Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
anya és apa
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 10199
Szavazatok: 35
Feltöltve: 2013. augusztus 21.

Meglepetés

Párommal volt már hármas szexkapcsolatunk,és mivel tudta hogy nem vagyok ellene, kitervezett ellenem egy merényletet amirõl nem is tudtam de meglepett és igen izgalmas volt.
Volt neki két barátja akikkel megbeszélt elõre mindent. Meg is hívta otthonunkba és titokban elbujtatta õket egy szekrénybe.
Amikor hazaérkeztem úgy történt minden ahogy szokott lenni. Vacsora után megittunk egy kávét.A fürdõvizem már el is volt készítve. Beleültem a kádba és elkezdtem mosakodni.Õ odalépett hozzám és elkezdte mosni a hátamat. Itt már tudtam hogy szeretne valamit tõlem.Ahogy kijöttem a vízbõl megtörölköztem és hanyatt feküdtem az ágyon.Kellemesen el kezdett csókolózni velem. Bele súgta a fülembe hogy mi lenne ha kis változást vinnénk bele a szexbe mert felkészült egy meglepivel.Mivel kíváncsivá tett persze hogy belementem.
Elõvett egy kendõt és bekötötte a szemem.A két kezem pedig hátra kötözte.
Egy picit puszilgatott itt ott,aztán felállt és valamit motoszkálni kezdett.Odajött újra és kissé széjjel húzta lábaimat. Valami sistergõ hangot hallottam és éreztem hogy a puncimra ken valamit.Akkor már szinte tudtam hogy fazonigazítás készül.Hát jól gondoltam.Ám amikor végzett felállt és mindent visszavitt a helyére. Nem is sejtettem hogy ezt kihasználva kinyitotta a szekrény ajtaját.Énnekem mindent csak a kaland végén meséltek el.Intett az egyiknek hogy nyalogassa a puncimat.Négy öt perc után már elkezdtem fel-fel nyomni a szája felé és már remegni kezdtem.
Párom megkérdezte:
Na milyen anya?
Én meg nagyon jó Apa nagyon jó!!!Mindjárt élvezek!!
Lihegve nyögdécselve el is mentem.
ekkor mellém csúszott és lágyan kellemesen elkezdte csókolgatni a mellem.
Egyszer csak hirtelen jobban és kissé hangosan fellihegtem. Mert váratlanul azt éreztem hogy mindkét mellemen egy-egy forró szájat érzek.
Fel is szólaltam.
Basszus erre nem számítottam!!!
De miután már tudatták velem hogy ketten vannak, és látták hogy nem igen ellenkezem, kioldották a kezeimet.Viszont a kendõt nem engedték levenni a szememrõl.Ahogy a melleim nyálazgatták elkezdtem simogatni mindkettõ vállát mivel csak azt értem el.Ekkor az egyik ismét a puncim felé haladva jól erõsen belenyalt. A másik pedig fölém hajolva ágaskodó farkát a számba nyomta.Kezemmel odakaptam és megmarkoltam. Mivel éreztem hogy nem a párom farkát fogom,gondoltam,hogy õ nyalja a puncimat.
rövid idõ után felültettek az ágy szélére.Akkor tudtam hogy két farkat kell szopnom,de mivel jól esett amit tettek velem nem ellenkeztem.Sõt beleadtam mindent hogy nekik is jól essen.Jobb kezembe az egyiket balba pedig a másikat fogva felváltva szoptam és nyalogattam.
Egyszer csak apa megszólalt:Édesem most csak rázd egy kicsit mert így hamar elélvezünk.Mindkettõjük farkát rázni kezdtem. De felsóhajtva megkértek hogy lassabban húzogassam.amikor ezt megtettem, éreztem hogy mindkettõ közelebb nyomja a szám felé.Azt hittem hogy így szeretnének elélvezni,mivel megkértek hogy nyissam ki a számat és kissé dugjam ki a nyelvem.Ám újra meglepõdtem hirtelen mert mindkét kezemben éreztem hogy ott merevedik a két lüktetõ dákó,mégis egy újabb forró nagy kemény faszt éreztem hogy lassan a számba nyomódik.Olyan hirtelen lepett meg ez az egész hogy csak egy hatalmasat tudtam nyögni,mert megszólalni nem tudtam.
Felváltva nyomkodták a számba az egyre jobban keményedõ és duzzadó faszokat. Ilyet még soha nem éreztem.Ezután levették szememrõl a kendõt és ismét hanyatt fektettek.A párom intésére az egyik a puncimba nyomta szerszámát és finoman baszni kezdett.A másik pedig pöckömet kezdte az ujjával izgatni néha megnyálazva.Párom pedig számhoz közel tartva húzogatni kezdte farkát és néha belenyomta.De mindig kivette mert nem akart elélvezni.Ahogy a két srác baszva és ujjazva egyre jobban izgatott éreztem hogy nem sok kell hogy újra a csúcsra érjek.Hát rájöttem hogy a párom azt a pillanatot várja,mert tudta hogy ilyenkor nyögdécselek és erõsen sóhajtozgatok.És amikor ilyen hangokat adok ki magamból, azt szereti a legjobban ha akkor szopom. Ez volt az egésznek a lényege.Mert amikor elkezdtem a csúcsra érni akkor rendesen belenyomta a számba és ki sem vette,csak szopatott.Sõt amikor élveztem abban a pillanatban éreztem hogy töménytelen mennyiségû ondó éri a torkomat. Elélvezve,hangokat adva, lihegve,beremegve,csak nyelni tudtam ahogy a számba nyomkodta.
Ezután a srácok megfordítottak.Amelyik csak az ujjával izgatott most az kezdte el a számat tömködni.A másik pedig hátulról belém hatolva tovább baszott de most már kicsit erõsebben.De neki sem kellet sok és már élvezett is egyenesen bele a puncimba.Szinte éreztem is ahogy ömlik belém.
De nem csak az övé mert a számban is szinte egy idõben éreztem a forró nedût amit csak nyeltem és nyeltem.
Ennek amikor vége lett hirtelen azt éreztem hogy valaki rázogat.
Párom hangját hallottam:Anya ébredj már fel!!!! Itt a forró kávéd!!
Felriadva döbbentem rá hogy csak álmodtam az egészet.
Éreztem hogy a puncim nagyon nedves volt.
Elgondolkodtam.Hú milyen jó lenne ha mindez valóban megtörténne.