Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Gruppen
Megtekintve: 12684
Szavazatok: 39
Feltöltve: 2013. október 13.

Kozmetikai kaland

Történet elõzménye:
Engem és barátnõmet is vonzanak a változatos, enyhén extrém dolgok a szexben. Sok mindent kipróbáltunk már, ezekbõl szemezgetek néhány történetet. Kezdjük talán az elsõk egyikével, mikor a kozmetikában dugtuk meg haverommal. Rékával mindig megbeszéltük egymással szexuális vágyainkat, és ebbõl az egyik, amit mindketten szívesen kipróbáltunk volna, az a hármas felállás. Féltem, hogy ha elsõ alkalommal direktbe hozom fel, nem fog belemenni, ezért haverommal kitaláltuk a tutit: Robi bejelentkezik Rékához a kozmetikába, amikor én épp „vidéken” vagyok. Kezelés közben kér egy intimrész szõrtelenítést és kikezd Rékával… aztán, mikor már „meleg” a helyzet, megjelenek. A kivitelezés könnyen ment, mivel párom sokszor vállalt nyitvatartási idõn kívül is vendéget. Olyankor bezárta a szalon bejárati ajtaját, hogy senki se zavarja a munkában, és mivel a kozmetikai rész az emeleten volt, az utcáról senki sem látott be. Szerencsére volt egy hátsó bejárat is, amihez volt kulcsom, így amíg Réka Robit kezelte, én be tudtam osonni.
Robi a kozmetikai kezelõágyban feküdt, miközben Réka az arcát masszírozta. Nyár lévén Robi rövid gatyában és pólóban, Réka pedig tanga bugyiban és egy egyrészes nyári ruhában volt. Feszes melleinek köszönhetõen ritkán hordott melltartót, ezért az enyhén áttetszõ ruhán keresztül a kemény mellbimbók is tisztán látszódtak. Nyilván minden férfinek csak egy gondolat juthat ilyenkor eszébe… Hát még annak, aki egy kozmetikai székben ül, és közben masszírozzák.  Jól ismertem Robit, tudtam, hogy õ is gerjed a páromra, és abban is biztos voltam, hogy Rékát könnyû lesz rávenni egy kis játszadozásra, csak minden az idõzítésen múlik. Kezelés közben jót beszélgettek, majd miután minden témát kiveséztek, Robi rátért a lényegre:
- Intim résznél vállalsz szõrtelenítést?
- Nõknek igen, de férfiaknak nem, mert õk nem bírják a fájdalmat.
- Én bírom. Nekem megcsinálnád? – kérdezte Robi rámenõsen. Réka egybõl vette a lapot, és visszakérdezett:
- Mikor szeretnéd?
- Akár most is megcsinálhatod.
- Akkor mire vársz? Told le a gatyád! – mondta Réka nevetve, majd oda állt a kezelõágyhoz, közvetlenül Robi mellé. Azt hitte, zavarba hozza ezzel Robit, õ viszont mint egy szófogadó kisfiú, egybõl letolta gatyáját, és farka ott ágaskodott Réka elõtt.
- Réka meglepettségében elõször csak ennyit mondott: - ÓÓÓ! Szép darab.
- Eddig még senki sem panaszkodott rá, fogd meg nyugodtan, milyen kemény – reflektált Robi, majd a lenge nyári ruhán keresztül megfogta párom fenekét és elkezdte simogatni.
- Hééé! Veszed el a kezed?
- Ugyan már Réka, mit kéreted magad? Tudom, hogy szereted a faszt. Tudod, hogy Krisztiánnal a legjobb barátok vagyunk. Egymás elõtt nincsenek titkaink.
- Igen???? És miket mondott még neked?
- Például, hogy szívesen kipróbálnád két pasival. – közben Robi benyúlt a ruha alá és úgy simogatta Réka fenekét. – Isteni segged van – jegyezte meg Robi. – Naaaa, ne kéresd már magad! Szerinted miért áll így a farkam? Eszméletlenül jó csaj vagy.
- Krisztiánt kinyírom! Megérdemelné, hogy megdugassam magam valakivel – mondta Réka, aki hagyta, hogy Robi markolássza, gyúrja, simogassa formás fenekét.
- Ha gondolod, ebben tudok segíteni – mondta Robi sejtelmesen mosolyogva.
- Na neeeem. Azért ennyire könnyen nem adom magam – majd megfogta Robi kezét és elvette a fenekétõl. Éreztem, hogy most kell közbelépnem, és a szomszéd helyiségbõl elõléptem.
- Sziasztok – mondtam mosolyogva.
Réka egybõl kapcsolt, és elnevette magát.
- Tudtam, hogy együtt terveltétek ki az egészet.
Odaléptem Rékához, hogy megcsókoljam, de elhúzta a fejét. Odalépett a kezelõágyhoz, megfogta Robi farkát, majd hátra fordult, rám nézett, és annyit mondott:
- Most pedig büntetésbõl leülsz a sarokba, és végignézed, ahogy Robi farkát leszopom.
