Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 3129
Szavazatok: 5
Feltöltve: 2013. december 08.

Bohém1

A Dög-gel valamilyen furcsa kapcsolatban vagyunk. Sosem voltunk egymásé, de mindig mindent tudtunk a másikról. Ez már 20 éve tart.
A legemlékezetesebb együttlét egy nyári bálon történt.
Folyó-parti panzió, kellemes nyári este, báli ruhás hölgyek serege. Nem tudtam, hogy õk is ott lesznek. Ahogy a terembe léptem, azonnal feltûnt a tömegben a csillogó szempár. Természetesen az õ asztaluknál szorítottak helyet nekem. Alkohol fogyasztásról szó sem lehetett, hisz én egyedül mentem, és még valahogy haza is kellett jutnom. A férje viszont helyettem is tesztelte a jóféle nedûket. Vacsora, tánc, semmitmondó beszélgetések.
Persze illedelmesen felkértem az asztal minden hölgytagját egy táncra, ügyelve arra, hogy a Dög is köztük legyen minden feltûnés nélkül. Igaz neki kicsit több jutott ebbõl. Egy lassú, összebújós dalnál forrón a fülembe súgta a vágyait, mely már akkor fellobbant benne, mikor megérkeztem. Óvatosan körbenéztem, férj sehol, mindenki mással volt elfoglalva. Mi feltûnés nélkül kiosontunk a parkolóba. Az autójuk elõtt megállva egymásnak estünk. A szûk,testhez álló ruha alatt semmi sem volt. Mellbimbója kõkeményen állt, kezem a combjai között. Csodálkoztam, hogy a nedve még nem csorgott a combjain. Nem kellett finomkodni.Ráhajolt a motorháztetõre és kis terpeszben jelezte, hogy az enyém lesz, majd ráfeküdt és hosszú combjait a nyakamba tette.
Tudtam, hogy én nem engedhetem magam a kielégült puncijába, hisz sosem védekezett.
Szó nélkül letérdelt és hevesen szopni kezdett. Ekkor az autóban mozgást láttam. A férj volt aki többet ivott mint kellett volna és kijött szundítani kicsit. Mikor meglátta, hogy mi is történik elõtte, a hüvelykujjával egy laza okét nyomva már hortyogott is tovább.
Vagy az alkohol, vagy az éjszaka jótékony homálya tette, de nem ismerte fel a térdelõ feleségét.

Nézd meg Trotter többi szexi történetét is!

4.63
4.49
4.33
4.49