itt nincs gond a kémiával gondoltam. Lassú körkörös mozdulatokkal masszíroztam, óvatosan nehogy a nyílásba nyúljak. Vagy két-három percig tartott ez a hergelés, mikor kinyitotta a szemét és azt nyögdécselte CSINÁLD! Ne szarozz! Nyúlj fel rendesen! Persze azért sem nyúltam mélyebbre. Lerántottam a takarót, és felkelõ nap fényében feltárult a húsos szeméremajkak között büszkén ágaskodó csiklója. Szétnyitottam a combjait, és egy darabig csak néztem a vágytól lüktetõ, egyre csak duzzadó pinát, gyönyörû volt, csak egy hasonlót láttam eddig. Nem véletlenül lett Kacey a neve. Aztán benyaltam, olyan mélyre ahogy csak tudtam. Nyalj ki, nyald még könyörgött, és én nyaltam és csak nyaltam egyre erõsebben, aztán följebb csúsztam és szopni kezdtem az ágaskodó csiklóját. Közben két ujjal felnyúltam a lucskosba, és ujjaztam keményen, abbahagytam a szopást és néztem az arcát. Csináld, csináld, kérlelt tágranyílt szemmel, és próbálta nézni ahogy a kezem ki-be, ki-be járkál a dagadt pinájában. Aztán a következõ pillanatban fölakadt a szeme, egy kicsit oldalt bandzsítva, az egész teste ütemes rángásba kezdett, mint egy vergõdõ kismadár. Annyira felhúzott a látvány, hogy nem bírtam abbahagyni az ujjazást. Csak dugtam, és dugtam, és Õ csak nyüszített egyre keservesebben, NE HAGYD ABBA! Nem tudom meddig tartott, de tíz, tizenöt percig folyamatos orgazmusa volt. Sosem felejtem a látványt.