Tetszett Réka reakciója, ugyanis tudtam, hogy benne van a játékban. Így hát leültem a sarokban lévõ székre, hogy páholyból nézzem az elõadást. Sokszor elképzeltem a szituációt, és bár õszintén szólva nem így terveztem, ez a forgatókönyv is elnyerte tetszésemet. Egybõl szûkké vált nadrágomban a hely látva, ahogy Réka Robi farka fölé hajolt és bekapta. Persze úgy hajolt rá, hogy közben felém pucsított. Formás feneke a rövid nyári ruhából kilátszott, ahogy elõre hajolt. Jobb kezével megmarkolta a fallosz tövét, puszilgatta, nyalogatta, majd ütemesen elkezdte szopni.
- AAAAhHHHH! Istenien szopsz – sóhajtott fel Robi.
Egyik kezével Réka fejét nyomta rá a farkára, másikkal benyúlt a ruha alá és a fenekét simogatta. Réka egyre gyorsabban szopta az erõtõl duzzadó faszt, és egyre mélyebben kapta be.
- Ez eszméletlen jó! Ne hagyd abba.
Réka úgy szopott, mint aki életében nem kapott faszt, pedig akkoriban heti 6-8 alkalommal szexeltünk. Egyik pillanatról a másikra teljes extázisba került, így elérkezettnek láttam az idõt, hogy csatlakozzak. Odamentem Rékához, felhúztam lenge nyári ruháját, hogy teljesen odaférjek popsijához. Robi eközben már Réka melleit markolászta. Végigsimogattam Réka fenekét, belsõ combját. Puncijához kalandozva a vékony tanga bugyin keresztül éreztem, hogy teljesen lucskos a fazonra borotvált puncija. Levettem bugyiját, és hol a nyelvemmel, hol az ujjaimmal izgattam pináját. Robi egyre mélyebbeket sóhajtott, majd kéjes hörgések kíséretében Réka szájába élvezett. Réka imádta a spermát, nekem is sokszor lenyelte. Réka felállt, felém fordult, majd nadrágon keresztül megfogta a farkam és ennyit mondott: - Bár nem érdemled meg, téged is leszoplak. Azzal lehámozta rólam a nadrágot, elém térdelt és engem kezdett el szopni. Robi megtörölte farkát, majd õ is beállt a sorba. Réka életében elõször két fasszal játszadozhatott kedvére. Látszott, hogy élvezi a helyzetet, igazi nõstény vadmacskaként vetette rá magát a két hímvesszõre. A szakszerû szopás mindkettõnknél megtette hatását, Robit hamar keményre szopta Réka. Én közben megszabadítottam Rékát a nyári ruhától. Felemeltem fenekét, majd hátulról beakasztottam. Annyira fel volt izgulva Réka, hogy gond nélkül bement kemény farkam. Éreztem a forró, lucskos lüktetõ pináját, és miközben Réka tovább szopta Robit, én hátulról kezdtem el dugni. Melleit izgattuk közben. Réka teljes extázisba került.
- Élvezed, mi kis ribanc?
Elõször nem válaszolt Réka, csak szopta, szopta az egyre keményebb faszt. Megfogtam Réka haját, elhúztam Robi farkáról és oda hajoltam hozzá, miközben egyre mélyebben hatoltam pinájába.
- Nem hallom! Élvezed, hogy két fasszal van dolgod?
Réka még mindig nem válaszolt, fejét próbálta visszatenni Robi farkára, de haját húzva nem engedtem.
- Szeretnéd még szopni? Akkor válaszolj! Mit szeretnél, mit tegyünk veled?
- Dugjátok szét a pinámat. Azt akarom, hogy mindketten jól megdugjatok.
Elengedtem Réka haját, aki újra rábukott Robi farkára. Teljesen bevadult, ilyennek még soha nem láttam. Egyre keményebben dugtam, közben a csiklóját izgattam. Réka egyre nagyobbakat nyögött. Robi kivette a farkát Réka szájából, és felült a kezelõágyra.
- Szeretnél beleülni Robi farkába? – kérdeztem.
- Igen szeretnék. Szeretném, hogy keményen megdugjon.
Kivettem a farkam, rácsaptam Réka fenekére, majd odatoltam a kezelõágyhoz. Persze tolni sem kellett, ment magától. Ráült Robi farkára, és ütemesen elkezdett rajta mozogni. Én közben odahajoltam és csókolgattam Réka arcát, nyakát, melleit. Kemény, álló mellbimbóit szopogattam. Egyre mélyebbeket sóhajtott, Robi meg egyre keményebben dugta. Réka egyre ritkábban vette a levegõt, zihált és sikított. Mindkét kezemmel markoltam melleit, tudtam, hogy szereti, ha gyúrják, izgatják õket. Mielõtt elélvezett volna, ismét cseréltünk Robival. Lefeküdtem a földre, Rékát beleültettem a farkamba, Robi pedig mellénk állt, és Rékát szopatta. Sikítva élvezett Réka, Robi pedig ezúttal Réka arcára élvezett. Mielõtt én is elélveztem volna, kivettem a farkam, és Réka spermás szájába dugtam. Nem kellett sok, teli élveztem a száját. Réka izgatóan nézett a szemünkbe és kente szét az arcán a gecit. Felém fordult, és csak ennyit mondott:
- Elõször haragudtam rád, de most már örülök, hogy belementem a játékba. Robinak is jó farka van. Szeretem a faszt.
- Ha van hozzá kedved, bármikor megismételhetjük – mondtam nevetve.

Nézd meg ChrisBurnham többi szexi történetét is!