Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 6200
Szavazatok: 17
Feltöltve: 2013. november 28.

Keleten IV./ utolsó édes hármas

Tudtam, hogy hamarosan lejár a szerzõdésem és haza kell jönnöm, sajnáltam és nem csak a két „hódolom” miatt, szerettem a kinti életem szabadnak éreztem magam!
Bevallom itthon nagyon ritkán volt részem jó sexben, a magyar férfiak zöme hát , hogy is írjam le , hogy ne legyen bántó…szóval inkább hagyjuk/ de majd errõl is szeretnék itt írni a késõbbiekben/.
Utolsó napom pakolással, lazítással telt, az esti programomat már elõtte pár nappal lefixáltuk a fiúkkal.
Jöttek értem – nálam nem maradhattunk- mert együtt laktam két másik lánnyal – vártam mit is terveztek erre az estére,de csak annyit mondtak, hogy meglepetés!!
Gondoltam az már meg volt az elõzõ randin, még mi jöhet…. nem firtattam ha meglepi hát legyen az!
Jól ismertem a várost, de azt tudtam, hogy amerre megyünk ott nincs semmi szórakozóhely, sem plázs. Tayfun megállt egy modern ház elõtt… megérkeztünk! Akkor már tudtam, hogy valamelyikük itt lakik.
A lakásba érve Ayhan mondta is, hogy az õ lakása, tágas szép lakás volt a nappaliban telepedtünk le a hatalmas szõnyegen, Tayfun apró mécseseket gyújtott, a fiúk, mint mindig figyelmesek voltak, elõkerült étel ital.
Fejem Ayhan ölében pihent zamatos szõlõszemeket csúsztatott a számba apró csókok kíséretében Tayfun lábujjaimat kezdete finoman nyalogatni / tuti láb fetisiszta volt/, közben õ is szõlõt majszolt. Egyre feljebb halad, fehér hosszú szoknya volt az aznapi ruhám, ami hamar a derekamig csusszant.
Teljesen természetessé vált, hogy két férfi kényeztet, Ayhan a fülemet csókolva próbálta melleimet kiszabadítani a ruhámból szorgoskodásnak meg lett az eredménye megszabadultam a melltartómtól, Ayhan rögtön lecsapott, szívta, harapta már keménnyé vált mellbimbóim.
Rendesen izgalmi állapotban voltam, Tayfun a fehér tangám vonalát nyalogatta, néha óvatosan becsúsztatva alá a nyelvét is, mintha véletlenül nyalná csiklómat, keze a popsim irányába kalandozott óvatos, de határozott mozdulattal elsüllyesztette benne két ujját,és tangám félrehúzva egyre nagyobb erõvel nyalta puncim. Nem kellett sok idõ és hatalmas remegés kíséretében elélveztem.
Majd pár perc lazítás után ledobáltuk ruháinkat mindkét férfin határozottan látszott az izgalom jele,Ayhan elé térdeltem rögtön számba vettem finom farkát, míg Tayfun mögém helyezkedve popsimhoz nyomta farkát és sajnálkozott, hogy kimarad minden jóból. Ezt azért és sem szerettem volna :)!
Ayhan a hátára feküdt és én kéjnedvtõl csöpögõ puncimmal rácsusszantam vastag farkára és birtokba vetem, majd Tayfunt magam elé irányítottam és szopni kezdtem.
Élvezések sorozata következett részemrõl, Tayfun kicsusszant a számból és a hátam mögé kerülve popsimat kezdte ostromolni elõször nyelvével, ujjával majd hatalmas farkával – volt már részem popsi sexben elõtte egy alkalommal,de nem ilyen hatalmas farokkal, némi fájdalomra is emlékeztem így nem igazán vonzott a dolog!- farkát lassan óvatosan csúsztatta popsimba fájdalomra számítottam de elmaradt jól kitágított az ujjaival elõtte, ez alatt Ayhan mozdulatlan maradt. Olyan érzésem volt , hogy ezt nem is velem történik ez meg , csak egy pornófilmet nézek!
Érezni mindkét férfi lüktetõ nagy farkát hmm … Ayhan a puncimban vadul kezdett dolgozni, míg Tayfun a popsimat dugta kissé finomabban, azt hittem szétszakadok, de ez olyan kellemes szakadás lett volna.
Egyre vadabb tempóban mozogtunk így hármasban, csiklómat simogatva növeltem orgazmusaim számát,teljes extázisba kerültem, nem emlékszem ki élvezett el elõbb,de tele lett mindenem finom gecijükkel.
Hosszasan kinyúltunk, és csak simogattuk egymás testét.
Sajnos kevés idõnk volt, hajnalban indult a gépem haza, így nem repetáztunk!
Összeszedtem magam, kibontakoztam az ölelésekbõl és elvánszorogtam tusolni.
Hazavittek a lakásomra hosszasan elbúcsúztunk, tudtam, hogy ilyen buja kalandban nem lesz többé részem.
Szobám üresen kongott, összepakolt bõröndök a sarokban, én meg annyira felpörgött állapotban voltam, hogy nem tudtam aludni. Hajnalban jött a taxim és irány a repülõtér.
Õrületesre sikeredett az utolsó éjszakám!


Nézd meg H D többi szexi történetét is!